Futsaljoukkue 2018-2019

Kauden 2018-2019 joukkueen & taustavoimien esittely

 

MAALIVAHDIT

 

21. Eino Muhonen

21. Eino Muhonen

Eikka

 

Tutustu "Eikkaan"

Syntymäpäivä: 15.4.1997


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Maalivahti


Pituus: 176 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUKAVERIN KUVAUS: Kolmannen vuosikurssin liikunnan yhteiskuntatieteiden opiskelija Eikka toimii viimeisenä lukkona Riemun maalinsuulla. Ketteristä reaktiotorjunnoistaan tunnettu sähäkkä veskari osaa pelata myös erinomaisesti jalalla. Viime vuoden futsalin kakkosjoukkueen valmentaja Eikka on hankkinut futsalkokemusta pääasiassa kakkosjoukkueen veräjän suulla. Kuitenkin tosipaikan tullen hän näytti ykkösjoukkueessa pelatessaan, että hänestä on täyttämään legendaaristen torjujien, Sämpyn ja Jorin, valtavat saappaat.

27. Sauli Kilpeläinen

27. Sauli Kilpeläinen

Sale

 

Tutustu "Saleen"

Syntymäpäivä: 12.08.1996


Syntymäpaikka: Kotka


Pelipaikka: Maalivahti


Pituus: 180 cm


Paino: 80 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Kotkasta kotoisin oleva Sauli on Riemun maalia vartioiva muuri. Kolmannen vuosikurssin pedalainen on tärkeä palanen joukkuetta ja on ottanut hienosti vastuuta myös kentän ulkopuolisissa asioissa. Saulilla on kokemusta jalkapallon puolelta jopa Veikkausliigasta KTP:n riveissä, joten Ykkösen pelit futsalissa eivät paljon miestä hätkäytä. Erittäin rauhallinen ja mukava persoona, joka muistuttaa epäilyttävän paljon ulkonäöltään joukkuekaveri Paljua.

KENTTÄPELAAJAT

 

2. Janne Rissanen

2. Janne Rissanen

Raju

 

Tutustu "Rajuun"

Syntymäpäivä: 4.3.1994


Syntymäpaikka: Iisalmi


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 169 cm


Paino: 72 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Janne “Raw” Rissanen, tuo Iisalmen lahja Liikunnan Riemulle, on todellinen seuran mies. Vuosikausien ajan hän on paiskinut hommia niin futsaljoukkueen kuin koko seurankin eteen turhaa meteliä itsestään pitämättä.
Viime aikoina “Rajua” on nähty harmillisen vähän parketilla peliä pyörittämässä hänen keskittyessä lempinimensä mukaisesti raudan pumppaamiseen. Jatkuvilla loukkaantumisillakin saattaa tosin olla jotain tekemistä tämän kanssa.
Kesällä lähti Tarzanin mittoihin kasvanut fleda, lähtivätkö sen mukana krooniset (tšekki-)loukit?

3. Mika Halonen

3. Mika Halonen

Haltsi

 

Tutustu "Haltsiin"

Syntymäpäivä: 1.3.1990


Syntymäpaikka: Viitasaari


Pelipaikka: Puolustaja


Pituus: 173 cm


Paino: 80 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Haltsi, Halzy, Hauber, Haltsinho, Powerhouse… rakkaalla konkarilla on monta nimeä. Ties jo kuinka monennen kautensa mustaturkoosissa paidassa aloittava Haltsi on joukkueen kokenein futsalista. Ylittänee tällä kaudella upean sadan ottelun rajapyykin riemupaidassa, hattua päästä! Äärettömän rauhallinen pelaaja kentällä, erikoisuutena tainnut mättää valtaosan maaleistansa “heikommalla”, eli vasemmalla jalalla. “Bomber” on jo käsite, jonka yksi luojista tämä mies on.

4. Aaro Hedman

4. Aaro Hedman

Arsi

 

Tutustu "Arsiin"

Syntymäpäivä: 31.1.1993


Syntymäpaikka: Kokkola


Pelipaikka: Laitapelaaja/pivot


Pituus: 175 cm


Paino: 72 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Kokkolan lahja Riemulle pelasi viime kaudella tiensä mustaturkoosien sydämiin niin futsalparkettien kuin Coimbran futisviheröidenkin puolella. Erinomaisen debyyttikauden jälkeen voidaankin metsuripartaiselta Aarolta odottaa jälleen näyttäviä harhautuksia, komeita maaleja sekä matemaattisesti nerokkaita ratkaisuja! Futsalkauden alku jäi Arskalta väliin futiskauden (Fortniten) takia, mutta pian mies nähdään flossaamassa myös Monnarilla!

