Minkit pääsivät avaamaan alkaneen kauden pistepörssinsä ensimmäisellä voitollaan kotiottelussa HoNsua vastaan. Paikallisjoukkueiden naiset mittelöivät keskenään tasaisen tiukalla pelillä, jota värittivät tuomareiden alati soivat vihellykset. Vapaaheittoviivaa ei siis säästelty – joskin Minkkien vapariprosentti jätettäköön syystä mainitsematta. Heittopeli ei tällä kertaa kuulunut Minkkien vahvuuksiin, mutta vahvalla puolustuksella ja onnistuneilla leikkauksilla hyökkäyspäässä peli pysyi tasaisena loppumetreille asti. Riemastuttamaan erityisesti pääsivät Elisa Hautala (#9) vahvalla korinaluspelaamisellaan, Sonja Palmo (#18) onnistuneilla pussituksillaan sekä uudet tulokkaat Senni Lehti (#40) rohkeilla ajoillaan ja Anni Lassila (#4) sitkeällä pelillään niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. Jännitystä pelissä riitti vielä viimeisille sekunneille saakka, sillä Minkit johtivat vain kolmella pisteellä (kuvitteellisten) summerien soidessa pelin päättymiseksi. Peli päättyi lopulta lukemiin 45-42 voitonriemuista kiljahtelevien Minkkien hyväksi. Kuten Maija Kuhanen (#61) pelin päätteksi totesi: “Ihan hyvä suoritus siihen nähden et me treenataan 0-1 kertaa viikos”. Pelikuviot olivat tänä viikonloppuna Minkeille selkeämpiä kuin koronan sekoittama salivuorotilanne, ja loukkaantumissaldokin jäi tällä kertaa viime peliä pienemmäksi. Tästä on hyvä jatkaa heittotreenien merkeissä kohti seuraavaa peliä!