Futsaljoukkue 2020-21

FUTSALJOUKKUE 2020-2021

Kauden 2020-2021 joukkueen & taustavoimien esittely

MAALIVAHDIT

21. Eino Muhonen

21. Eino Muhonen

Eikka

Tutustu "Eikkaan"

Syntymäpäivä: 15.4.1997


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Maalivahti


Pituus: 176 cm


Paino: 74 kg


JOUKKUKAVERIN KUVAUS: Eino Muhonen,
Vuosikurssia vitonen,
Palloja hän raajoillaan syö,
somevastaavana hänellä on iso työ,
Treenien jälkeen tukan kammalla sivaltaa ja päivän subi mielessä kimaltaa.

Näin kajahtaa tunnettu runo Liikunnan käytävillä. Eikka on nuori, mutta futsalissa kokenut kettu. Eikan otteet harjoituskaudella ovat olleet todella vakuuttavia. Koko kauden Eikan vetäessä tuolla tasolla jopa maajoukkuekutsu ei olisi vääryys. Eikka ohjaa pelaajia kentällä ihailtavalla tavalla, ja vaikka välillä suusta kuuluu muutama kirosana, Eikka on muuten rauhallinen ja rehellinen lappeenrantalainen LYTin ylpeys. Ilman Eikkaa some olisi futsalin osalta kovin hiljainen, ja peleistä tehdyissä raporteissa on mukavaa riemuhenkistä vitsikkyyttä. Toivottavasti tämä ei ole Eikan viimeinen vuosi Riemussa, ja opinnot pitkittyvät vielä monta vuotta!

27. Sauli Kilpeläinen

27. Sauli Kilpeläinen

Sale

Tutustu "Saleen"

Syntymäpäivä: 12.08.1996


Syntymäpaikka: Kotka


Pelipaikka: Maalivahti


Pituus: 180 cm


Paino: 80 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Hyvä jätkä Sauli! Jos yhdellä lauseella pitäisi kuvailla joukkueen toista luottotorjujaa, sopisi tuo kuin nyrkki silmään. Sale kuuluu joukkueen kokeneeseen osastoon ja kantaa vastuunsa hienosti auttamalla asiassa kuin asiassa niin joukkueen uusia tulokkaita kuin kokeneempia karjuja kentällä ja sen ulkopuolella. Parketilla Sauli on todistanut tasonsa liigatason maalivahdiksi, johon voi luottaa kuin muuriin, joten vaikka prässi välillä purkaantuisi, ei katsomossa kannata säikähtää. Tulevalla kaudella Kotkan poika venyy varmasti sellaisiin torjuntoihin, jotka saavat Monnarin sykkimään.

KENTTÄPELAAJAT

2. Matias Hovi

2. Matias Hovi

Hovi

Tutustu "Hoviin"

Syntymäpäivä: 21.11.1996


Syntymäpaikka: Tampere


Pelipaikka: Pivot


Pituus: 188 cm


Paino: 93 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Ei kautta ilman tamperelaista! Hovi on riemuperheelle uusi kasvo, mutta pre-seasonin otteista päätellen naama tulee vielä niin yleisölle kuin vastustajajoukkueille erittäin tutuksi. Ryminällä joukkueeseen sisälle tullut Hovi on hyvä lisä Riemun joukkueelle, sillä ensimmäistä vuotta Liikunnalla opiskeleva Hovi on yksi joukkueen kokeneimmista futsalistoista, joka on näkynyt ennakkoluulottomana pelaamisena sekä toisten neuvomisena ensimmäisistä treeneistä lähtien. Tämä järkälemäinen target pelaaja aiheuttaa varmasti vastustajalle päänvaivaa niin vahvalla suojaamisellaan kuin vikkelällä suullaan. Kauden aikana tullaan tekemään useampi vierailu Tampereen suuntaan, joten onkin hienoa nähdä, kuinka kova mies Hovi on joukkueen siipipöydässä!

