Futsal-Liiga jatkuu Riemun osalta lauantaina 9.1., kun vastaan asettuu valkeakoskelainen Mad Max. Viime kauden vierailulta Riemu joutui poistumaan paikalta päät kainalossa, sillä Mad Max kuritti Riemua lukemin 11-3. Tämän kauden kamppailussa askelmerkit olivat samankaltaiset Mad Maxin ottaessa Monnarilta mukaansa kolme pistettä luvuin 2-4. Riemu aloitti vuotensa häviämällä Tornion Palloveikoille jatko-ottelussa numeroin 3-6, kun taas Mad Max vieraili Joutsassa hakien 1-7 voiton JoSePasta. 

Riemu on viikon harjoituksissaan pyrkinyt kehittämään kuvioita, joilla Mad Max voitetaan lauantaina. Joukkueen harjoituksissa on nähty jopa 18 pelaajan soppa, joten suuria loukkaantumishuolia joukkueella ei ainakaan ole.  Tätä keitosta keitellyt Elias ”Martic” Martikainen kommentoikin tulevaa kamppailua seuraavasti: ”Ollaan jätkien kanssa katsottu videoilta, mitä Mad Max pyrkii tekemään ja en näe mitään syytä, miksei meidän kova yläprässi toimisi viikonloppuna. Jos aloittavilta kentiltä meinaa jalat loppua kesken, meillä on heittää vielä kentällinen tuoreita jalkoja askiin.” Joukkue lähteekin lauantaina metsästämään tosissaan täyttä pistepottia Valkeakoskelta coach Martikaisen johdolla. Helpolla pisteitä ei kuitenkaan tulla saamaan, sillä kotijoukkue on tällä kaudella löytänyt kovan vireen ja erityisesti joukkueen maalipyssy Justus Kunnas (24+6=30) on osoittanut vaarallisuutensa.

Riemun peli on tällä kaudella näyttänyt todella hyvältä, ja joukkue on osoittanut, että se pystyy voittamaan minkä tahansa sarjan joukkueen. Riemusta on löytynyt pisteidenkin valossa laajalla rintamalla onnistujia, joista pistenikkarin kruunua tällä hetkellä hallussaan pitävä Olli ”Cr7” Pöyliö (7+6=13) osoitti ToPV-pelissä, että hänen jalkansa on erittäin kuuma. Seuraavana listassa löytyy Leevi ”Juhta” Kemppainen (5+7=12) joka tulee lauantaina aiheuttamaan kovalla prässillään ja aina juonikkaalla pelaamisellaan harmaita hiuksia Mad Maxin pelaajille.  Tämän lisäksi joukkueen vahvuuteen palaa Matias ”Sika” Hovi (6+3=9), joka on valmis ottamaan koko Mad Maxin puolustuksen suojaukseen selkänsä taakse. Viime aikojen vakiokokoonpanosta sivussa on vain Joonas “Pesäpallo” Madetoja, jolta valitettavasti lauantain ottelu jää välistä muiden velvoitteiden takia.

Lähteekö Pöyliön lämärit entistäkin kovempaa? Osuuko pallo Kemppaista olkapäähän? Ottaako Matias Hovi miedon siipikastikkeen? Hiljentyykö koiralauma? Näihin vastaus saadaan lauantaina!

Mad Max – Riemu, 9.1.2021 klo 15:00 https://solidsport.com/madmax-futsal

Oli lauantain tulos mikä tahansa, ei sitä auta jäädä pitkäksi ajaksi miettimään. Tasan 24 tuntia lauantain pelin alkupotkusta pyörähtää käyntiin viikonlopun toinen ottelu, kun vuorostaan kotona Monnarilla kohdataan espoolainen GFT.

Noin kolme kuukautta sitten Riemu kävi ryöstämässä traktoreilla yllättäen Espoosta kolme pistettä lukemin 1-5. Tämä on edelleen tällä kaudella GFT:n ainoa tappio varsinaisella peliajalla. Katsomossa oli silloin paikalla enemmän Riemufaneja kuin GFT:n. Tämä jo kertoo, kuinka sytyttäviä kohtaamisia nämä kahden joukkueen mittelöt etenkin entisille liikuntalaisille ovat. Valitettavasti tällä kertaa ottelu joudutaan pelaamaan ilman yleisöä, vaikka lähtökohdat ovat otteluun herkullisemmat kuin koskaan.

GFT:n riveistä löytyy tällä kertaa jo viime kerralta tutun nelikon (Korolainen, Halme, Saari, Lagerblom) lisäksi myös Riemua valmentanut Sakari “Huutokauppakeisari” Holopainen. Soitimme Sakarille peliin liittyen, mutta hän ei väitöskirjakiireiltään kerennyt vastaamaan. Onneksi kuitenkin Tom “#riemubest” Korolainen vastasi luuriin ja koko sanoma oli kiteytettynä tässä: “Jos tappio tulee, aion tälläkin kertaa tulla juhlimaan Riemun voittoa riemulaisten koppiin pelin jälkeen”.

GFT saapuu otteluun vahvassa kuuden ottelun voittoputkessa, ja viimeisin 12-0 voitto PP-70:stä nosti heidät hetkeksi jo sarjan kärkipaikalle. Riemun on siis varauduttava paljon kovempaan testiin, kuin lokakuussa Espoossa, jos GFT aiotaan jälleen kaataa. Tehot 17+8=25 iskenyt Antti “Futsalissa ikävintä on sakot “Arvola ja pisteet 9+9=18 rokannut Panu “Karate” Autio johtavat selkeästi joukkueen sisäistä pistepörssiä.

Riemun riveissä ottelu on sytyttänyt varsinkin joukkueen kokeneimman tieteilijän Arttu “Seksi” Seikkulan. Älyttömässä maalivireessä treeneissä ollut Arttu on koko viikon hehkuttanut, kuinka hyvää materiaalia hänen sisällöntuottajafirmaltaan löytyy sunnuntain peliin liittyen. Riemulla oli hieman kinkku huonosti sulanut maanantaina ToPV:a vastaan, kun joukkue suli ottelun lopussa. Vihreiden kasvisten ystävän Matias “Huikeeta kuulua tähän jengiin” Hovin saaminen takaisin takaa kuitenkin sen, että jaksamisesta tämä peli ei jää kiinni. Riemu on vahvan syyskauden jälkeen mukavasti kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Se on varmaa, että etäyhteydellä tätä peliä seurataan tarkoin silmin ja mikään veljeily tai kiukuttelu ei jää huomaamatta. Kuka veljeilee eniten? Onnistuuko Riemu kiinnittämään vaihtopenkkien taakse plakaatit suoraan? Onko Maju-Pöyliö oppinut jo puolustamaan itseään? Näihin saadaan vastaukset sunnuntaina kello 15.00 Solidsportin välityksellä!

Riemu – GFT 10.1.2021 klo 15:00, solidsport.com/riemu

Ottelu pelataan siis yhä ilman katsojia.