5. Aleksi Leppänen

5. Aleksi Leppänen

Lebbis

 

Tutustu "Lebbikseen"

Syntymäpäivä: 22.3.1995


Syntymäpaikka: Seinäjoki


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 177 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Kauden alla Suomeen palannut Amerikan valloittaja Aleksi “Lebbis” Leppänen tunnetaan etenkin nopeudestaan ja akrobaattisista tuuletuksista. Vaikka Lebbis opiskelee 4. vuotta pedalla, kuuluu hän kuitenkin joukkueen nuorempaan päähän. Aleksi on Seinäjoen jalkapallokerhon kasvatteja, joten tatsia ja peliälyä kaverilta löytyy! Pukkarissa hän on rauhallinen ja huomioiva, mutta kentällä nähdään usein aggressiivisempi ja sähisevä Lebbis.

6. Ville Vanttaja

6. Ville Vanttaja

Vande

 

Tutustu "Vandeen"

Syntymäpäivä: 6.9.1994


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Pohja-/laitapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Iso rooli joukkueessa fysiikkavalmentajana sekä kapteeniston jäsenenä. Ilman Vanttajan alkulämpöjä ei Riemun koneisto lähde liikkeelle. Osa faneistakin on jo havainnut Villen vahvoja ominaisuuksia, joihin lukeutuu mm. väkivahvat reidet sekä luontainen karisma, jotka vetävätkin hameväkeä puoleensa. Periksiantamaton sähikäinen, jota vastaan ei toden totta liene mukava pelata!

7. Basam Elfadl

7. Basam Elfadl

Bamse

 

Tutustu "Bamseen"

Syntymäpäivä: 15.8.1992


Syntymäpaikka: Helsinki


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 174 cm


Paino: 75 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: “Bamse” tuli viime kaudella vahvasti sisään futsalkentille, mutta muutaman ottelun pelattuaan vaihto-opiskelut riistivät miehen Riemulta. Nyt Basam tullee pelaamaan ensimmäisen täysimittaisen futsalkautensa. Basam tuo kentälle muun muassa fyysisyyttä, pallovarmuutta, rauhallisuutta, hurjan laukauksen sekä taistelutahtoa. Kentän ulkopuolella maistuu kokis ja hyvä huumori.

8. Janne Paljakka

8. Janne Paljakka

Palju

 

Tutustu "Paljuun"

Syntymäpäivä: 14.3.1994


Syntymäpaikka: Hämeenkyrö


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 182 cm


Paino: 79 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Janne “Palju” Paljakka teki paluumuuton Suomeen ja Jyväskylään vuoden mittaisen Itävallassa vietetyn vaihdon jäljiltä. Mies onkin osoittanut vaihdon tehneen pelkästään hyvää, sillä jalka on liikkunut entiseen malliin, ellei jopa terävämmin! Paljakka on pelityyliltään arvoituksellinen taitopelaaja ja omistaa siihen päälle tulisen laukauksen. Hän tuleekin varmasti kaudella naulaamaan palloa verkon perukoille tasaiseen tahtiin! Luojan kiitos Paljun taitotaso korttipöydässä ei ole verrannollinen pelitaitoihin futsalin parissa, sillä korttipeleissä ei tästä miehestä ole todistetusti mihinkään!

9. Markus Riikilä

9. Markus Riikilä

Reikilä

 

Tutustu "Reikilään"

Syntymäpäivä: 18.9.1993


Syntymäpaikka: Savonlinna


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 183 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Riikilä on Törön lähdön jälkeen perinyt saunamajurin kauhan omaan pieneen, mutta turvonneeseen kätöseensä ja johtanut omalla esimerkillään “iha viun nättejä” illanviettoja kesän Coimbran kisoista lähtien.
Riksan jalat alkavat polvileikkauksen ja EM-kisojen kuolion jälkeen olla pikkuhiljaa kunnossa, ja paluu kentille alkaa lähestyä hyvää tahtia.
Kentälle palatessaan Macce tarjoaa Riemun hyökkäyspeliin paljon luovuutta ja taitoa. Riikilä on joukkueemme pallovarmimpia pelaajia, jolta voi jokaisessa vaihdossa odottaa tehoja sekä muita yleisöä kuohauttavia suorituksia!