3. Eino Ek

3. Eino Ek

Eino

Tutustu "Einoon"

Syntymäpäivä: 13.4.1995


Syntymäpaikka: Tampere


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 178 cm


Paino: 77 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Tampereen ja Turun välimaastoa taivaltanut Eino “Eekki” Ek löysi seuraavan kotinsa Jyväskylästä ja sekä samalla paikkansa Riemun pukukopista. Ensimmäisen vuoden liikuntalainen on säväyttänyt pallonkäsittelytaidoillaan aikaisemmin useissa eri tamperelaisissa seuroissa niin jalkapallon kuin futsalinkin puolella. Tilille on karttunut myös voittoja nykyisistä liigajengeistä, kuten KylVe:stä (nyk. Akaa Futsal). Eino dominoi kenttää Cruyffin käännöksillään sekä vahvalla juoksukunnollaan, josta osoituksena 30–15 -kuntotestin kärkitulos. Hän on myös osoittanut, että Lounge-tilojen isännän roolikin onnistuu.

4. Antti Lappalainen

4. Antti Lappalainen

Lappis

Tutustu "Lappikseen"

Syntymäpäivä: 26.2.1997


Syntymäpaikka: Iisalmi


Pelipaikka: Pohja-/laitapelaaja


Pituus: 183 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Ensimmäisenä tästä kierosta savolaisesta tulevat mieleen fyysinen pelitapa, ahkeruus ja periksiantamattomuus. Tämä peluri omistaa myös jo kultin maineen saavuttaneen Sorsan, joka on jo vuosia uskollisesti kuskannut riemulaisia peleihin ja harjoituksiin. Harmillisesti kauden alkua on varjostanut kesällä tapahtunut alaraajavamma. Toivotaan, että Antti pystyy pian palaamaan takaisin parketeille.

6. Ville Vanttaja

6. Ville Vanttaja

Vande

Tutustu "Vandeen"

Syntymäpäivä: 6.9.1994


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Pohja-/ laitapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: DJ-Vanttaja saa yleisön pomppimaan futsalkatsomoissa sekä diskoissa. Vande on tätä nykyä yksi Riemun pitkäaikaisimmista futsalistoista. Hän on myös erittäin kokenut tieteenharjoittaja ja iso palanen Riemun valmennusjohtoa. Päävastuuta Ville kantaa huonoista vitseistä sekä fysiikkavalmentajan tehtävistä. Kentällä Ville on analyyttinen futsalista, joka toteuttaa pelikirjaa juuri valmentajan toivomalla tavalla. Lisäksi Vanttaja omistaa tulisen “rannarin”, sillä parhaimmillaan hänen pomminsa yllättävät maalivahdin, vaikka laukaus lähtisi puolesta kentästä. Viime kaudella Vande pamautti viisi maalia Futsal-Liigassa, ja nyt hypoteesiksi tulevalle kaudella on asetettu jopa kymmenen kaappia.
Yleisöä arveluttava kysymys: Ketä kesäpalloilijaa Ville Vanttaja muistuttaa?
– Donny VanDe Beekkiä

7. Olli Pöyliö

7. Olli Pöyliö

Pölö

Tutustu "Pölöön"

Syntymäpäivä: 11.8.1995


Syntymäpaikka: Rovaniemi


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 179 cm


Paino: 70 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Pöyliö piettää joukkueen pohjoisimman pelaajan lippua korkealla ja tämä näkyy myös hänen vahvoissa otteissaan, sillä eihän pohjolasta tule kuin vain kultaa. Tämä mukava veijari on Riemun johtavia pelaajia niin kentällä, kopissa, taustoissa, baarissa… eli ei kaveri turhaan kanna kädessään myös kapteenin nauhaa. Letkeä lanne ja veikeä huumori välittyvät Pöyliötä seuratessa niin kentällä ja sen ulkopuolella.

