Naisten Futsal

Tervetuloa Mustien Mambojen kotisivuille

Mambat Pähkinänkuoressa

!!Riemun naiset kaipaavat lisävahvistuksia rinkiinsä!!

Liikunnan Riemun naisten futsaljoukkue etsii lajista kiinnostuneita uusia pelaajia tulevaa kautta ajatellen. Etsimme pelaajia, joilla olisi jalkapallotaustaa, vaikka futsal lajina olisikin uusi. Säännöt oppii varmasti nopeasti! Naisten futsal-liigan pelit ajoittuvat syys-maaliskuun välille, ja treenejä pidämme 2 kertaa viikossa. Aloitammekin harjoittelun maanantaina 4.9 klo 17:30-18:45 monitoimitalolla. Seuraavat harjoituksemme ovat keskiviikkona klo 20:00-21:15 monitoimitalolla. Pidämme kaksi ensimmäistä viikkoa harjoitukset kaikille avoimina, jonne kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ja tutustumaan!

Meidän harrastejoukkue etsii myös pelaajia, joten jos liigatoiminta ei kiinnosta, mutta futsalia olisi kiva päästä kokeilemaan, laita viestiä! Harrastejoukkue aloittaa harjoittelun 12.9 kortepohjassa!

Liikunnan Riemun naisten futsaljoukkue tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Mustat Mambat. Mambat koostuvat pääasiassa Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijoista. Joukkue perustettiin vuonna 2012 ja on siitä lähtien ollut aina mitalisijoilla Keski-Suomen piirin harrastesarjassa. Vuonna 2015 joukkue debytoi valtakunnallisessa ykkösdivisioonassa voittaen sarjan ja nousten siten kaudeksi 2016-2017 Naisten Liigaan.

Mikäli kiinnostus heräsi ja haluat ottaa yhteyttä joukkueeseen, pistä ihmessä koodia:

Iiris Kolunsarka (iiris.a.kolunsarka@student.jyu.fi)
Saara Viitanen, saara.j.viitanen@student.jyu.fi tai
Katariina Kekki (harraste) (katariina.k.kekki@student.jyu.fi)

Joukkue

Tarkemmat tiedot joukkueen pelaajista

Sarjataulukko

Kausi 2016-2017

Tilastot

Pelaaja- ja ottelutilastot

Uutiset

Lue täältä joukkueen viimeisimmät uutiset ja kuulumiset

Mambojen peliriemu on palannut!

Mambojen kahdesta viime pelistä ei pisteitä tippunut, mutta kadoksissa ollut pelaamisen ilo saatiin vihdoin takaisin. Sekä Fc Sportia että GFT: tä vastaan pelatut pelit olivat tiukkaa taistoa molemmin puolin.

Seuraavat ottelut

  • Ei tulevia tapahtumia
AEC v1.0.4

Uutiset

Uutiset ja raportit

Historia

Aikaisemmat kaudet