Muikkujen kausi alkoi 26.9. Buugilla. Vastassa olivat viime kaudeltakin tutut O2-JKL III ja Valo.

O2-JKL III – Riemu   4-5 

Peli oli tiukka ja jännittävä alusta loppuun. Vastustaja oli fyysinen ja sai yllätettyä Muikut useampaan otteeseen ja käännettyä pelin keskialueella. Muikkujen avauspeli toimi suurimman osan ajasta mainiosti ja nopeilla käännöillä saatiin myös luotua hyviä paikkoja. Pelin alussa O2 pääsi yllättämään Hannele “Mäksä” Mäkelän ja Muikut aloittivat pelin tappioasemassa, mikä ei aiemmilta kausilta ole kovin tuttu tilanne. Tästä kuitenkin selvittiin, kun vielä ensimmäisessä erässä Tiia-Reeta “Tintti” Kukko tasoitti pelin 1-1 Siiri “Sisi” Sirviön syötöstä. 

Toinen erä oli hyvää Muikkujen hallintaa. Maalihanat pääsivät avaamaan Jade Fräntilä Elina Halosen syötöstä sekä Krista Fomin Jaden syötöstä. Toisesta erästä ei muuta kerrottavaa. Oltaisiinpa jatkettu samaa peliä loppuun asti. 

Kolmannessa erässä katsojille tarjoiltiin jännitystä ja maaleja. Heti kolmannen erän alkuun O2 pääsi iskemään kaksi maalia taululle ja tilanne oli yhtäkkiä tasan 3-3. Onneksi Noora “supermuikku“ Kurkinen oli ostanut uuden lavan ja pääsi vetopaikoille ensin Siirin ja sitten myös Piian syötöstä. Tilanne Muikuille 3-5. Pian Nooran toisen maalin jälkeen O2 pääsi kaventamaan Muikkujen merkkausvirheen myötä. Pelin lopussa O2 sai vielä luotua hyviä paikkoja ja pallo käväisi jopa maaliviivalla, mutta Muikkujen onneksi vastustaja ei saanut enää palloa verkkoon. 

Supermuikku: 
Noora Kurkinen

Tehomuikut: 
Noora Kurkinen 2+0
Jade Fräntilä 1+1
Siiri Sirviö 0+2
Tiia-Reeta Kukko 1+0
Krista Fomin 1+0
Elina Halonen 0+1
Piia Salo 0+1Riemu – Valo   9-0 

Tämä peli oli Muikkujen peli. Järkevällä omalla pelillä saatiin luotua paljon paikkoja ja maaleja olisi voinut syntyä enemmänkin. Vastustajakin sai joitakin hyviä paikkoja ja läpiajonkin, mutta Hansu pysyi tiukkana muurina ja sai nollapelin(!). Muikut pääsivät heti pelin alusta asti maalien makuun, kun Pauliina “Siekkinen” Muraja iski pallon verkkoon vain 19 sekuntia pillin vihellyksestä. Erän alussa päästiin myös testaamaan ylivoimaa, missä saatiin luotua hyviä paikkoja, mutta toivottu tulos jäi tällä kertaa saamatta. Ensimmäisessä erässä maaleja iskivät Sanni Rekilä (1) ja Milla “liekeissä” Malinen (2). Milla-Anna-Sanni -ketju hankki itselleen myös rangaistuslaukauksen, mutta se ei tällä kertaa tuottanut maalia. Tämäpä ei Millaa kuitenkaan pysäyttänyt, sillä toisessa erässä Milla kävi vielä heittämässä yhden maalin ja näin hattuja sateli katsomosta kentälle. Toinenkin erä oli Muikkujen dominointia, vaikkakin vähämaalinen. Valo pääsi kokeilemaan omaa ylivoimaansa, mutta Muikkujen dominointia olivat nekin kaksi minuuttia. Kolmannessa erässä Muikkujen johtoa kasvattivat Siiri, Noora kahdella maalilla ja vielä lopuksi Piia. Mainitsemisen arvoinen tehoilija oli myös Anna “syöttökone” Pohjola kolmella syötöllä.  

Supermuikku: 
Milla Malinen 

Tehomuikut: 
Milla Malinen 3+0
Anna Pohjola 0+3
Noora Kurkinen 2+0
Piia Salo 1+1
Sanni Rekilä 1+1
Siiri Sirviö 1+0
Pauliina Muraja 1+0
Tiia-Reeta Kukko 0+1
Elina Halonen 0+1
Krista Fomin 0+1

Seuraavan kerran Muikut pelaavat Tampereella 17.10., jos korona sen sallii. Vastassa tuolloin MIG II ja YPA.