8. Leevi Kemppainen

8. Leevi Kemppainen

Kemmu

Tutustu "Kemmuun"

Syntymäpäivä: 24.10.1997


Syntymäpaikka: Kajaani


Pelipaikka: Pivot


Pituus: 177 cm


Paino: 72 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Leevi aloittaa kolmannen kauden Riemun mustaturkoosissa paidassa kuuluen jo joukkueen kokeneempaan osastoon. Ketteristä jaloista ja lennokkaasta futsalrullasta tuttu ”Kemmu” loistaa kameleonttiroolissa joukkueen yhteistyövastaavana sekä armottoman kovana pistemiehenä oltuaan joukkueen yksi tehokkaimmista pelaajista viime kaudella. Ylivoimaisesti joukkueen tuuheimmilla ripsillä varustettu kajaanilainen on joka pelissä piikki vastustajan lihassa kovan suunsoiton turvin ja on samalla korvaamaton joukkuepelaajalle omalle jengille.

9. Elias Martikainen

9. Elias Martikainen

Mare

Tutustu "Mareen"

Syntymäpäivä: 18.3.1997


Syntymäpaikka: Kouvola


Pelipaikka: Valmentaja/pivot


Pituus: 191 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Elias ’’Mare’’ Martikainen on hypännyt tulevalle kaudelle isoihin saappaisiin. Kesän aikana hän otti Riemu-futsalin historian nuorimpana vastuun joukkueen päävalmentajan roolista. Valmentaminen ei kuitenkaan ole uusi asia kaverille, sillä hän on toiminut aiemmin myös jalkapallojunnujen valmentajana. Mare ei kuitenkaan tyydy pelkän koutsin rooliin, vaan häntä nähdään myös kentällä kirmaamassa. Pelaajana ulottuva ja vahva runko tekee hänestä oivan lisäyksen Riemun dynaamiseen hyökkäyspelaamiseen. Kentän ulkopuolella Mare on ulospäinsuuntautuva, iloinen ja hauska jamppa, jonka kanssa kaikki tulevat toimeen. Monet kuvailevatkin häntä jopa ’’hyväksi äijäksi’’. Lisäksi Mare on ylpeä kouvolalainen, joten häneen törmätessään kannattaa esitellä parhaimmat betonivitsit!

10. Tuure Fagerström

10. Tuure Fagerström

Strömmi

Tutustu "Strömmiin"

Syntymäpäivä: 25.2.1994


Syntymäpaikka: Helsinki


Pelipaikka: Laitapelaaja/pivot


Pituus: 184 cm


Paino: 83 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Tuure ”One more year” Fagerströmin luokanopettajan opinnot ovat pyörähtäneet viimeisen vuoden puolelle, minkä seurauksena miehestä on ollut aistittavissa Peter Panin kaltaista aikuistumisen pelkoa. Tuurella on hyvin temperamenttinen luonne, joka luo hyvää säpinää koppiin ja kentälle. Hänen lanseeraamansa sanonta ”kiimaa ja nautintoa” on jäänyt elämään Riemun veijarointikulttuuriin. Viime kaudella ”Niskapekoni” pelasi vain 12 ottelua, sillä hän oli osan kaudesta työharjoittelussa Fuengirolan auringon alla. Tuure on maaliahne pelaaja, taitava pelaaja, pelaaja. Hän rakastaa sitä, kun vastustajan maalivahti joutuu kaivamaan hänen laukomiaan palloja verkon perukoilta. Voimmekin odottaa, että Tuure tehtaillee liigauransa suurimman maalimäärän tulevalla kaudella.