10. Garry Lewis

10. Garry Lewis

Kari

 

Tutustu "Kariin"

Syntymäpäivä: 26.8.1986


Syntymäpaikka: Laurel Grove, Florida


Pelipaikka: Laitapelaaja/pivot


Pituus: 178 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Physical evidence of what you get when you mix an american eagle and grizzly bear and teach that motherfucker how to kick a ball. Always rising the spirit and bringing the hell on the court.

11. Tatu Meriläinen

11. Tatu Meriläinen

T.A.T.U

 

Tutustu "T.A.T.U:un"

Syntymäpäivä: 14.9.1991


Syntymäpaikka: Kuopio


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 178 cm


Paino: 78 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: What a teammate. Indeed, he is a fierce competitor that will steal the opponent’s shine in one split second if sees the opportunity or opening to pounce. As a teammate he is just as strong, but in a supportive way. Intelligent player, supportive teammate, and annoying to play against Tatu will leave his impression on you much like his name implies, in english terms.

13. Tuure Fagerström

13. Tuure Fagerström

Keskine

 

Tutustu "Keskiseen"

Syntymäpäivä: 25.2.1994


Syntymäpaikka: Helsinki


Pelipaikka: Pivot/laitapelaaja


Pituus: 184 cm


Paino: 86 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Tuure Fagerström on tulevalla kaudella suuressa roolissa Riemun nousua tavoittelevassa joukkueessa. Hän on kehittänyt pelaamistaan vuodessa isoja harppauksia, ja Tuurea voikin hyvillä mielin kutsua futsalistaksi. Nopeat jalat ja futsalinomaiset suunnanmuutokset tulevat aiheuttamaan päänvaivaa tulevalla kaudella monille vastustajille, ja Tuurea onkin povattu yhdeksi koko Futsal-Ykkösen maalipörssin voittajasuosikeista. Luokanopettaja Tuure on usein pelimatkojen vieraspelivisoissa hämmästyttänyt yleistiedon puutteellaan, mutta Tuure itse on kommentoinut kysymysten olleen pääosin huonoja. Huumoriveikkona hän toteaa itsestään: “Kehityskohteeni futsalissa on ehdottomasti pääpeli, vaikka ison pään omaankin.” Tuure on joukkueen hauskuuttaja, jolla on aina hyviä tarinoita kerrottavanaan. Hengenluoja, kirstunvartija, pelimies!

14. Leevi Kemppainen

14. Leevi Kemppainen

Leke

 

Tutustu "Lekeen"

Syntymäpäivä: 24.10.1997


Syntymäpaikka: Kajaani


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 177 cm


Paino: 72 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Sulavasti kentällä liikkuva Leevi on tämän vuoden fukseja ja koko joukkueen nuorin pelaaja. Leken pyörähdykset parketilla saattavat sulattaa vastustajien lisäksi myös katsomon puolella olevien sydämet. Kolmen jiin Kajjjaanista kotoisin oleva Leevi tunnetaan harvinaisen terävästä ajattelustaan, josta koko joukkue pääseekin varmasti nauttimaan kauden aikana. Tällä oman elämänsä supersankarilla on aina yksi ässä hihassaan.

15. Jonne Forsström

15. Jonne Forsström

Fore

 

Tutustu "Foreen"

Syntymäpäivä: 23.10.1997


Syntymäpaikka: Eura


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 184 cm


Paino: 70 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Jonne on Riemun futsaljoukkueessa uusi kasvo, mutta sitäkin tunnetumpi muilta futsalparketeilta. Usemman kauden Futsal-Ykköstä pelanneena Jonnesta huokuu itsevarmuus. Lisäksi nuorisokaartiin kuuluva Jonne omaa hevosenpotkun, verkkojen kiriminen on vieraissakin valmiiksi hyvä idea, jottei pommin jäljiltä joka peli keskeydy.

