Riemu saa vastaansa sunnuntaina 21.2.2021 kello 18:00 alkavassa ottelussa kotonaan Akaa Futsalin. Kamppailu jatkaa Riemun otteluruuhkaa, kun se on jo neljäs ottelu yhdeksään päivään. Ottelu pelataan suljetuin katsomoin, ja se on nähtävissä ilmaiseksi osoitteesta solidsport.com/riemu.

Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä syksyllä päättyi Akaan voittoon 9-5-lukemin Toijalassa, Akaan kotikentällä. Sunnuntain otteluun lähdettäessä Akaa on sarjataulukossa viidentenä 42 pisteellä ja Riemu seitsemäntenä 33 pisteellä, kummallakin joukkueella on 20 ottelua pelattuna. Keskinäinen kamppailu käynnistääkin kummallakin joukkueella sarjan viimeisen neljänneksen.

Vierasjoukkue Akaa Futsal tulee olemaan sunnuntaina kovan luokan vastustaja Riemun kotiluolassa Jyväskylän Monnarilla. Neljästä edellisestä ottelusta akaalaiset ovat napanneet täydet neljä voittoa HIFK:a (jatko-ottelussa), KaDya, PP-70:tä sekä Ilvestä vastaan. Tällä kaudella futsalin Mestarien liigan karsintojakin pelanneen joukkueen riveistä löytyy peräti viisi yli kahdenkymmenen pisteen miestä, kärkinään Petri Grönholm (18+12=30), Jovan Stankovic (10+16=26) ja Jussi Nyström (14+10=24). Heistä Stankovic on kuitenkin sivussa sunnuntain väännöstä.

Kotijoukkue Riemun leirissä keskiviikkoinen derbytappio KaDya vastaan on jo unohdettu ja katseet on siirretty tiukasti viikonlopun kotipeliin. Mustaturkoosilla on kova nälkä palata takaisin voittokantaan ja Riemu on saanutkin hyvin valmistauduttua sunnuntaiseen kohtaamiseen. Riemun leiristä saatiin viime peleissä erinomaisessa vireessä olleelta Sauli “Hyvä jätkä” Kilpeläiseltä pikaiset kommentit sunnuntain peliä koskien:

“Sunnuntaina on kyllä edessä iso testi meidän joukkueelle. Kunhan luotetaan meidän tekemiseen ja pelataan oikealla asenteella heti ensimmäisistä minuuteista lähtien, en näe mitään syytä, miksei kuitenkin otettaisi pisteitä Akaata vastaan.”

Riemun viimeaikainen ilme on ollut hyvä, sillä joukkueen saldona viidestä edellisestä pelistä on neljä voittoa ja yksi tappio. Tämä antaa itseluottamusta, mutta menneisiin tuloksiin ei voi tuudittautua, vaan työhanskat on lyötävä edelleen tiukasti käteen. Jäljellä olevista kuudesta ottelusta on tärkeitä pisteitä jaossa pudotuspelejä varten. Näistä asetelmista katsottuna tulevasta ottelusta ei varmasti tule puuttumaan latausta, vaan Monnarin parketilla tullaan näkemään kaksi hyvässä iskussa olevaa joukkuetta taistelemassa tärkeistä pisteistä.

Riemu – Akaa Futsal, 21.2.2021 klo 18:00, Monnari & solidsport.com/riemu