FUTSALJOUKKUE 2019-2020

Kauden 2019-2020 joukkueen & taustavoimien esittely

MAALIVAHDIT

21. Eino Muhonen

21. Eino Muhonen

Eikka

Tutustu "Eikkaan"

Syntymäpäivä: 15.4.1997


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Maalivahti


Pituus: 176 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUKAVERIN KUVAUS: Eikka on neljännen vuoden liikunnan yhteiskuntatieteiden opiskelija, eli hyvinkin kokenut tieteilijä siihen nähden, että hän edustaa kuitenkin joukkueen nuoriso-osastoa Niiku97. Viime kausi oli Einolle todellinen läpimurtokausi Riemun maalilla ja hän oli tärkeimpiä pelaajia Riemun liiganousun takana. Eikka valittiinkin vuoden futsal-pelaajaksi Riemugaalassa. Einon juuret juontavat Lappeenrantaan, jossa hän on vedellyt vetyjä nuorena Ville Vanttajan ja Juuso Eteläpään kanssa. Venäjän rajalta tuleekin siis näköjään kovia futsalistoja! Eikka kantaa torjuntavastuun lisäksi vastuuta futsaljengin somekanavista ja on suuresti arvostettu joukkuekaveri kentällä, kopissa sekä saunailloissa.

27. Sauli Kilpeläinen

27. Sauli Kilpeläinen

Sale

Tutustu "Saleen"

Syntymäpäivä: 12.08.1996


Syntymäpaikka: Kotka


Pelipaikka: Maalivahti


Pituus: 180 cm


Paino: 80 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Vikkelistä jaloistaan ja näyttävistä torjunnoistaan tunnettu Sauli on joukkueemme toinen luottovahdeista. Omalla rauhallisella ja päämäärätietoisella asenteella hän on muuri, mutta myös johtaja maalivahdin paikalta. Vaikkakin Sauli on vetreä nuori veijari riittää yksi päästetty rankkari rikkomaan tämän liikuntalaisen selän.

KENTTÄPELAAJAT

3. Mika Halonen

3. Mika Halonen

Haltsi

Tutustu "Haltsiin"

Syntymäpäivä: 1.3.1990


Syntymäpaikka: Viitasaari


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 80 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: “Hääbör” jatkaa tälläkin kaudella upeaa uraansa Riemun paidassa, tuoden mukanaan armotonta kokemusta ja peliälyä! Tämä raamikas mies raivaa tiensä maalipaikoille vaikka väkisin, mutta yleensä fiksu (futsal)liikkuminen avaa maalipaikan puolelta jos toiselta. “Halzyn” otteet paranevat vuosi vuodelta ja luulen, että se on täysin herran tukkaevoluution ansiota. Keep it growing!

4. Juuso Eteläpää

4. Juuso Eteläpää

Jugi

Tutustu "Jugiin"

Syntymäpäivä: 23.9.1997


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 178 cm


Paino: 76 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Juuso “Jugi” Eteläpää on ensimmäisen vuoden liikuntapedan opiskelija. Lappeenrannasta kotoisin oleva Juuso on viimeisen vuoden pelannut jalkapalloa Kaarinan Pojissa. Turun murre ei onneksi tältä visiitiltä kerennyt tarttua, vaan “mie” ja “sie” sorahtaa iloisesti Jugin kanssa keskusteltaessa. Aikaisempaa lajitaustaa Juusolla ei futsalista ole, mutta jos futiskenttien huipputason tekninen suorittaminen ja älykäs liikkuminen saadaan siirrettyä parketin puolelle, voidaan tästä kaverista ennustaa kovan luokan tekijää liigassa!

5. Aleksi Leppänen

5. Aleksi Leppänen

Leppis

Tutustu "Leppikseen"

Syntymäpäivä: 22.3.1995


Syntymäpaikka: Seinäjoki


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 177 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Jo viidennen kautensa mustaturkoosissa nutussa aloittavan Leppiksen viime kausi jäi tyngäksi vaihto-opiskeluiden takia, mutta tällä kaudella mies nähdään täysillä mukana heti alusta lähtien. Vietti koko kesän reissaten ja nautiskellen elämästä ympäri maapalloa, mutta omatoimista treenaamista ei todellakaan näytä olevan skipattu – pre-seasonin viivajuoksuissa kevyimmällä jalalla kirmasi tämä mies Seinäjoelta! Hyvin futsalälykäs pelaaja, jolta nähtäneen paitsi hienoja maaleja, vielä sitäkin hienompia tuuletuksia. Jos Aleksi laittaa pallon maaliin, kannattaa katsomoissa pitää päistänsä kiinni, ettei taju lähde ihastuksesta esimerkiksi miehen voltteihin!

