Liikunnan Riemun karavaani kohti himoittua paikkaa kevään pudotuspeleissä jatkaa tulevana viikonloppuna kulkuaan eteläisempään Suomeen, kun tuplaviikonloppuna kohdataan ensin lauantaina Someron Voima ja päivää myöhemmin Tampereella paikallinen Peli-Pojat-70. Lauantain SoVo-ottelu alkaa kello 16:00, ja se on nähtävissä maksua vastaan osoitteesta https://solidsport.com/sovo.

Lauantain otteluun lähdetään jännittävistä asetelmista, sillä molemmat joukkueet nappasivat taskuunsa voiton edelliseltä kierrokselta: Riemu kaatoi Helsingin IFK:n kotiareenallaan Monnarilla jatko-ottelussa 4–3, kun taas SoVo kellisti Kampuksen Dynamon jännittävien vaiheiden jälkeen kotonaan lukemin 3–2. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi niin ikään yhden maalin erolla, kun pisteet jäivät lokakuussa Jyväskylään. Tällöin Riemun 3–2-voiton takuumiehenä häärivät kaksi maalia iskenyt Leevi ”Kokkeilen pystyykö” Kemppainen sekä kertaalleen osunut Olli ”Toikko Urheilulehe” Pöyliö.

Riemun terveystilanne on otteluihin lähdettäessä hyvä, sillä varmoja poissaolijoita viikonlopulle ovat vain pitkäaikaispotilas Aleksi ”Kalenterivastaava” Autti sekä nilkkaansa viikolla harmillisesti loukannut Oskari ”Kalakukko” Kainulainen. Kokoonpanoon palannee viikonloppuna myös tuttu nimi, kun Jonne ”Puhuva Kone” Forsström on saanut kärsittyä GFT-ottelussa ansaitsemansa pelikiellon. Yhä viime viikonlopun jäljiltä raikkaan sitruunashampoon tuoksuinen Forsström kertookin kuluvan viikon ohjelmastaan SoVo-ottelun alla hymyssä suin:

”Olen ollut koko viikon treeneissä niin liekeissä, että fysiikkavalmentajamme Ville ”Tuutit” Vanttaja on joutunut siirtämään osan harjoituksistamme suoritettavaksi raikkaaseen ulkoilmaan. Tämä ei ole itseäni niinkään haitannut, sillä olen karaissut itseäni kylmässä ilmassa läpi talven tehden muun muassa pitkiä hiihtolenkkejä yhdessä Olli ”Salaa Ladun majalla” Pöyliön ja Eino ”Salaa Laajavuoressa” Ekin kanssa. Olen myös pystynyt harjoittelemaan potkutekniikkaani entistä paremmaksi, joten Someron Votut saavat olla tarkkana nopeasti putoavan ”knuckle ballini” kanssa. Uskonkin, että minä ja joukkue olemme valmiita napsimaan viikonloppuna täyden pistepotin.” Hyvä Jonne!

Uskotko sinä? Jos vastaus on ”kyllä”, viritä SolidSport-lähetyksesi lauantai-iltapäivän huippukamppailuun kello 16.00 alkaen. Jos olet vielä epävarma, niin jännitä rauhassa sinne asti, kunhan toimit ennen alkuvihellystä.

SoVo – Riemu, 23.1.2021 klo 16.00 Someron Monitoimitalo & https://solidsport.com/sovo

Hyvin nukutun yön ja mökin siivouksen jälkeen futsalmiehet pukevat röihanskat käteen, lämmittävät riemumobiilit ja lähtevät TYÖHÖN, kohteena Mansesteri. Vastaan asettuu Matias “Upee olla osa tätä joukkuetta” Hovin ex-seura PP-70. Lauantaisen Bermudan kolmion taistelun jälkeen Hovi odottaa PP:n kohtaamista into pinkeänä ja kommentoikin PP:n kohtaamista seuraavalla tavalla: “Hankalinta PP:n kohtaamisessa on välttää veljeilysakkojen saaminen. Tavoitteena on vältellä ex-jengiläisten katseita ja pitää välit kylmänä.” Kuitenkin Hovin tuntien tämä veljeilyn mestari on kovan paikan edessä. Saa nähdä iskeekö hän mualeja ja tuulettaako hän niitä kotijoukkueen penkin edessä rajulla fist pumpilla.

Viime kohtaamisessa Riemu murskasi PP:n 10-0 ja maalin makuun pääsi jopa seitsemän eri tiikeriä. Joonas “Bemmin tappaja” Madetoja teki hatullisen, ja yhden maalin makuun pääsivät Jonne “Juhta-Jonne” Forsström, Ville “Vanderfull” Vanttaja, Hans “Lian” Mäenalanen, Olli “Karatekan kiusaama” Pöyliö, Samuli “Samppa Linna” Aatsinki ja Antti “Naamahalvaus” Lappalainen. Tästä matsista jäi käteen myös ainutlaatuinen farmilta inspiroitu HV-maali, josta tämän yrittäjät voivat vain ottaa mallia.

Joonas “Kaikki maksaa kalenterit nyt” Madetoja kommentoi ennen peliä seuraavanlaisesti: “Döfä-bemmin kuolema suretti alkuviikosta, mutta onneksi vihreä vanha kettu Sorsa herätti Bemmin kuolleista ja pääsemme luokkaretkelle. Tampereelta odotan itselleni tehoja, mutta ennen kaikkea joukkueelta kypsää ja kokonaisvaltaista esitystä.” Hyvin sanottu, Youtubesta tuttu, Made-Bra.

Toisin sanoen sunnuntaina JUURI SINUN täytyy laittaa Solidsport päälle kello 13:00, jotta näet kuinka Riemun urhot taistelevat kolmesta pisteestä. Jatkuuko Maju-Pöyliön lento? Löytääkö Vanttaja rannarin? Onko Hanslianin maskipelaaminen kunnossa? Laulaako Seikkula puoliajalla? Nämä ja monet muut asiat selviää vain katsomalla. Nähdään sunnuntaina, ¡Vamonos!

PP-70 – Riemu 23.1.2021 klo 13:00, Tesoman liikuntahalli & solidsport.com/pp-70