16. Olli Annala

16. Olli Annala

Opa

 

Tutustu "Opaan"

Syntymäpäivä: 18.10.1992


Syntymäpaikka: Helsinki


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 180 cm


Paino: 75 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Olli on suuri Cristiano Ronaldon ja ennen kaikkea Juventuksen fani. Muutoin tämä periksiantamaton peluri tunnetaan ihailtavasta työmoraalistaan kentällä ja sen ulkopuolella, Olli hyppäsi heti tulokaskautenaan suureen rooliin Riemun taustoihin. Kentälläkin debyyttikautenaan Riemussa Olli laittoi pallon verkkoihin kahdesti. Tilanteen eskaloituessa voidaan tämä rämäpää nähdä jopa maalivahdin roolissa. Viimeisenä mainittakoon Ollin erinomainen yleistietämys, jota hän on päässyt esittelemään menestyksekkäästi joukkueen vieraspelivisoissa.

17. Elias Martikainen

17. Elias Martikainen

Mare

 

Tutustu "Mareen"

Syntymäpäivä: 18.3.1997


Syntymäpaikka: Kouvola


Pelipaikka: Pivot


Pituus: 191 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Elias on toisen vuoden pedalainen ja korostaa olevansa juurikin KOUVOLASTA. Viime kausi meni niin sanotusti penkin alle, kun loukkaantui jo tammikuussa, mutta paukut on säästelty tälle vuodelle, joten tältä pelaajalta voi odottaa kuumaa kautta! Alkukausi on lähtenyt jo hyvin käyntiin ja vahvuuksiin kuuluu painava ja hyvä laukaus, joka on tehnyt tuhojaan jo pariin otteeseen.

18. Janne Paski

18. Janne Paski

Pase

 

Tutustu "Paseen"

Syntymäpäivä: 9.6.1996


Syntymäpaikka: Tampere


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 179 cm


Paino: 79 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Janne saapui täksi kaudeksi Jyväskylään suorittamaan sivuaineopintojansa ja kuuluu siiheen harvinaiseen joukkoon, jolta löytyy futsalkokemusta jo entuudestaan. Vähemmistöön hän kuuluu siinäkin suhteessa, että vahvempi jalka on se vasemmanpuoleinen, ja hyvä jalka se onkin! Saapuessaan mustoturkoosiin joukkoon tuplasi myös joukkueen matemaatikkojen määrän kahteen (1+1=2). Sinnikäs ja kova vääntäjä, joka löytää väylänsä ahtaistakin väleistä.

19. Kasperi Halme

19. Kasperi Halme

Kassu

 

Tutustu "Kassuun"

Syntymäpäivä: 29.7.1992


Syntymäpaikka: Espoo


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 187 cm


Paino: 88 kg


JOUKKUKAVERIN KUVAUS:

2015-2016 kausiennakossa todettiin Kasperi ”Kassu” Halmeen tarvitsevan vielä lajiteknisiä ominaisuuksia pärjätäkseen futsalissa. LET`S CUT THE BULLSHIT! Futsalparkettien taitoniekka yhdistettynä miehen fyysiseen preesensiin tietää hyvää Riemuperhettä ajatellen. Viisi kautta Riemussa ovat tehneet Kasperi ”Kassu” Halmeesta joukkueen keulakuvan ja avainpelaajan. Potentiaali tiedettiin jo aiemmin, ja nyt tumma ja tulinen Kassu on valmis johtamaan Riemua kaudella 2018-2019. Kapteeni asetti itselleen ja joukkueelleen kovan, mutta täysin realistisen tavoitteen tulevalle kaudelle, joka jääköön vielä sanomatta… Kapteenina Kassu vaatii joukkuetovereiltaan paljon, sillä hän laittaa itsensäkin aina satakymmenenprosenttisesti likoon joukkueensa puolesta. Joukkueen fyysisimpiä pelaajia, ja se näkyy (ja kuuluu). Gattusomaisten otteiden lisäksi Kassu näyttää showmiehen elkeitä etenkin kentällä, mutta tarvittaessa myös sen ulkopuolella. Esimerkillinen, taitava ja äijämäinen pelaaja. Soihdunkantaja.

