Liikunnan Riemu jatkaa suositun lasten liikuntakerhon järjestämistä myös lukuvuonna 2020-2021 ja etsimme nyt 1-4 apuohjaajaa mukaan tiimiin syyslukukauden ajalle.

Apuohjaajien tehtävänä on suunnitella kerhon tuntisisällöt ja ohjata tunnit yhdessä jo aiempina vuosina kerhossa toimineiden vastuuohjaajien kanssa. Odotamme hakijoilta kykyä ohjata monipuolista liikuntaa alakouluikäisille. Kerhossa on joka viikko eri urheilulajin ohjausta kolmelle eri ryhmälle tunnin ajan (3 h/vko). Syksyn 15 kerhoviikkoa jakautuvat valittujen apuohjaajien kesken, jolloin ohjauskertoja tulee yhdelle apuohjaajalle lähtökohtaisesti 3-5 viikkona syyslukukauden aikana, joten ohjaustunteja kertyy arviolta 9-15 tuntia. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut jostakin muusta ohjaustuntimäärästä. Tunnin ohjaustyöstä ja siihen liittyvästä suunnittelusta maksetaan 15 euron palkkio.

Kerho järjestetään keskiviikkoisin klo 16:00-17:00 (1-3. luokkalaisten lasten ryhmä) ja 17:00-18:00 (4-6. luokkalaisten ryhmä) sekä torstaisin klo 16:00-17:00 (1-3. luokkalaisten ryhmä). Keskiviikon kerhoryhmät toimivat Jyväskylän kristillisen koulun liikuntasalissa. Torstain kerhoryhmä toimii Puistakadun päiväkotikoulun liikuntasalissa.

Kerhon syyslukukausi käynnistyy viikolla 36 eli ke 2.9. / to 3.9. ja päättyy viikolla 51 eli ke 16.12. / to 17.12. Kerho on tauolla koulujen loma-aikoina. Kerhon toiminta on luonnollisesti riippuvaista vallitsevasta koronavirustilanteesta ja sen mahdollisista muutoksista.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää viimeistään maanantaina 17.8. osoitteeseen liikuntakerho@liikunnanriemu.com. Kerro hakemuksessa mistä lajeista sinulla on harrastus- ja/tai valmennuskokemusta. Aiempina vuosina kerhossa ohjattuja lajeja ovat olleet esimerkiksi käsi-, lento-, sulka- ja koripallo, salibandy, futsal, uinti, breakdance, voimistelu, parkour, taitoluistelu, cheerleading, suunnistus, yleisurheilu, paini, judo, laskettelu, hiihto, jääkiekko, rygby ym. Myös erikoisemmat lajit ovat tervetulleita kerhon ohjelmaan! Liikunnan riemun jäsenyys ja/tai seuran toiminnassa mukana oleminen katsotaan eduksi, joten mainitse tästä hakemuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kerhokoordinaattori Vera Salmi (liikuntakerho@liikunnanriemu.com / 045 895 1805).

Riemun liikuntakerho on ei-kilpailullinen, matalan kynnyksen liikuntaharrastus lapsille, joilla ei välttämättä muuten olisi mahdollisuutta harrastaa liikuntaa kalliiden kuukausimaksujen urheilumaailmassa. Kerhossa tarjotaan lapsille mahdollisuus harrastaa monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja (mm. voimistelu, tanssi, palloilulajit, luistelu). Kerholle on myönnetty Opetus- ja kulttuuriministeriön hanketuki vuosiksi 2018-2020.

avainsanat: liikuntakerho lasten liikuntakerho liikuntaharrastus liikunnanohjaaja apuohjaaja kerho-ohjaaja