Naisten Futsal

Tervetuloa Mustien Mambojen kotisivuille

 

Mambat Pähkinänkuoressa

 

Liikunnan Riemun naisten futsaljoukkue tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Mustat Mambat. Mambat koostuvat pääasiassa Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijoista. Joukkue perustettiin vuonna 2012 ja on siitä lähtien ollut aina mitalisijoilla Keski-Suomen piirin harrastesarjassa. Vuonna 2015 joukkue debytoi valtakunnallisessa ykkösdivisioonassa voittaen sarjan ja nousten siten kaudeksi 2016-2017 Naisten Liigaan. Mambat pelaavat naisten liigassa myös kaudella 2018-2019.

Mamboilla on myös harrastejoukkue, joten jos liigatoiminta ei kiinnosta, mutta futsalia olisi kiva päästä kokeilemaan, niin mukaan vain!

Mikäli kiinnostus heräsi ja haluat ottaa yhteyttä joukkueeseen:

Ella Haunia (ella.haunia@gmail.com)
Kati Nummelin (kati.k.nummelin@student.jyu.fi) tai
Katariina Kekki, harraste (katariina.k.kekki@student.jyu.fi)

 

Joukkue

Tarkemmat tiedot joukkueen pelaajista

Sarjataulukko

Kausi 2017-2018

Tilastot

Pelaaja- ja ottelutilastot

Uutiset

Lue täältä joukkueen viimeisimmät uutiset ja kuulumiset

Mambojen syyskausi floppasi

Surprise surprise: reportteri on herännyt horroksesta! Luvassa on erittäin lyhyt ja ytimekäs raportti lauantain ottelusta, jonka jälkeen kurkataan mambojen kuluneeseen syyskauteen.

Jyväskylän kuningattaruus Riemulle!

Jyväskylän kuningattaruudesta taisteltiin toista kertaa tällä kaudella, kun Mustat Mambat kohtasivat Kampuksen Dynamon naiset futsal-liigan ottelussa viime torstaina. Panoksia otteluun lisäsi vielä joukkueiden peräkkäinen sijoitus sarjataulukossa ja niin molemmat joukkueet lähtivät tavoittelemaan Jyväskylän mestaruutta.

Seuraavat ottelut

  • Ei tulevia tapahtumia
AEC v1.0.4

Uutiset

Uutiset ja raportit

Historia

Aikaisemmat kaudet