20. Olli Pöyliö

20. Olli Pöyliö

Pölö

 

Tutustu "Pölöön"

Syntymäpäivä: 11.8.1995


Syntymäpaikka: Rovaniemi


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 179 cm


Paino: 70 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Olli on joukkueen uusi tulokas ja toisen vuoden pedalainen. Olli oli kesällä opiskelijoiden EM-kisareissussa Riemun kantavia voimia, ja tätä kautta Pölö suorastaan innostui myös futsaljoukkueeseen liittymisestä! Pölö on joukkueen pohjoisimmasta kotoisin oleva pelaaja. Pöyliön vahvuuksia on pallon “piettäminen” ja myös muutenkin hänen tietynlainen pallovarmuus on silmiähivelevää. Toiveissa/odotettavissa on myös toki Pölön EM-kisojen soolomaalin kaltaisia Urheiluruutu-maaleja myös futsalparketeilla! Pöyliö on pelannut mm. Veikkausliigaa RoPS:in paidassa, mutta futsal on hänelle viitepelinä uusi. Joten jahka coach Holopaisen kuviot saadaan Pölön työkalupakkiin, on tässä odotettavissa monen vuoden vastuunkantaja Riemun futsalmiehille.

Elias Huhtinen

Elias Huhtinen

HUH-tinen

 

Tutustu "HUH-tiseen"

Syntymäpäivä: 22.4.1990


Syntymäpaikka: Helsinki


Pelipaikka: Pivot


Pituus: 189 cm


Paino: 96 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Elias on meidän joukkueen voimanpesä. Hän tekee joukkueestamme vahvemman kaikilla osa-alueilla. Hän valaa uskoa uusiin nuorukaisiin ja on esimerkillinen joukkuepelaaja kentällä ja sen ulkopuolella. Ihana mies.

Arttu Seikkula

Arttu Seikkula

Seksi

 

Tutustu "Seksiin"

Syntymäpäivä: 6.6.1993


Syntymäpaikka: Kokkola


Pelipaikka: Laitapelaaja/pivot


Pituus: 180 cm


Paino: 83 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Kokkolan lahja Jyväskylälle. Upeista karaoketulkinnoistaan tunnettu Arttu valmistautui futsalkauteen golfviheriöillä. Fore-huudot tulivatkin kanssapelaajille tutuksi, kun Arttu pommitti palloja kohti muita pelaajia. Luis Suarezmaiseksikin kuvattu Arttu antaa kentällä aina kaikkensa ja pystyykin röyhkeydellään ja painavalla laukauksellaan ratkomaan pelejä. Tuleva futsalkausi on Artun kuudes Riemupaidassa, ja odotammekin näkevämme Artulta kypsää ja kaunista futsaldominointia.

Tatu Hoffrén

Tatu Hoffrén

Hoffa

 

Tutustu "Hoffaan"

Syntymäpäivä: 17.7.1996


Syntymäpaikka: Kajaani


Pelipaikka: Laitapelaaja/pivot


Pituus: 190 cm


Paino: 85 kg


JOUKKUKAVERIN KUVAUS: Nuori mies kolmen j:n Kajjjaanista. Mainittakoon, että kyseinen herra läpäisi okl:n tiukkaakin tiukemmat sivuainekarsinnat liikunnalle ja pääsi suoraan ilman pätevyyttä Riemuun mukaan. Parpala ja Fagerström luonnollisesti asiasta hieman katkeria, mutta näköjään kolmas kerta toden sanoo. Kahdella jälkimmäisellä herrasmiehellä ei ilmeisesti näyttänyt myöskään yksinkertaisesti taso riittävän. Saattaa tosin lisäksi olla, että hankinta tehtiin klassisesti paniikkinappula pohjassa. No, ainakin Tatu “Hoffa” Hoffrenilta löytyy pelejä muun muassa miesten Ykkösestä ja ihan vielä oikean jalkapallon puolelta, joten sanoisin, että herralta odotetaan tulevina vuosina paljon. Kainuun Sanomien (30.5.2016) mukaan Hoffa onkin todennut osuvasti, että tästä se lähtee rullaamaan.

Ps. Lisää ruotsinkielisiä aatelissukunimiä riemuperheeseen!

Antti Lappalainen

Antti Lappalainen

Ana

 

Tutustu "Anaan"

Syntymäpäivä: 26.2.1997


Syntymäpaikka: Iisalmi


Pelipaikka: Pohja/-laitapelaaja


Pituus: 183 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Antti on tulokas niin futsalkentillä, kuin liikunnan opiskelijanakin. Kokkola Cupin mestaruudenkin takavuosina voittaneena futaajana Antti on kuitenkin rutinoitunut kakkosdivaritason laitapuolustaja. Eikä ihme, onhan hän saanut jalkapallokoulutuksensa “Savon sydämessä”, eli Iisalmessa. Sisäistänee siis “naattimakkaran” merkityksenkin hyvin nopeasti. Mikäli saa paikkansa kuntoon, puhutaan potentiaalisesta liigatason pelurista futsalissa.

