Riemu palaa viime viikon Joutsan reissun jälkeen taas kotiluolaansa, kun kauden kolmannessa ottelussa vastaan asettuu somerolainen SoVo. Ottelu alkaa klo 16:30. Luethan ennen paikalle saapumista ohjeet tämän hetken poikkeusjärjestelyistä osoitteesta http://www.liikunnanriemu.com/2020/09/20/poikkeusajan-jarjestelyt-riemun-futsal-liigan-kotiotteluissa/. Esimerkiksi jokaisen paikalla olevan katsojan on käytettävä kasvomaskia.

Riemu ja SoVo ovat entuudestaan toisille tuttuja seuroja, sillä viime kaudellakin keskinäisiä kohtaamisia oli kaksi. SoVo oli molemmissa kohtaamisissa vahvempi, luvuin 2-5 ja 10-3.

Molemmilla joukkueilla on ennen sunnuntain peliä pistetili avattuna. Riemu haki viime viikonloppuna Joutsasta Joonas “Mopo” Madetojan maaleilla huikean 1-2-taisteluvoiton jatkoajalla, joten pisteitä on kasassa kaksi kappaletta. SoVo puolestaan on aloittanut kauden puhtaasti kahdella voitolla ja maalierolla 17-2 keräten täydet kuusi pistettä.

Otteluun lähdetään jännittävästä asetelmasta, sillä Riemu lähtee hakemaan ensimmäistä kotivoittoansa tällä kaudella Monnarin parketilla. Matias “Hoki” Hovi kommentoikin itsevarmana ottelua seuraavasti: “Olen kohdannut Someron usein ja heidän tähtensä ovat usein ollut taskussani. Uskon täysin, että tilanne on sama sunnuntaina, kun pääsemme vääntämään vastakkain. Ensimmäinen peli PJK:ta vastaan jätti nälkää, sillä kuuluisa korkki aukesi, mutta vasta ensi nesteet tulivat ulos, en siis ole heti hidastamassa tahtiani.” Kovat on puheet, mutta niin on tähän mennessä kieltämättä olleet teotkin!

Ennakkoon sunnuntain pelistä varmoja poisjääjiä ovat Riemun tämänhetkinen pistepörssin kärki Joonas “Oija” Madetoja, Aleksi “Lumilautailija” Autti, Sauli “Sale” Kilpeläinen ja Eino “Bile” Ek. Vaikkakin poisjääjiä löytyy, pääsee Riemu marssittamaan otteluun täyden miehistön, josta löytyy erittäin paljon tulivoimaa. Muun muassa Hans “Lian” Mäenalanen ja Jonne “Euran futsalista” Forsström ovat näyttäneet uhkaavan hyvää viimeistelyä treeneissä. Jonnen suusta kuultuna ohje peliin kuului näin: “Tehdään se”.

Ottaako Riemu ensimmäisen kotivoiton? Kuinka hurjassa lennossa oleva Somero pysäytetään? Nähdäänkö ottelussa kumpi vie – Istrefi vai Hovi?
Tule paikalle sunnuntaina klo 16.30!

Riemu – SoVo, 4.10.2020 klo 16:30, Monnari ja SolidSport: https://solidsport.com/riemu