11. Joonas Madetoja

11. Joonas Madetoja

Made

Tutustu "Madeen"

Syntymäpäivä: 5.3.1996


Syntymäpaikka: Kuopio


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 184 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Toista vuotta Riemun paidassa jatkava ”Made” tuli viime kaudella vahvasti sisään joukkueeseen ja onkin kairannut itsensä jo joukkueen yhdeksi kulmakivistä. Viime vuonna Joonas olikin ehdolla vuoden riemulaiseksi. Tämä kertookin siitä, että Made on ystävällinen ja helposti lähestyttävä persoona. Hän on myös hakenut hyvän pohjan tulevalle futsalkaudelle kesäpallon merkeissä JJK:n paidassa. Hyvällä asenteella ja valloittavalla hymyllä varustettu Made tulee näyttämään tulevalla kaudella mistä TPS-kasvatti on tehty.

12. Hans Mäenalanen

12. Hans Mäenalanen

Hanssi

Tutustu "Hanssiin"

Syntymäpäivä: 31.10.1995


Syntymäpaikka: Ylöjärvi


Pelipaikka: Laitapelaaja/pivot


Pituus: 183 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Tämä mies on synonyymi raa’alle työnteolle. Hansin asenne on todella rautainen eikä hän jätä yhtään tilannetta kentällä puolitiehen, vaan painaa 110 lasissa koko ajan. Jos Hansin kohdalla saisi katsottua heat mapia, näyttäisi se varmasti punaista koko kenttäalueella. Ballhockeyn MM-hopeamies on myös fyysisesti todella kovassa kunnossa. Vamos Hans!

13. Juuso Eteläpää

13. Juuso Eteläpää

Jugi

Tutustu "Jugiin"

Syntymäpäivä: 23.9.1997


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 178 cm


Paino: 76 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Syntynyt 1997 ja kotoisin Lappeenrannasta. Näiltä osin mies edustaa ”tavallista” riemulaista. Tavallinen kuvaa kuitenkin Jugin pelaamista ja luonnetta huonosti. Kuvaavampaa olisi käyttää adjektiivia poikkeuksellinen.
Rento ja hyväntuulinen Jugi aloittaa toisen vuoden liikuntapedagogiikan opinnot Jyväskylässä. Joukkuekaverina oli aistittavissa, että tunnelma Jyväskylässä ja etenkin viimevuoden mustaturkoosissa oli Jugin mukaan ainutlaatuista, jonka jälkeen mikään (futis) ei tunnu enää miltään. Intohimosta futsalia ja Riemua kohtaan kertoo se, että futis on saanut lähes täysin väistyä futsalin tieltä.
Viime kauden alussa uudet pelaajat saivat paljon näytönpaikkoja ja ne Jugi käytti loistavasti hyväkseen. Ikimuistoisin hetki viime kaudelta kulminoituu kolmeen osumaan Ilveksen verkkoon Riemu-uran kolmannessa pelissä. Viimeistään tämä herätti kanssapelaajat ja valmennuksen siihen, että Riemulla on uusi lappeenrantalainen kultakimpale käsissään. Juuso onnistui siis murtautumaan jo ensimmäisellä kaudella Riemun pelaaviin kenttiin, mikä ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Tämä kertoo monipuolisuudesta ja nopeasta kyvystä oppia ja sopeutua uusiin asioihin. Futsalistana mies on rauhallinen pallon kanssa, ja hänen pelityylinsä on arvaamaton.
Hyvät otteet palkittiin ja Jugi pääsi kirjoittamaan uuden neljän vuoden sopimuksen, joka herätti ihailua ja arvostusta myös paikallisvastustajan selostajassa. Hyvän tulokaskauden jälkeen on kuitenkin huomioitava, että potentiaalia vieläkin parempaan ja kokonaisvaltaisempaan pelaamisen on, mikä lupaa hyvää tulevaisuutta ajatellen. Tämä antaa joukkueelle mahdollisuuden kehittää ja rakentaa peliä jatkossa numeron 13 ympärille.