Sakari Holopainen

Sakari Holopainen

Sakke

 

Tutustu "Sakkeen"

Syntymäpäivä: 29.8.1992


Syntymäpaikka: Helsinki


Pelipaikka: Valmentaja/pivot


Pituus: 190 cm


Paino: 86 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Coach Holopainen luotsaa futsalmiehiä myös kaudella 2018-2019. Vielä ei ole nimensä eteen saanut etuliitettä “Mister”, kuten virkaveljensä Jyväskylän toisen futsalseuran peräsimessä, mutta kenties sarjanousun jälkeen..? Kehittynyt  futsalvalmentajana vastuuaikanaan upeasti, miehen pedagogisista taidoistahan ei ole ollut epäilyksen hiventäkään ikinä. Ennen kauden alkua operoitu polvi pitää Saken sivussa futsalparkettien kenttärajojen sisäpuolelta vielä tovin jos toisenkin, mutta keskittyy sinä aikana kahta kauheammin joukkuetovereidensa kehittämiseen. “Kehity”-käskyjä kuuluu tasaisin väliajoin myös vieraspelireissuilla, kun vieraspelivisan monivuotinen ja oikein luotettava vetäjä yrittää tsempata pikkuhiljaa jo toivottomiksi tapauksiksi ilmenneitä, kerta toisensa perään säbälasitaistelussa tuskastelevia samoja naamoja parempiin suorituksiin. Tämä Salattujen elämien suurkuluttaja on ehdottoman tärkeä palanen koko joukkuetta!

VALMENNUS JA TAUSTAVOIMAT

 

Sakari Holopainen

Sakari Holopainen

Valmentaja

 

Tutustu "Sakkeen"

Syntymäpäivä: 29.8.1992


Syntymäpaikka: Helsinki


Pelipaikka: Valmentaja/pivot


Pituus: 190 cm


Paino: 86 kg


Valmentaa

Ville Vanttaja

Ville Vanttaja

Fysiikkavalmentaja

 

Tutustu "Vandeen"

Syntymäpäivä: 6.9.1994


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Pohja-/laitapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 73 kg


Fysiikkavalmentaa

Kasperi Halme

Kasperi Halme

Joukkueenjohtaja

 

Tutustu "Kassuun"

Syntymäpäivä: 29.7.1992


Syntymäpaikka: Espoo


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 187 cm


Paino: 88 kg


Johtaa

 

Mika Halonen

Mika Halonen

Joukkueenjohtaja

 

Tutustu "Haltsiin"

Syntymäpäivä: 1.3.1990


Syntymäpaikka: Viitasaari


Pelipaikka: Puolustaja


Pituus: 173 cm


Paino: 80 kg


Johtaa

Eino Muhonen

Eino Muhonen

Tiedotus, grafiikat, markkinointi

 

Tutustu "Eikkaan"

Syntymäpäivä: 15.4.1997


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Maalivahti


Pituus: 176 cm


Paino: 73 kg


Tiedottaa

Olli Annala

Olli Annala

Markkinointi, yhteistyö, ottelutapahtumat

 

Tutustu "Opaan"

Syntymäpäivä: 18.10.1992


Syntymäpaikka: Helsinki


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 180 cm


Paino: 75 kg


Markkinoi

Janne Rissanen

Janne Rissanen

Markkinointi, yhteistyö, ottelutapahtumat

 

Tutustu "Rajuun"

Syntymäpäivä: 4.3.1994


Syntymäpaikka: Iisalmi


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 169 cm


Paino: 72 kg


Markkinoi

Niko Kauppinen

Niko Kauppinen

Linjaus

 

Tutustu "Kapeen"

Syntymäpäivä: 1.1.1992


Syntymäpaikka: Kalanti


Linjaa

Arttu Ketola

Arttu Ketola

Selostus, ottelutapahtumat, hoonaus

Selostaa

Tatu Myllykoski

Tatu Myllykoski

Selostus, ottelutapahtumat, hoonaus

Selostaa