Se olisi DERBYPÄIVÄ!

Vallitsevan maailmantilanteen takia olemme tehneet derbyyn poikkeusjärjestelyitä, jolla turvaamme yleisölle mahdollisimman hyvän katsojakokemuksen. Lue siis tämä huolellisesti läpi oheisen kartan lisäksi.

– Ottelutapahtumaan tulevia suositaan ostamaan ennakkolipun otteluun, jos Riemukortti ei vielä löydy takataskusta. Ennakkoliput otteluun löytyvät osoitteesta https://www.zupticket.com/derby-vol-1-liikunnan-riemu-d…. Ennakkolippujen hinta on 3/6€, paikan päältä lippujen hinnat ovat 4/7€. ennakkolipunmyynti on auki ottelun alkuun saakka.

– Toivomme, että katsoja noudattavat viranomaisohjeistusta ja suosivat tapahtumassa maskin käyttöä.

– Lipunmyynti järjestetään VAIN A1 katsomossa. Eli jos ostat lipun paikan päältä, on katsomolohkosi silloin A1.

– Katsomo on jaettu neljään lohkoon ja jokaiseen lohkoon otetaan 200 katsojaa, jotta katsomossa on mahdollista pitää riittävät turvavälit.

– Lohkojen välillä ei voi liikkua ottelutapahtuman aikana. Jokaisessa lohkossa sijaitsee omat WC-tilat sekä kioski. Lohkojako toteutetaan seuraavasti:

o Riemukorttilaiset ja riemufanit ennakkolipulla katsomolohkoihin B1 ja B4 (eli käytännössä jäähyaitioiden puolelle)

o A4- lohkoon vierasjoukkueen fanit sekä vierasjoukkueen mieliset

o A1-lohkoon ne, jotka ostavat lipun paikan päältä.

– LOHKOJA EI VOI VAIHTAA OTTELUN AIKANA! Kun lohko tulee täyteen, ohjataan yleisö seuraavaan lohkoon. Saavuthan siis hallille ajoissa, niin vältetään jonotukset!

– ETHÄN saavu paikalle, jos olet kipeänä.Toivotamme jokaisen tervetulleeksi, tehdään tästä turvallinen mutta mahtava ottelutapahtuma!

Terveisin: Koirien safety responsible peoples