Naisten koripallojoukkue

Minkit 2016-2017

 

Aino Virtanen

Aino Virtanen

#3

 

Ainon pelaajakortti

Pelinumero: 3
Syntymävuosi: 1993
Pituus: 172,3 cm
Monesko kausi Riemussa: Eka 
Pelipaikka: 2-4
Pelikaverin kommentti: Aino, meidän oma Keravan lahjakkuus! Lahjakas hän onkin, sillä hyvänä pelipäivänä Ainon heitot uppoavat kolmosen viivalta sataprosenttisesti! Ainolla on pelitaktiikat kunnossa ja hän onkin erittäin älykäs pelaaja kentällä! Aino ei ole siis suotta pelannut aikoinaan myös sm-sarjaa Ainolta on onnistuu myös vahvan heittoprosentin lisäksi sentterikuviot, joten hyökkääjän kannattaa olla valppaana 1 vs. 1 tilanteissa korin alla! Aino muistaa myös aina tsempata joukkuekavereita ja antaa palautetta! Aino on arvokas pelaaja meille!

Tiia Mönkkönen

Tiia Mönkkönen

#4

Tiian pelaajakortti

Pelinumero: 4
Syntymävuosi: 1993
Pituus: 175 cm
Monesko kausi Riemussa: Eka kausi
Pelipaikka: 4-5
Pelikaverin kommentti: Tiia tuli meidän vahvistukseksi Minkkeihin tälle kaudelle (melkein) suoraan Itä-Suomen kovamaineisesta liigasta. Hän on pirteä ja hauska maailmanmatkaaja, joka saa muutkin ympärillään hyvälle tuulelle. Tiian Instagram-fiidi on myös vailla vertaa. Korista pelatessaan Tiia touhuaa korin alla tehokkaana pyöritellen palloa pussiin, niin läheltä kuin kauempaakin. Hän ei myöskään luovuta vaan pelaa tilanteen kuin tilanteen savolaisella sisulla loppuun asti!

Kati Auvinen

Kati Auvinen

#5

 

Katin pelaajakortti

Pelinumero: 5
Syntymävuosi: 1994
Pituus: 168,3 cm (jokane milli merkkaa korin alla)
Monesko kausi Riemussa: hui, neljäs jo
Pelipaikka: 4-5
Pelikaverin kommentti: Kati on minkkien oma puhiseva puhkupilli joka tahdittaa joukkueen menoa korinalustalla. Tämä vanha minkkikonkari on kokenut jos jonkinmoista vastoinkäymistä murtuneen nilkan takia mutta aina palannut sinnikkäästi pelikentille täynnä tarmoa ja peliriemua. Tätä superminkkiä ei pienet vastoinkäymiset kaada Katia tuskin koskaan näkee huonolla tuulella ja onkin näin joukkueen aito positiivisuuden lähde.

 

Pinja Keinänen

Pinja Keinänen

#6

 

Pinjan pelaajakortti

Pelinumero: 6
Syntymävuosi: 1995
Pituus: 169 cm
Monesko kausi Riemussa: 2. kausi 
Pelipaikka: 2-3
Pelikaverin kommentti: Pinjan täydellisyyttä hipovat laiturin taidot eivät jätä ketään kylmäksi. Nopeus ja pettämätön viimeistely sujuvat pelistä toiseen ja usein Pinja nähdäänkin koko joukkueen tsempparina ratkaisun hetkillä. Pinjan aitous ja rento elämänasenne tarttuvat myös muuhun minkkilaumaan. Ja mitä tulee voittamiseen, – niin tältä minkiltä ei taistelutahtoa puutu!

Anna-Maria Kuisma

Anna-Maria Kuisma

#7

 

Anna-Marian pelaajakortti

Pelinumero: 7
Syntymävuosi:
 
1994
Pituus: 178 cm
Monesko kausi Riemussa: Toinen
Pelipaikka: 4-5
Pelikaverin kommentti: Ansku on sporttinen ja kimmoisa korinalus pelaaja, joka pussittaa mielettömällä prosentilla hyppyheitolla korin läheisyydestä sukkana sisään isompiakin pelaajia vastaan. Aina oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan oleva pelajaa kentillä ja positiivinen ja joukkuehenkeä luova pelaaja pelikentällä ja pelikentän ulkopuolella.

Netta Kaukiainen

Netta Kaukiainen

#8

Netan pelaajakortti

Pelinumero: 8
Syntymävuosi: 1996
Pituus: 169 cm
Monesko kausi Riemussa: Ensimmäinen
Pelipaikka: 1-3
Pelikaverin kommentti: Netta on luottopelaaja, joka osaa lukea peliä loistavasti. Hän on fyysinen ja taidokas laituri, joka viimeistelee aina suoritukset huikealla varmuudella. Pelikentän ulkopuolella hän hurmaa aurinkoisella luonteellaan ja säteilevällä hymyllään.