6. Ville Vanttaja

6. Ville Vanttaja

Vande

Tutustu "Vandeen"

Syntymäpäivä: 6.9.1994


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Pohja-/ laitapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 73 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Vande moukaroi tänäkin vuonna pelaajat kovaan tikkariin fysiikkavalmentajan roolissa. Parhaat avut mies tuo puolustussuuntaan hyvällä kaksinkamppailupelaamisellaan. Sisäpiiritietojen mukaan Villen reidet ovat edelleen kasvaneet viime kaudesta. Fysiikan lisäksi Vande vastaa myös omasta mielestään joukkueen parhaimmista jutuista – muun joukkueen mielestä jutut ovat lähinnä outoja, kuivia sekä kiusallisia.

7. Arttu Seikkula

7. Arttu Seikkula

Seksi

Tutustu "Seksiin"

Syntymäpäivä: 6.6.1993


Syntymäpaikka: Kokkola


Pelipaikka: Laitapelaaja/pivot


Pituus: 180 cm


Paino: 83 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Arttu “Seksi” Seikkulalla käynnistyy jo seitsemäs kausi Riemussa. Kokenut kehäkettu tunnetaan kentällä kovasta laukauksestaan sekä hyvistä harhautuksistaan. Näiden vahvuuksien ansiosta Arttu nousi kesällä Riemun kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi EM-kisoissa. Tätä tulivoimaa tarvitaan myös talvella futsalissa. Näiden lisäksi pedagogina ja personal trainerina Artulla on kyky tulkata fysiikka-Vanttajan ohjeet kansankielelle. Tämä helpottaa jokaisen pelaajan päivittäistä tekemistä. Kentän ulkopuolella Arttu on tullut tutuksi liikuntalaisille… noh monistakin eri asioista.

8. Antti Lappalainen

8. Antti Lappalainen

Ana

Tutustu "Anaan"

Syntymäpäivä: 26.2.1997


Syntymäpaikka: Iisalmi


Pelipaikka: Laitapelaaja/pivot


Pituus: 183 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Antti on startannut toisen vuotensa Liikunnalla sekä Riemussa. Analla on alla terävä pre-season ja harjoituskentällä on nähty teräviä otteita. Iisalmesta kotoisin olevan kieron savolaisen, voidaankin odottaa aiheuttavan päänvaivaa vastustajille kuluvalla kaudella. Miehen ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu periksiantamaton pelityyli sekä vaalea kuontalo, joka herättää kiinnostusta varsinkin etelämaisissa neidoissa.

9. Markus Riikilä

9. Markus Riikilä

Reikilä

Tutustu "Reikilään"

Syntymäpäivä: 18.9.1993


Syntymäpaikka: Savonlinna


Pelipaikka: Valmentaja/laitapelaaja


Pituus: 183 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Mister mister! Markus Riikilä, Mr. Tämä herrasmies otti vastuullensa kaikista haastavimman, opettavaisimman sekä antoisimman pestin, mitä Riemun taustajoukoilla on tarjota. Reikilä toimii alkavalla kaudella päävalmentajana ja pyrkii mahdollisimman hyvin ammentamaan valmennustietoa aiemmilta valmentajavelhoilta tuoden toimintaan mukanaan omat pienet teknis-taktiset nyanssit sekä kollektiiviset ryhmätsempit. Kaiken lisäksi puhuttaessa pelaajavalmentajasta on Markuksella luonnollisesti valtavasti annettavaa myös pelikentällä, koska tietääkseni Hauberin (Haltsi) lisäksi juuri hänelle on kertynyt joukkueesta eniten peliminuutteja Futsal-Liigasta. Vastuu kasvattaa, ja näin ollen nuoresta miehestä kasvaa tulevan kauden aikana viimeistäänkin Mies, joka voi sitten myöhemmällä iällä ylpeydellä todeta valmentaneensa Liikunnan Riemua.