14. Samuli Aatsinki

14. Samuli Aatsinki

Samppa

Tutustu "Samppaan"

Syntymäpäivä: 18.9.1998


Syntymäpaikka: Turku


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 180 cm


Paino: 75 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Vuosituhannen vaihde lähenee, joskaan ei vielä aivan sinne saakka päästä – tässä Liiga-Riemun ensimmäinen 1998 syntynyt! Liedosta Liikunnalle luikahtanut Samppa on yksi neljästä tämän kauden uudesta fuksista Riemun futsalurhoissa. Näppärä mutta taitava lähes-turkulainen onkin päässyt jo väläyttelemään taitojansa treeneissä ja futsaltaktisesti ottaa harjoitus harjoitukselta aimo harppauksia eteenpäin muiden uusien tapaan. Profiililtaan mies sopii mustaturkoosiin joukkoon paremmin kuin hyvin, sen hän pääsi todistamaan edustustehtävissä jo ennen ensimmäistäkään futsalharjoitusta.

15. Jonne Forsström

15. Jonne Forsström

Fore

Tutustu "Foreen"

Syntymäpäivä: 23.10.1997


Syntymäpaikka: Eura


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 184 cm


Paino: 78 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Forkku Forströmmi näytti pre-seasonilla jo lupaavasti liittyvän joukkueen pitkätukkien klaaniin, mutta pahoinpiteli hiuksensa juuri ennen sarja-avausta. Parketilla ja varsinkin sen ulkopuolella yhteisöpedagogin meno on kuitenkin ollut hurjaa, Fore nimittäin paukutti pohjat joukkueen 20 metrin juoksukarkeloissa. Toisaalta taas voidaankin miettiä, minkälaisia baisteja liikunnalle vuosittain pääsee. Tulevalla kaudella Jonnelta tullaan näkemään yhtä paljon Iniesta-harhautusta kuin tehopisteitä.

16. Oskari Kainulainen

16. Oskari Kainulainen

Osku

Tutustu "Oskuun"

Syntymäpäivä: 25.4.1996


Syntymäpaikka: Kuopio


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 181 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Kimpembe, Kainulainen, Kimbembe! Näin raikuu laulu Madridin kisavideolla, kun Osku taistelee pallosta laitakaistalla. Kyseinen herrasmies saapui Liikunnalle (jo) vuonna 2018, mutta useamman syksyn ajan Riemun seurajohto yritti kiivaasti kiinnittää Oskari “Osku” Kainulaisen osaksi myös futsaljaostoa, kuitenkin tuloksetta. Onneksi koitti nyt alkava syksy ja savolainen superpedagogi saatiin, vihdoin ja viimein, pukemaan mustaturkoosia ylle futsalissa kesäpallon lisäksi. Hienoa! Valitettavasti pienimuotoista nivelvammaa pukkaa alkukauden osalta, joka hidastaa pääsyä mukaan rosteriin kentällä. Mutta eipä tuo mitään, sillä vuosia on jäljellä ja aikaa riittää! Oskun anti joukkueelle taktisessa mielessä tulee hyvin todennäköisesti piilemään hänen vasemman jalan taidoissaan, sillä futsal lajina oikein huutaa vasenjalkaisia pelaajia kentälle maksimoidakseen edun, kenttätasapainon sekä transitiot. Ja mitä tulee sitten kaikkeen muuhun antiin joukkuen puolesta, niin Osku lempeällä hymyllään ja helposti lähestyttävällä habituksellaan sopii sekaan veljeilemään kuin oliivi kreikkalaisessa kasviöljyssä. Tervetuloa!

