Päivää, että pätkähti!

Riemun futsalurhot suuntaavat viikonloppuna luokkaretkelle viihtyisään Meri-Lappiin. Lauantaina vastaan asettuu Tornion Palloveikot ja sunnuntaina FC Kemi – viikonlopun vastustajat ovat siis aivan liigan kovimmasta päästä. Kumpikin ottelu alkaa kello 16:00 ja on nähtävissä SolidSportin kautta osoitteesta solidsport.com/futsalliiga.

Riemu on valmistautunut otteluihin erittäin laadukkaasti. Kovan lajiharjoittelun lisäksi Riemu on viimeiset viikot myös hiihtänyt paljon. Hiihtomaajoukkueen valmentajana toimiva Riemun alumni Ville “Havuja” Oksanen onkin antanut joukkueelle vinkkejä, kuinka hyödyntää talviurheilua ilmiönä myös futsalkenttien puolella. Riemun sisäisen hiihtokilpailun voittajaksi selvisi Leevi “Henkisesti 50 v” Kemppainen. Joukkueen tulokas Samppa “Sissi-AUK” Aatsinki tosin kommentoi Kemppaisen viime viikkojen tulosta (150km) todeten, että on hiihtänyt puolustusvoimien suksilla saman kilometrimäärän yhteen vuorokauteen ja syönyt sen aikana pelkkää puun kaarnaa. Kovia ukkoja!

Lauantain vastustaja ToPV vei vuoden ensimmäisessä ottelussa pisteet Monnarilta jatkoajan jälkeen. Joukkueesta löytyy monta nimekästä futsalistaa, kuten Iiro “Liikunnalle 2021” Vanha, Samir Haddouti sekä jyväskyläläisille tutut palloilijat Sergei Korsunov ja Newton Jr.. Mikäli Riemu saa kyseiset miehet yksilöinä kuriin, lienee ottelusta odotettavissa tasainen mittelö!

Sunnuntain vastustajasta FC Kemistä Riemu nappasi päänahan kotikentällään ennen maajoukkuetaukoa. Runkosarjan voitosta kamppailevat kemiläiset ovat varmasti liikuntalaisille kova haaste kotikentällään, sillä punapaitainen kotijoukkue on voittanut kaikki yhdeksän tällä kaudella pelaamaansa kotiottelua. FC Kemin peliä pyörittää erityisesti Boris Cizmar, Enderson Suarez sekä Olli “Pölö” Pöyliön Facebook-kaverit Vesa Lilja ja Tuukka Pikkarainen.

Riemu lähtee viikonlopun otteluihin ilman isompia loukkaantumishuolia. Jopa Aleksi “Lumilautailee möys” Autti on toipumaan päin alanvartalovammastaan. Autin lisäksi joukkueessa huolta herättää Arttu “Mökki” Seikkulan krooninen nilkkatulehdus. Joukkueen (“en ole”) fysioterapeutti Ville “Vandman” Vanttaja on epävarma Seikkulan pelikunnosta. Muuten ehjä joukkue on pyrkinyt vähentämään stressitekijöitä kauden loppua kohden, ja joukkueen varakapteeni Antti “Dr.” Lappalainen kerääkin parhaillaan adressia yliopistolle, jotta futsalurhot saisivat muutaman kuukauden loman opiskeluhommista. Riemun joukkueesta kannattaa viikonloppuna seurata erityisesti Jarkko “Necklake” Niskajärven otteita. Tämä Rovaniemen lahja Suomen futsalille on viime aikoina esittänyt treeneissä sellaisia otteita, että viikonloppuna kotikonnuilla maaliverkot voinevat tärähdellä mukavaan tahtiin. Niskajärven yhteistyö tutkapari Matias “Afrotanssi” Hovin kanssa alkaa näyttää jatkuvasti paremmalta.

Tällä hetkellä playoff-paikan osalta näyttää hyvältä, muttei missään nimessä vielä varmalta. Viivan alapuolelta vielä ennennäkemättömässä lennossa olevalla JoSePalla on vielä mahdollisuus ohittaa viimeisillä pleijaripaikoilla majailevat Mad Max, Riemu sekä SoVo, muut alapuolella olevat ovat jo ulkona kisasta. Homma on kuitenkin Riemunkin osalta sen verran omissa käsissä, että jo tänä viikonloppuna nappisuorituksella playoff-paikan varmistaminen on mahdollista.

Miesten Futsal-Liigan sarjataulukko 12.3.2021

Kaatuvatko Lapin joukkueet? Kaatuuko Matias Hovi? Kaikki tämä selviää viikonloppuna Solidsportin välityksellä!

ToPV – Riemu 13.3.2021 klo 16:00, Tornio & solidsport.com/futsalliiga

FC Kemi – Riemu 14.3.2021 klo 16:00, Kemi & solidsport.com/futsalliiga