10. Joonas Madetoja

10. Joonas Madetoja

Made

Tutustu "Madeen"

Syntymäpäivä: 5.3.1996


Syntymäpaikka: Kuopio


Pelipaikka: Pivot/laitapelaaja


Pituus: 184 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: ’Made’ on yksi Riemun lupaavista tuoreista hankinnoista tulevalle futsalkaudelle. Aiempaa futsalkokemusta herralla ei ole, mutta jalkapallon tai ns. kesäpallon puolella tatsia kaverilla riittää. Joonas on niittänyt tiensä Turun Palloseuran kivikovien juniorijoukkueiden läpi. Maalintekokin häneltä onnistuu, sillä futsalkauden alla pelatussa Jyväskylän Derbyssä (JJK – JPS) hän iski pallon verkkoon suuren ja mahtavan riemumaalivahdin Sauli ’’Sale’’ Kilpeläisen selän taakse. Kentän ulkopuolella ’Made’ on rauhallinen ja helposti lähestyttävä persoona sekä kaikkien kaveri. Nyt tällä fuksilla on edessään uusi haaste palloilu-urallaan, kun hän taistelee paikasta Riemun edustusjoukkueen kokoonpanossa. Monta maalia ’’Made’’ tekee? Järkkyykö KaDy hänen edessään? Se selviää vain seuraamalla miehen otteita Monnarilla!

11. Aleksi Autti

11. Aleksi Autti

Allu

Tutustu "Alluun"

Syntymäpäivä: 9.2.1994


Syntymäpaikka: Oulu


Pelipaikka: Pohja-/ laitapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 77 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Aleksi “Antti” Autti on joukkueen uutta kaartia. Tämä Oulusta kotoisin oleva pedan fuksi omaa todella sähäkät jalat ja pystyy pitämään palloa kovankin paineen alla. Kunhan Allu saa futarina kiinni jalkapallonomaisen viitepelin lainalaisuuksista, voi hänestä odottaa jopa tulevien vuosien avainfutsalistaa Riemulle.

13. Tuure Fagerström

13. Tuure Fagerström

Niskapekoni

Tutustu "Niskapekoniin"

Syntymäpäivä: 25.2.1994


Syntymäpaikka: Helsinki


Pelipaikka: Pivot/laitapelaaja


Pituus: 184 cm


Paino: 86 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Tuuree Fagerströmmi, näytä sun jölli. Tuuren jölli eli laukaus lähtee tulisesti kummallakin jalalla, onhan hän kenties joukkueen molempijalkaisin pelaaja. Tämä fyysinen luokanopettajaopiskelija on mättänyt maaleja Riemun paidassa jo muutaman vuoden ajan, joten varmasti tällekin kaudelle on isoa roolia luvassa. Sanavalmis ja hyvät tunnetaidot omaava Tuure on kova hassuttelija ja veljeilijä, joukkueen hengenluoja. Pitkät åååårrsssnl huudot ovat tulleet tutuksi ja kaikilla on tiedossa, että mies kannattaa futisjoukkue Arsenalia. Tuuren kenties ainoana heikkoutena on huono menestyminen vieraspelivisoissa, vaikka omasta mielestään kuuluukin keskikastiin.

14. Leevi Kemppainen

14. Leevi Kemppainen

Lefa

Tutustu "Lefaan"

Syntymäpäivä: 24.10.1997


Syntymäpaikka: Kajaani


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 177 cm


Paino: 72 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Toista vuotta Riemun paidassa aloittavaa Leevi tuli viime kaudella mukaan futsaliin ryminällä toimien heti joukkueen tehomiehenä tutkaparinsa Jonne Forsströmin kanssa. Vaikka sarja vaihtuu täksi kaudeksi Futsal-Liigaan, joukkue tarvitsee tälläkin kaudella Kajjaanin mieheltä veijarimaisia otteita kentällä maalien ja syöttöjen muodossa. Kesäpallokausi JJK:n paidassa on myös sujunut menestyksellä ja nousu sarjaporrasta ylemmäksi odottaa silläkin saralla. Nähtäväksi jää mihin tämä veijari vielä futsalkentillä yltää.

15. Jonne Forsström

15. Jonne Forsström

Fore

Tutustu "Foreen"

Syntymäpäivä: 23.10.1997


Syntymäpaikka: Eura


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 184 cm


Paino: 78 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Jonnet ei muista. Mutta Jonne muistetaan – etenkin mainiosta oikean jalan laukauksestaan. Syksyllä 2018 Riemuun liittynyt Rauma-kasvatti oli viime kaudella joukkueen kovin pistemies Futsal-Ykkösessä ja pääsee nyt näyttämään taitojaan liigakentillä. Myös Riemu-fanit ottivat tämän “liikuntalaisen” innolla vastaan laulujen muodossa.