Laura Löytömäki

Laura Löytömäki

#10

Lauran pelaajakortti

Pelinumero: 10
Syntymävuosi: 1996
Pituus: 172 cm
Monesko kausi Riemussa: toinen kausi 
Pelipaikka: 2-3
Pelikaverin kommentti: Laura nähdään pelikentillä varmana tekijänä, jolta hyvät suoritukset irtoavat hymyssä suin. Hyväntuulinen luottominkki, joka ei turhasta hermostu, luo ympärilleen positiivista joukkuehenkeä ja hyvän pelifiiliksen. Lallin mukana kulkevat varmasti niin EA-tarvikkeet kuin Kypiksen avaimet!

 

Venla Väyrynen

Venla Väyrynen

#12

Venlan pelaajakortti

Pelinumero: 12
Syntymävuosi: 1990
Pituus: 167 cm
Monesko kausi Riemussa: Eka
Pelipaikka: 1-2
Pelikaverin kommentti: Venla on vikkelä takamies ja todellinen taistelija. Hän on hyvä pallonkäsittelijä ja heittäjä sekä myös kannustava ja mukava pelikaveri.

Sini Sydänmaanlakka

Sini Sydänmaanlakka

#15

Sinin pelaajakortti

Pelinumero: 15
Syntymävuosi: 1998
Pituus: 172 cm
Monesko kausi Riemussa: Ensimmäinen
Pelipaikka: 2-3
Pelikaverin kommentti: Joukkueen kuopus Sini är os Svensk språkhandledare vår Minkkilauma. Kymenlaaksosta kotoisin oleva Minkkipentu tunnetaan korkean kaaren omaavasta heitostaan, joka uppoaa sukan läpi kovalla prosentilla. Sinin vahvuuksiin heiton lisäksi kuuluvat liukkaat läpileikkaukset sekä levypallojen noukkiminen tassuihinsa.

Maiju Schreck

Maiju Schreck

#18

Maijun pelaajakortti

Pelinumero: 18
Syntymävuosi: 1992
Pituus: 172 cm
Monesko kausi Riemussa: Kolmas
Pelipaikka: 3-4
Pelikaverin kommentti: Maiju on pakattu niin täyteen intoa ja energiaa kuin vain keskikokoinen minkki voi olla. Kentän jokapaikanhöylälle Minkkien treenit ei suinkaan riitä vaan korispeleille on päästävä vapaavuoroilla tai muuten aina kun mahdollista. Vauhtia (ja valitettavasti välillä niitä vaarallisia tilanteitakin) riittää. Kentän ulkopuolella kenties hienoin tuotos on meidän upea minkkilogo. Toimii myös Minkkien luottobemmin huoltajana.

Sanna Palomäki

Sanna Palomäki

#20

Sannan pelaajakortti

Pelinumero: 20
Syntymävuosi: 1993
Pituus: 176 cm
Monesko kausi Riemussa: Neljäs, vaikka just vasta alotin…
Pelipaikka: 4-5
Pelikaverin kommentti: 
Ei oo jäänyt epäselväksi, kuinka suuri Riemu- ja Minkkiaktiivi Sanna on ollut jo useamman kauden ajan. On kyseessä sitten laskiaispullat Minkki-buffaan tai sopimus-neuvottelut Riemun-puheenjohtajan pestissä – Sannalta kyllä hoituu ja vielä erinomaisesti! Tämä RiemuMinkki ahertaa treenistä ja pelistä toiseen kovalla sykkeellä myös kentällä. Minkkien kuviopankista löytyy Sannalle luotu peli: pallo sujahtaa ainakin 88 prosentilla sukkana sisään vapariviivan tuntumasta pelistä toiseen.

Veera Sääski

Veera Sääski

#21

Veeran pelaajakortti

Pelinumero: 21
Syntymävuosi: 1995
Pituus: 166 cm
Monesko kausi Riemussa: neljäs kausi huheijaa!
Pelipaikka: 1
Pelikaverin kommentti: Veeran voi nähdä kentällä johtamassa peliä, vaihtopenkillä jakamassa ohjeita tai kannustamassa lujaa. Hän on yksi kokeneimmista minkeistä ja hänet voi myös bongata monesta Riemun tapahtumasta. Veera on siis pirteä jokapaikanhöylä, jolla on koris lähellä sydäntä!

