Riemun miesten futsal-liigajoukkueen kauden ensimmäinen tuplapeliviikonloppu koostuu kotiottelusta tamperelaista PP-70:ä ja vierasottelusta Akaa Futsalia vastaan. Riemu lähtee viikonloppuun itseluottavaisin mielin, sillä edellisessä ottelussa joukkue otti jättiryöstön katkaisemalla espoolaisen Golden Futsal Teamin voittoputken numeroin 1-5. Lauantain ottelu PP-70 vastaan alkaa Monnarilla kello 15:00, ja sunnuntaina otellaan Toijalassa niin ikään kello 15:00 lähtien.

Sarjataulukko näyttää seuraavaa: PP-70 on taulukon pohjimmaisena tilillään nolla pistettä viiden pelatun ottelun jälkeen. Akaa Futsalilla pelattuja otteluita on neljä ja pisteitä seitsemän, kun joukkueella on plakkarissaan kaksi voittoa ja kaksi tappiota, joista toinen jatkoajan jälkeen. Akaan sijoitus on tällä hetkellä seitsemäs. Riemu on aloittanut hyvin yllättämällä muun muassa GFT:n sekä SoVon. Pisteitä on tällä hetkellä kasassa peräti kahdeksan ja sijoituksena taulukon neljäs. On kuitenkin huomioitava, että vasta kuusi joukkuetta neljästätoista on pelannut viisi ottelua.

Vaikka alkukausi on sujunut hyvin, on joukkue tietoinen, ettei yksikään piste Futsal-Liigassa tule ilman armotonta työntekoa. Alkuviikko on harjoiteltu tavanomaista astetta kevyemmin, jotta Riemu kykenee toteuttamaan aktiivista pelitapaansa viikonlopun molemmissa otteluissa. 

Tulevaan viikonloppuun liittyy pelien lisäksi muutakin juhlan aihetta. Riemu haluaa onnitella 23-vuotissyntymäpäiviään viettäviä Leevi “Siili takas” Kemppaista ja Jonne “Pelikamat hukassa” Forsströmiä. Miehet kommentoivat syntymäpäiviään ja tulevaa tuplapeliviikonloppua seuraavasti:

Leevi: “No mikähän tässä, kivvaa vaan ku ikkää tullee lissää. Kotivoittohan se kelepais launtaina niin piäsis hyvillä mielin kakkua syömmää. Viikonloppuna tarkoituksenani olisi tehdä ainakin kaksi maalia ja syöttää kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Vastustajan pohjapelaajien sopii olla varuillaan, sillä olen viime aikoina terävöittänyt prässipelaamistani entisestään. Myöskin Tuure “Vieraspelivisa” Fagerströmin juoksutekniikkavinkit ovat tehneet vastahyökkäyspelaamisestani äärimmäisen vaarallista. Odotan siis juhlantäyteistä ja vauhdikasta viikonloppua.”

Jonne: “Olen vitsin vanha, mutta erittäin viisas. Jalka alkaa hidastua (mikä ei pidä paikkansa alkukauden testitulosten perusteella), kun ikää tulee lisää. Mitä muuta haluat kuulla? Launtaina pyrimme hakemaan voittoa ja sunnuntaina tarkoituksena on mitata tämänhetkinen taso kovaa mittaria vastaan. Henkilökohtaisena tavoitteena on mennä Olli “Painija” Pöyliön ohi pistepörssissä. Tällä kertaa en myöskään ajatellut hukata pelikamojani vieraspelimatkalla.”

Ovatko maajoukkueen valmennusjohdon vinkit menneet perille? Nähdäänkö synttärisankareiden maalailua? Pysyvätkö turvavälit? Tule todistamaan itse!

Toivotamme kaikki kynnelle kykenevät Riemufanit launtaina tervetulleiksi Monnarille nauttimaan juhlaviikonlopusta.

Riemu – PP-70, 24.10.2020 klo 15:00, Monnari & solidsport.com/riemu

Akaa Futsal – Riemu, 25.10.2020 klo 15:00, Toijala & solidsport.com/akaafutsal