17. Elias Martikainen

17. Elias Martikainen

Mare

Tutustu "Mareen"

Syntymäpäivä: 18.3.1997


Syntymäpaikka: Kouvola


Pelipaikka: Pivot


Pituus: 191 cm


Paino: 82 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Maren kolmas vuosi mustaturkooseissa ei ole alkanut aivan odotusten mukaan, sillä kesän potkupallokisoissa tullut polvivamma on pitänyt miehen pois tositoimista toistaiseksi. Polvivaivastaan huolimatta on miehen harteille lyöty käsittämättömän raskas taakka, nimittäin kirstunhaltijan vastuu. Nähtäväksi siis jää turpoaako Maren pää paineen alla edellisen rahastonhoitajan pään mittoihin. Kentällä mies tunnetaan fyysisyydestään sekä muulinpotkustaan kummallakin jalalla.

18. Janne Paski

18. Janne Paski

Paski

Tutustu "Paskiin"

Syntymäpäivä: 9.6.1996


Syntymäpaikka: Tampere


Pelipaikka: Laitapelaaja


Pituus: 179 cm


Paino: 78 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Jaaaaaaaaaa futsalia vai? Mitä olisikaan Riemufutsal ilman tamperelaista? Emme tiedä vieläkään, kiitos Jannen. Vahvan murteen lisäksi Paski tunnetaan suoramyyntitaidoistaan, kyvystään liimata virallinen pelipallo vasempaan jalkaansa sekä matemaattisista osaamisestaan. Uskommekin, että Paski myy tänä kautena eniten riemutuotteita ja suorittaa useammat vastustajan sekoittavat kalkuloidut jalkamukavat. Mainittakoon vielä, että Paski on henkeen ja vereen futsalmiehiä. Tämä henki onkin välittynyt alkukauden harjoituksissa.

20. Olli Pöyliö

20. Olli Pöyliö

Pölö

Tutustu "Pölöön"

Syntymäpäivä: 11.8.1995


Syntymäpaikka: Rovaniemi


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 179 cm


Paino: 70 kg


JOUKKUEKAVERIN KUVAUS: Pohjosen poika Pölö debytoi vahvasti viimekaudella piettämällä palloa, pyöritellessä peliä pohjalta sekä ollen halutessaan myös pitelemättömän nopea ja vaarallinen hyökkäyspäässä. Tällä kaudella Pölö on varmasti yksi joukkueen luottopelaajia, joka puskee omalla vahvalla tekemisellään koko joukkuetta kehityksen tiellä eteenpäin. Jo viime kaudella ison roolin joukkueessa pelillisesti ottanut Pöyliö nappasi täksi kaudeksi myös joukkueenjohtajan saappaat, eli tekijämiehestä kyse. Kaiken tämän lisäksi Pöyliö on vieläpä vahvalla preesensillä pukukopissa hengenluojana. Herääkin väistämättä kysymys onko asiaa missä Pölö ei dominoisi? Pölökin on kuitenkin ihminen, joka joutuu vieraspelivisoissa jännittämään muiden ei-niin-tietäväisten kanssa säbälasien kohtaloa.

VALMENNUS JA TAUSTAVOIMAT

Markus Riikilä

Markus Riikilä

Valmentaja

Tutustu "Reikilään"

Syntymäpäivä: 18.9.1993


Syntymäpaikka: Savonlinna


Pelipaikka: Valmentaja/laitapelaaja


Pituus: 183 cm


Paino: 82 kg


Valmentaa.

Ville Vanttaja

Ville Vanttaja

Fysiikkavalmentaja

Tutustu "Vandeen"

Syntymäpäivä: 6.9.1994


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Pohja-/laitapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 73 kg


Fysiikkavalmentaa.

Olli Pöyliö

Olli Pöyliö

Joukkueenjohtaja

Tutustu "Pölöön"

Syntymäpäivä: 11.8.1995


Syntymäpaikka: Rovaniemi


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 179 cm


Paino: 70 kg


Johtaa.

 

Eino Muhonen

Eino Muhonen

Tiedottaja

Tutustu "Eikkaan"

Syntymäpäivä: 15.4.1997


Syntymäpaikka: Lappeenranta


Pelipaikka: Maalivahti


Pituus: 176 cm


Paino: 73 kg


Tiedottaa

Mika Halonen

Mika Halonen

Markkinointi, yhteistyö, ottelutapahtumat

Tutustu "Haltsiin"

Syntymäpäivä: 1.3.1990


Syntymäpaikka: Viitasaari


Pelipaikka: Pohjapelaaja


Pituus: 173 cm


Paino: 80 kg


Järjestää.

Arttu Ketola

Arttu Ketola

Selostus, ottelutapahtumat, hoonaus

Selostaa

Joakim Särkivuori

Joakim Särkivuori

Selostus, ottelutapahtumat, hoonaus

Selostaa