Riemu palasi viime sunnuntaina pitkän tauon jälkeen pelien pariin, kun vastassa oli valkeakoskelainen Mad Max. Riemu ei päässyt ottelussa aivan parhaalle omalle tasolleen, ja se Futsal-liigassa näkyy tuloksessa. Valkeakoskelaiset siis veivät kolme pistettä mukanaan lukemin 2-4 (1-2). Ottelun maalikooste katsottavissa osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=cLOj3HYhwbw&feature=emb_title ja kaikki highlightit osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=gEePAJwdS60.

Riemu lähti otteluun lähes optimaalisella miehistöllään, poislukien sairastuvalla päiviään viettävät Aleksi ”Bull” AuttiEino ”Joulupukki” Ek, Jarkko ”Toinen rollolainen” Niskajärvi, Samuli ”Piknik” Aatsinki sekä toistaiseksi toisaalla vaikuttava Tuure ”Pitkäs juoksus tasan” Fagerström. Ottelu lähti lupaavasti liikkeelle, kun Mad Max sohlasi pallon omaan maaliin kolmen minuutin kohdalla Riemun korkean prässin alla. Vierailijat eivät kuitenkaan tästä häkeltyneet vaan jatkoivat omaa peliään viljelemällä laadukkaita looppeja hyviin pystyliikkeisiin, joiden kanssa Riemu-puolustus oli vaikeuksissa. Tasoitusmaali tulikin jo reilun kahden minuutin kuluttua Riemun johtomaalista, kun Mika Jussila pääsi takatolpalta lataamaan pallon maaliin. Ensimmäisellä jaksolla molemmille joukkueille tuli rikkeitä, mutta valitettavasti Riemulle enemmän – jo ajassa 13:31 tuomaristo antoi kuudennen rikkeen, ja Mad Max pääsi 10 metristä tälläämään pallon maaliin ohi ajoittain jopa maailmanluokan torjuntoja ottaneen Sauli ”Vähittäiskauppa” Kilpeläisen.

Toiselle puoliajalle Riemu sai unelma-alun, kun 2-2-tasoitusmaali syntyi vain 27 sekunnin pelin jälkeen kulmapotkukuviosta. Leevi ”Sissu” Kemppainen antoi pallon Joonas ”Tuhlaajanpoika” Madetojalle, jonka hyvä syöttö löysi keskellä vapaana olleen Jonne ”Pyörän jarru” Forsströmin, joka viimeisteli tyylikkäästi pallon maalin. Tämänkin Mäxit kuitenkin kuittasivat jälleen nopeasti ja siirtyivät kahden minuutin päästä takaisin johtoon. Riemu sai luotua yhä hyviäkin paikkoja, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Ajassa 33:01 vierailijat siirtyivät jo kahden maalin karkumatkalle, kun kulmapotkukuvio tuotti tulosta ja onnistunut volley painui Riemu maaliin. Tämän jälkeen ajojahti jatkui vielä reikäpaidalla, mutta ylärimaa lähemmäs maalia ei päästy.

Ottelu oli ennakko-odotusten mukaisesti tasaista vääntöä, jossa paikkoja oli molemmilla. Mad Max kuitenkin onnistui toteuttamaan pelitapaansa paremmin ja nappasi näin ansaitut pisteet. Päitä ei kuitenkaan auta laittaa pensaaseen vaan työnteon on jatkuttava niin parketilla kuin tietenkin kalenterimyynneissäkin. Uusi mahdollisuus pistepotin kartuttamiseen ja oman tason näyttämiseen on 5.12., kun ennen itsenäisyyspäivää käydään pelaamassa reissupeli Sievissä.

Riemu – Mad Max 2-4 (1-2), 22.11.2020 klo 15:00, Monnari

Riemun kokoonpano: Sauli Kilpeläinen (mv), Eino Muhonen (mv), Matias Hovi, Antti Lappalainen, Ville Vanttaja, Olli Pöyliö, Leevi Kemppainen, Elias Martikainen, Joonas Madetoja, Hans Mäenalanen, Juuso Eteläpää, Jonne Forsström, Oskari Kainulainen, Arttu Seikkula

Jonne Forsström 1+0

Joonas Madetoja 0+1

Oma Maalinen 1+0