Naisten salibandy

Riemun Muikut

Liikunnan Riemun naisten salibandyjoukkue Muikut perustettiin syksyllä 2016. Joukkue pelaa kuluvalla kaudella 2017-2018 Sisä-Suomen 4. divisioonassa. Vastaperustettu joukkue on kuitenkin ehtinyt jo voittaa vuonna 2017 OSM-pronssia!

Muikkujen pelaajat koostuvat Liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden lisäksi myös muiden alojen opiskelijoista ja jo valmistuneista.

Muikkujen tavoitteena on nousta loistavien peliesitysten ja peliriemun kautta kauden 2017-2018 päätteeksi 3. divisioonaan.

Joukkue

Muikut kaudella 2017-2018

Ottelut

Muikkujen kauden 2017-2018 ottelut

This Is Floorball

Säbän fiilistelyvideo

Uutiset

Muikkujen kausi 2017-2018

Ennen Muikkujen ensimmäisen kauden alkua joukkueen tavoitteena oli hitsautua yhteen tiiviiksi joukkueeksi ja taistella sarjanoususta 3. divariin. Joukkueella oli monipuoliset taustat, sillä osalla pelaajista oli jo paljon pelikokemusta ja osa oli vasta-alkajia, joille...

Muikut uivat OSM-pronssille Vierumäellä

Riemun upouusi naisten salibandyjoukkue, Muikut, venyi upeasti opiskelijoiden SM-pronssille naisten kilpasarjassa. Kuuden joukkueen turnaus pelattiiin Vierumäellä 8.-9. huhtikuuta. Turnaus aloitettiin yksinkertaisella runkosarjalla, jossa kaikki joukkueet pelasivat...

Yhteystiedot


Pauliina Muraja
pauliinasss@hotmail.com

Jaostovastaava:
Paula Koponen
paula.anneli.koponen@gmail.com