Viikonloppuna Riemun futsalurhoilla on edessä kaksi maukasta kamppailua. Lauantaina matkataan HIFK FS:n vieraaksi stadihesoloihin, ja sunnuntaina isännöidään Sievi FS:a kotona Monnarilla. Kumpikin ottelu pelataan ilman katsojia, mutta ne ovat nähtävissä SolidSportin kautta.

Ensin tosiaan lauantaina mitellän HIFK:ta vastaan. Pelissä on molemmille joukkueille tärkeät pisteet, sillä Riemu tahtoo vahvistaa otettaan pudotuspelipaikoista, kun taas HIFK halunnee nousta pudotuskarsintaviivan yläpuolelle. Pelistä odotetaan todella tasaista kamppailua, sillä molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina hyvässä vireessä ottaen tärkeitä voittoja viime kierroksilla.

HIFK tahtoo varmasti ottaa joukkueiden toisessa kohtaamisessa pisteitä, sillä viime ottelu päättyi Riemun tiukkaan 4–3 voittoon jatko-ottelussa. Kyseinen ottelu on varmasti jäänyt stadilaisten mieleen, sillä Riemu kapusi tuolloin itsensä voittoon HIFK:n 3–0-johtoasemasta huolimatta. Riemu onkin napsinut tällä kaudella kourallisen voittoja, joissa joukkue on noussut tappioasemasta voittoon, mikä kertoo joukkueen psyykkisestä vahvuudesta. Vaikka sarjataulukkoa tarkastellessa Riemua voisi pitää ennakkosuosikkina, on HIFK:lla kuitenkin alla iso 7–4-voitto Mad Maxia vastaan viime sunnuntailat, mikä on varmasti nostattanut joukkueen itseluottamusta.

Riemu lähtee ottelua kohti ehjällä kokoonpanolla. Treeniviikko on sujunut hyvin ja suuremmilta loukkaantumisilta on vältytty. Viime viikon jatkoaikavoitto Ilvestä vastaan on tuonut lisää virtaa joukkueen koneistoon. Kahden ottelun voittoputkelle ollaan varmasti hakemassa jatkoa, johon toinen joukkueen maalivahdeista Sauli ’’Sale’’ Kilpeläinen kommentoi seuraavasti:

“Ensimmäisessä kohtaamisessa saatiin nähdä HIFK:n vaarallisuus, jos puolustamme liian löysästi. Lauantaina lähdemme korjaamaan tuossa ottelussa tehtyjä virheitä ja ainoana tavoitteena on ottaa täydet kolme pistettä. Lisäksi joukkueen vieraspelivastaava Matias ’’Shakkimatti’’ Hovi on luvannut yllätysjälkkärit paluumatkalla voittoa vastaan, joten panokset ovat kovat.”

Saavatko stadilaiset kostonsa? Monta maalia Olli ’’Maju’’ Pöyliö tekee? Löytävätkö landelaiset edes paikalle?

HIFK FS – Riemu 13.2.2021 klo 13:00, Vhttps://solidsport.com/hifkfsmiehet

Sunnuntaina 14.2. ystävänpäivänä Monnarilla pelataan sitten Sievi FS:a vastaan. Kyseinen ottelu on tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen tälle kaksikolle. Sievi FS löytyy kaksi sijaa ja yhdeksän pistettä alempana sarjataulukosta ja jahtaa Riemua playoff-paikka silmissään.

Kotijoukkue Riemu lähtee kaatamaan Sieviä ja jatkamaan orastavaa voittokulkuaan, ystävänpäivästä huolimatta kentällä kohdatessa on ystävyys kaukana. Riemu haluaa ottaa selkeän voiton ja näyttää kuuluvansa selkeästi playoff paikan joukkueeksi. Jopa Jonne “Fore” Forsström on hoitanut ystävänpäivähäsellykset parinviikon takaisen kylpyläreissun merkeissä ja pystyy keskittymään 100-prosenttisesti futsaliin.

Kokeneiden konkarien johtama Sievi FS ei varmasti tule nöyristelemään nuorta Riemua vastaan. Joukkueesta löytyy aivan Suomen huippuja Jarmo “Jamo” Junnon johdolla, ja suomenmestaruuksiakin keltapaidoilta löytyy kolmin kappalein. Vieraat painavat sunnuntaina vierasottelun tamperelaista PP-70:ä vastaan, ja sieltä matkaavat sitten sunnuntaiksi nälkäisenä Jyväskylään. 

Riemun terveystilanne on erittäin hyvä viikonloppuun lähdettäessä. Ainoa varma poissaolija on pitkäaikaispotilas Aleksi “Kalenterivastaava” Autti. Fysiikkavalmentaja Ville “Kumi” Vanttaja on hyvällä tekemisellä saanut kitkettyä muut loukkaantumiset pois. 

Mikä olisi parempaa ystävänpäivänä kun seurata mustaturkoosin peliä – ei mikään. SolidSport auki, ja Riemun playoff-jahtia seuraamaan!

Riemu – Sievi FS, 14.2.2021 klo 16.30, solidsport.com/riemu

Jyväskylän monitoimitalo