Krista Kyyrönen

Krista Kyyrönen

#23

Kristan pelaajakortti

Pelinumero: 23
Syntymävuosi: 1995
Pituus: 184 cm
Monesko kausi Riemussa: 1. kausi
Pelipaikka: 3-5
Pelikaverin kommentti: 
Krista on joukkueemme ulottuvin pelaaja, jonka torjunnat ja syötön katkot yllättävät usein vastustajan. Monipuolisuutta ei Kristalta ainakaan puutu, ja korinalusliikkeiden lisäksi myös heitot kauempaa sujahtavat koriin. Krista on Minkkitoiminnan lisäksi aktiivinen myös Riemun hallituksessa.

Laura Tuokko

Laura Tuokko

#24

Lauran pelaajakortti

Pelinumero: 24
Syntymävuosi:
1994
Pituus: 173 cm
Monesko kausi Riemussa: Viides!
Pelipaikka: 2-3
Pelikaverin kommentti: Lauran aka Pikkiksen lempi heittopaikka ei jää keneltäkään huomaamatta! Heitto uppoaa aina nollakulmasta kuten muualtakin. Pikkis on todellinen tiimipelaaja ja aktiivinen minkkikissa, joka huolehtii samalla minkkien pesämunasta. Pikkis ei kentälläkään jätä ketään pulaan vaan on aina auttamassa hymy huulilla minkkitovereitaan. Pikkiksen aito positiivinen asenne koripalloa sekä elämää kohtaan luo loistavaa yhteishenkeä minkkien keskuuteen. Huippu minkki!!

Janina Järvi

Janina Järvi

#25

Janinan pelaajakortti

Pelinumero: 27
Syntymävuosi: 1994
Pituus: 172 cm
Monesko kausi Riemussa: 2. kausi 
Pelipaikka: Laita
Pelikaverin kommentti: Jansu yllättää vastustajan terävillä ja taidokkailla ajoillaan ja pitää koko joukkueen hyvää henkeä yllä positiivisella asenteellaan myös tiukoissa paikoissa. Kentän ulkopuolella Jansu on kovin kiireinen ainejärjestönsä vastuutehtäviä hoitaessaan, mutta toivon mukaan hänet nähdään tulevaisuudessa aktiivisemmin Minkkien mukana ja voi siinä samalla viedä myös Minkkien juhlat uudelle levelille.

Erika Mattila

Erika Mattila

#33

Erikan pelaajakortti

Pelinumero: 33
Syntymävuosi: 1995
Pituus: 169 cm
Monesko kausi Riemussa: Toinen
Pelipaikka: 2-3
Pelikaverin kommentti:
 Erika on liukas luikku, joka purjehtii sulavasti vastustajien välistä nostamaan layupin koriin. Myöskään kolmosen kaaren takaa ratkaisuvoimaa ei puutu, ja tarvittaessa Erika myös auttaa pallon ylöstuomisessa. Melkoisen monipuolinen, urheilullinen ja työteliäs pelaaja siis kyseessä, joka pelaa tilanteet ja pelit aina loppuun asti!

Jenna Viljakainen

Jenna Viljakainen

#51

Jenan pelaajakortti

Pelinumero: 51
Syntymävuosi: 1995
Pituus: 167 cm
Monesko kausi Riemussa: Ensimmäinen
Pelipaikka: 1-2
Pelikaverin kommentti: 
Jena on löytänyt todellisen ZEN tilan. Hän saattaa tulla vähän myöhässä, tai syödä eväitä vielä pari minuuttia ennen pelin alkua, mutta siinä täydellisessä rentoudessa onki yhtäkkiä pussittanu jo 20 pistettä. Kaverilla oli pokkaa tuoda treeneihin säbä- JA lacrossemailat Minkkien päänmenoksi. Täydellinen kombo tukkihumalaa ja ratkaisuvoimaa Eurosport passeilla höystettynä

Mira Sakselin

Mira Sakselin

#61

Miran pelaajakortti

Pelinumero: 61
Syntymävuosi: 1991
Pituus: 174 cm
Monesko kausi Riemussa: Neitsytristeily
Pelipaikka: Penkki (tai 3-5)
Pelikaverin kommentti: Mira on joukkueen pelikirja ja tietopankki. Pitkä kokemus koripallosta pelaajana (osa urasta myös ulkomailla) ja valmentajana, muista urheilulajeista (se pelaa esimerkiks futsalia ja ties mitä muuta) sekä vielä pari tutkintoa urheiluun liittyen näkyy ja kuuluu. (Mira on mahdollisesti myös joukkueen äänekkäin pelaaja ja naurunremakan voi kuulla palloilusalilta gymille asti!) Joka tapauksessa Miran asiantuntemus on ollu tärkeässsä osassa tällä kaudella. Kaiken lisäks sillä on ihan mieletön pelisilmä, joten samassa kentällisessä on todellakin kiva pelata. Ja sit kun se pääsee korin alla vauhtiin, niin ei voi kun ihailla niitä muuveja mitä siltä löytyy.