17. Aleksi Autti

17. Aleksi Autti

Allu

Tutustu "Alluun"

Syntymäpäivä: 9.2.1994


Syntymäpaikka: Oulu


Pelipaikka: Pohja-/laitapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 77 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Tämä pohjosen poika ei jätä kethään kylmäksi varsinkaa futsalparketeilla, sillä kaverin jalat käyvät kuin konepistooli konsanaan. Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt “Bull” on pre-seasonilla päässyt maalin makuun jo kahteen otteeseen ja tällä kertaa molemmat vastustajan verkkoon! Huhujen mukaan Lumilautailija-Autti on myös kylmäpäinen pokerihai ja tämä kylmäpäisyys näkyy herran tekemisissä. Vastustajan kannattaa siis miettiä bluffaako Autti liikkeellään vai laittaako kaveri spurttiin All-In. Tältä sähikäiseltä voi odottaa tehoja ja ennen kaikkea uskomattomia ankle-breakereitä.

20. Jarkko Niskajärvi

20. Jarkko Niskajärvi

Jarru

Tutustu "Jarruun"

Syntymäpäivä: 8.12.1995


Syntymäpaikka: Rovaniemi


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 175 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Kuten on hyvin tiedossa, Riemun scouttausosasto ei jätä kiveäkään kääntämättä uusia pelaajia hankkiessaan. Sähköiset etäkokeet, yksilöhaastattelut ja liikunnallisuutta neljässä eri oppimisympäristössä mittaavat soveltuvuuskokeet heittämällä läpäissyt ensimmäistä kauttaan Riemussa aloittava Jarkko Niskajärvi on malliesimerkki mustaturkoosista pelaajarekrytointiprosessista. Futsalparketillekin lopulta itsensä raivannut ”Jarru” osoittautuikin heti ensimmäisistä palloharjoituksistaan alkaen huippuhankinnaksi, jonka jalat tikkaavat kuin ompelukone, joka on siistillä ristipistolla kiinnittänyt itseensä niin Nike Tiempo -kengät kuin Futsal-Liigan virallisen pelipallonkin. Viimeisen sinettinsä siirrolle antoi vahvaa Lapin murretta Niskajärven tavoin puhuva Olli Pöyliö, jonka ajoittaista koti-ikävää tämä rovaniemeläispeluri on myös omiaan lieventämään.

VALMENNUS JA TAUSTAVOIMAT

Elias Martikainen

Elias Martikainen

Päävalmentaja

Tutustu "Mareen"

Syntymäpäivä: 18.3.1997


Syntymäpaikka: Kouvola


Pelipaikka: Valmentaja/pivot


Pituus: 191 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Elias ’’Mare’’ Martikainen on hypännyt tulevalle kaudelle isoihin saappaisiin. Kesän aikana hän otti Riemu-futsalin historian nuorimpana vastuun joukkueen päävalmentajan roolista. Valmentaminen ei kuitenkaan ole uusi asia kaverille, sillä hän on toiminut aiemmin myös jalkapallojunnujen valmentajana. Mare ei kuitenkaan tyydy pelkän koutsin rooliin, vaan häntä nähdään myös kentällä kirmaamassa. Pelaajana ulottuva ja vahva runko tekee hänestä oivan lisäyksen Riemun dynaamiseen hyökkäyspelaamiseen. Kentän ulkopuolella Mare on ulospäinsuuntautuva, iloinen ja hauska jamppa, jonka kanssa kaikki tulevat toimeen. Monet kuvailevatkin häntä jopa ’’hyväksi äijäksi’’. Lisäksi Mare on ylpeä kouvolalainen, joten häneen törmätessään kannattaa esitellä parhaimmat betonivitsit!

