Riemun ja Akaa Futsalin kauden toisesta kohtaamisesta muodostui vauhdikas ja tasainen taistelu, josta ei tunnetta puuttunut. Vierasjoukkue veti lopulta pidemmän korren, ja näin pisteet matkasivat valitettavasti vierasjoukkueen matkaan loppulukemin 3-5 (2-1). Ottelun maalikoosteen näkee osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=1GHXvQQkV40 ja pidemmän tilannekoosteen osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=nAt6ZL86AEs.

Peli alkoi suhteellisen tasaisesti, ehkä hieman Riemun komennossa, joskin myös vierasjoukkueella oli pitkiä pallonhallintajaksoja. Riemulla oli alusta asti hyvä draivi ottelussa ja kotijoukkue sai hyvin painetta Akaan päätyyn. Maalinteon aloitti kotijoukkue ajassa 4:01 hieman onnekkaalla osumalla. Leevi “Kemmu” Kemppainen antoi kulmapotkun, joka ohjautui Akaan pelaajan jalasta maaliin, ja näin ollen maali merkittiin vierasjoukkueen omaksi maaliksi. Ensimmäisen maalin jälkeen peli soljui päästä päähän tasaisesti ja molemmilla joukkueilla oli tilanteita. Toista maalia saatiin odottaa aikaan 14:57. Kemppainen tarjoili sivurajapotkusta Olli “Pölö” Pöyliölle paikan, josta Pöyliö tykitti upean osuman vasempaan yläkulmaan, ja näin isännät siirtyivät 2-0-johtoon. Asetelmat säilyivät aivan ensimmäisen puoliajan loppuhetkille saakka, kunnes hieman yllättäen Akaan maalivahti Kasper Kangas laukoi painavan vedon oikeaan yläkulmaan kulmapotkusta tarjotusta syötöstä kaventaen tilanteeksi 2-1. Näissä lukemissa siirryttiin puoliajalle.

Toinen puoliaika jatkui vauhdikkaana ja molempien joukkueiden puolustus oli aktiivista. Kotijoukkueen Arttu “Seksi” Seikkula pommitti kertaalleen puoliajan alkupuoliskolla pallon tolppaan vapaapotkusta. Tästä huolimatta toisen puoliajan ensimmäisen maalin iski vierasjoukkue Akaa, kun Dusan Milojevic laukoi hyvän haastonsa jälkeen pallon maaliin ja tasoitti pelin 2-2:en. Hieman myöhemmin vieraat siirtyivät jo 2-3-johtoon pienimuotoisen flipperipallon jälkitilanteesta, josta Aleksi Pirttijoki pääsi kurottamaan pallon puolityhjään Riemu-rysään. Riemu ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan jatkoi aktiivista pelaamista. Tämä tuotti tulosta, kun kotijoukkueen Joonas “Made” Madetoja pääsi tälläämään vieraiden kuudennen rikkeen jälkeen vapaapotkusta tilanteeksi 3-3. Taas oltiin tasoissa, ja peli olisi voinut tilanteiden valossa kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Ottelun loppupuoliskolla Akaa teki rohkean ratkaisun ja otti tasatilanteessa ylivoiman käyttöönsä. Tämän avulla vieraat saivat Riemun kannalta karvaan johto-osuman, kun alle puolitoista minuuttia oli enää pelaamatta Jussi Nyströmin painettua pallon suoraan syötöstä alakulmaan. Akaa onnistui maalinteossa vielä kertaalleen aivan ottelun lopussa, ja näin ollen pisteet matkasivat Toijalaan numeroin 3-5 (2-1).

Riemun kannalta ottelussa oli tappiosta huolimatta kuitenkin paljon hyvää. Peli-ilme oli koko ottelun ajan energinen, ja kentällä saatiin toteutettua harjoiteltuja asioita. Puolustuspeli oli aktiivista ja laadukkaita pallonhallintajaksoja kyettiin luomaan. Harmillisesti tätä ei kuitenkaan palkittu tällä kertaa voitolla. Riemun osalta runkosarjaa on jäljellä vielä viisi ottelua, ja seuraava koitos on vastassa perjantaina, kun mustaturkoosi saa vastaansa kotonaan FC Kemin.

Riemun kokoonpano: Eino Muhonen (aloittava mv), Sauli Kilpeläinen (mv) Matias Hovi, Eino Ek, Antti Lappalainen, Ville Vanttaja, Olli Pöyliö, Leevi Kemppainen, Elias Martikainen, Joonas Madetoja, Juuso Eteläpää, Jonne Forsström, Arttu Seikkula, Jarkko Niskajärvi

Riemun tehopisteet:

Olli Pöyliö 1+0

Joonas Madetoja 1+0

Leevi Kemppainen 0+1