Lauantaina 14.11 Minkit suuntasivat aamutuimaan seitsemän naisen voimin pohjoiseen perhepakullaan. Hyvien autobileiden saattelemana Minkit saapuivat historiallisesti ongelmitta ja jopa ajoissa pelipaikalle Ouluun valmiina taistelemaan Oulun YMCA:ta vastaan. Minkit olivat täynnä virtaa, voitonjanoa ja kofeiinia astellessaan peliin. Alussa pitkä automatka painoi jalkoja, mutta Minkit pääsivät kuitenkin nopeasti pelirytmiin. Taisto olikin tasaista aina pelin neljänteen erään saakka, mutta viimeisessä erässä Oulun heittokäsi kuitenkin kuumeni ja sukka heilui. Minkit saivat kirittyä ja kurottua piste-eroa umpeen, mutta lopulta Oulu päätyi voittamaan ottelun lukemin 59-49. Kaiken kaikkiaan Minkkien peli oli onnistunut ja nousujohteinen.

Tanskan minkkiterastuksesta huolimatta muutama Minkki säilyi kuitenkin hengissä.

Jokainen Minkki venyi tänään onnistumisiin: Kati ”Kovanaama” Auvinen (#5) ansioitui virheiden lisäksi myös korinaluspainissa ja näytti oululaisille kaapin paikan. Liisa ”AND1” Vänttinen (#13) kapteenin esimerkillään napsi levypallon jos toisenkin ja venyi lukuisiin mahtaviin viimeistelyihin. Takapenkin viirottajat Veera ”mulonkiiretupareihin” Auvinen (#21) ja Anni ”DJ” Lassila (#4) ylsivät upeisiin suorituksiin rohkeilla ajoillaan. Sonja ”Ronski-Sonski” Lindqvist (#14) kannatteli joukkueen hyökkäyspeliä vahvalla pelinrakentajan otteellaan. Sonja ”syön aina kiivini karvaisena” Palmo (#18) oli itseään isokokoisempi painiessan korin alla puolustuspäässä. Karla ”cool mutsi” Karasti (#22) toimi joukkuetta yhdistävänä liimana – hän piti peliä kasassa puolustuksessa puheellaan sekä hyökkäyspelissä onnistuneilla kaukoheitoillan. Kirsikkana kakun päällä oli kuitenkin Minkkien tiukka puolustuspeli viimeisille sekunnin sadasosille asti, jättäen Oulun valmentajan haikailemaan 60 pisteen rajapyykkiä nälkäisenä.