Ville Vanttaja

Ville Vanttaja

Fysiikkavalmentaja

Tutustu "Vandeen"

Syntymäpäivä: 6.9.1994


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Pohja-/ laitapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: DJ-Vanttaja saa yleisön pomppimaan futsalkatsomoissa sekä diskoissa. Vande on tätä nykyä yksi Riemun pitkäaikaisimmista futsalistoista. Hän on myös erittäin kokenut tieteenharjoittaja ja iso palanen Riemun valmennusjohtoa. Päävastuuta Ville kantaa huonoista vitseistä sekä fysiikkavalmentajan tehtävistä. Kentällä Ville on analyyttinen futsalista, joka toteuttaa pelikirjaa juuri valmentajan toivomalla tavalla. Lisäksi Vanttaja omistaa tulisen “rannarin”, sillä parhaimmillaan hänen pomminsa yllättävät maalivahdin, vaikka laukaus lähtisi puolesta kentästä. Viime kaudella Vande pamautti viisi maalia Futsal-Liigassa, ja nyt hypoteesiksi tulevalle kaudella on asetettu jopa kymmenen kaappia.
Yleisöä arveluttava kysymys: Ketä kesäpalloilijaa Ville Vanttaja muistuttaa?
– Donny VanDe Beekkiä

Olli Pöyliö

Olli Pöyliö

Joukkueenjohtaja

Tutustu "Pölöön"

Syntymäpäivä: 11.8.1995


Syntymäpaikka: Rovaniemi


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 179 cm


Paino: 70 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Pöyliö piettää joukkueen pohjoisimman pelaajan lippua korkealla ja tämä näkyy myös hänen vahvoissa otteissaan, sillä eihän pohjolasta tule kuin vain kultaa. Tämä mukava veijari on Riemun johtavia pelaajia niin kentällä, kopissa, taustoissa, baarissa… eli ei kaveri turhaan kanna kädessään myös kapteenin nauhaa. Letkeä lanne ja veikeä huumori välittyvät Pöyliötä seuratessa niin kentällä ja sen ulkopuolella.

 

Eino Muhonen

Eino Muhonen

Tiedottaja

Tutustu "Eikkaan"

Syntymäpäivä: 15.4.1997


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Maalivahti


Pituus: 176 cm


Paino: 74 kg


JOUKKUKAVERIN KUVAUS: Eino Muhonen,
Vuosikurssia vitonen,
Palloja hän raajoillaan syö,
somevastaavana hänellä on iso työ,
Treenien jälkeen tukan kammalla sivaltaa ja päivän subi mielessä kimaltaa.

Näin kajahtaa tunnettu runo Liikunnan käytävillä. Eikka on nuori, mutta futsalissa kokenut kettu. Eikan otteet harjoituskaudella ovat olleet todella vakuuttavia. Koko kauden Eikan vetäessä tuolla tasolla jopa maajoukkuekutsu ei olisi vääryys. Eikka ohjaa pelaajia kentällä ihailtavalla tavalla, ja vaikka välillä suusta kuuluu muutama kirosana, Eikka on muuten rauhallinen ja rehellinen lappeenrantalainen LYTin ylpeys. Ilman Eikkaa some olisi futsalin osalta kovin hiljainen, ja peleistä tehdyissä raporteissa on mukavaa riemuhenkistä vitsikkyyttä. Toivottavasti tämä ei ole Eikan viimeinen vuosi Riemussa, ja opinnot pitkittyvät vielä monta vuotta!

Leevi Kemppainen

Leevi Kemppainen

Yhteistyövastaava

Tutustu "Kemmuun"

Syntymäpäivä: 24.10.1997


Syntymäpaikka: Kajaani


Pelipaikka: Pivot


Pituus: 177 cm


Paino: 72 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Leevi aloittaa kolmannen kauden Riemun mustaturkoosissa paidassa kuuluen jo joukkueen kokeneempaan osastoon. Ketteristä jaloista ja lennokkaasta futsalrullasta tuttu ”Kemmu” loistaa kameleonttiroolissa joukkueen yhteistyövastaavana sekä armottoman kovana pistemiehenä oltuaan joukkueen yksi tehokkaimmista pelaajista viime kaudella. Ylivoimaisesti joukkueen tuuheimmilla ripsillä varustettu kajaanilainen on joka pelissä piikki vastustajan lihassa kovan suunsoiton turvin ja on samalla korvaamaton joukkuepelaajalle omalle jengille.