Riemun seuraavana etappina on suunnata pk-seudulle Espooseen kohtaamaan farmijoukkue GFT. Espoon “kultaiset” ovat naaranneet riveihinsä lähestulkoon poikkeuksetta joka kausi mustaturkoosia väriä – viimeisimpänä GFT:n riveihin siirtyi Jori “Jorsunov” Lagerblom. Tällä kaudella Horhen lisäksi Riemu-taustaa joukkueesta löytyy Kasperi “Stallion” Halmeelta, Lasse “Kölni” Saarelta sekä Tom “Silmät kiinni aitaa kohti” Korolaiselta.

Geftin tämänhetkiset ex-riemulaiset: Tom “Silmät kiinni aitaa kohti” Korolainen, Lasse “Kölni” Saari, Kasperi “Stallion” Halme ja Jori “Jorsunov” Lagerblom

Riemun viimeisin peli päättyi kotona tappiollisiin 2-5-lukemiin paikallisderbyssä KaDy:a vastaan. Riemu siirtyi salama-alun turvin 1-0-johtoon, mutta Kampuksen Dynamo tuli kuitenkin takaa tasoihin ja ohi ottaen voiton tämän kauden ensimmäisestä DerbyJKL:stä. Suurimmat onnistujat löytyivät kenties katsomosta, sillä tunnelma oli näinä haastavina aikoina käsin kosketeltavaa, ja siitä piti huolta Riemun astetta konkarimmat fanit sekä hienosti mökää pitäneet uudet tieteenharjoittajat. Kiimat ja nautinnot fanikatsomoon!

GFT:n viimeisin peli oli voittoisa kotipeli Mad Maxiä vastaan, ottelu päättyi kotijoukkueen 6-2-voittoon. GFT sai niin ikään salama-alun ja siirtyi jo varhain 3-0-johtoon ja säilytti johtoaseman läpi ottelun ja otti ansaitut kolme pistettä. GFT on kolmesta pelistään saalistanut kahdeksan pistettä (kaksi kotiottelua ja yksi vierasreissu Tampereella). Joukkue onkin ilmeisen lennokkaassa liidossa. Sarjan pistepörssissä korkealla majailevat Antti Arvola kahdeksalla tehopisteellä sekä Panu Autio kuudella pojolla. Korttitilastossa jaetulla kärkisijalla majailee Riemun ex-kapteeni Kassu.

Asetelmat viikonlopun ottelulle ovat veljelliset. Riemu pelaa tällä hetkellä kenties parasta futsalia koskaan, ja tätä ovat päässeet lukuisat etäfanit iloitseen todistamaan striimien välityksellä. Mikäli Opinmäkeen on mahdollista ottaa yleisöä vastaan, on varmasti odotettavissa mustaturkoosia väriä fanikatsomossa alumneilta. Riemun merkitys ihmisille näkyy ja tuntuu ympäri Suomen, ja moni henkilö onkin jättänyt oman jälkensä Riemun tarullisessa historiassa. Ottelun jälkeen olisikin kohtalaisen mainiota hypettää porukassa koheesiota ja jakaa ajatuksia menneestä ja tulevasta uuden sekä kyisemmän sukupolven välillä. Laitetaanhan kaikki kynnelle kykenevät ajatus liigalauantaista marinoitumaan mantelitumakkeeseen!

Kuka murisee pisimpään? Kenen pää irtoaa ensimmäisenä? Kaatuisiko Gamla Futsal Team historian kolmannen kerran?

GFT – Riemu 17.10.2020 klo 15:00, Espoo & SolidSport