Sinä Riemu-henkinen mahdollisesti liikunta- tai järjestöalan tuleva tai jo valmis ammattilainen – haluatko edistää lasten matalan kynnyksen liikuntaharrastusta? Liikunnan Riemu ry etsii osa-aikaista hankekoordinaattoria suositulle lasten liikuntakerholle.

Kerho käynnistettiin syksyllä 2018 Opetus- ja kulttuuriministeriön avustamana seuratukihankkeena ja toisella kaudellaan 2019-2020 kerho tavoitti jo 80 alakouluikäistä lasta. Lasten monilajinen liikuntakerho tarjoaa ei-kilpailullista ja edullista matalan kynnyksen harrastustoimintaa lapsille, joilla ei välttämättä muuten olisi siihen mahdollisuutta kalliiden kuukausimaksujen urheilumaailmassa.

Tehtäviäsi ovat:

 • Kerhokalenterin suunnittelu yhdessä vakio-ohjaajien kanssa
 • Yhteistyöstä (avaimet, välineet, markkinointi) sopiminen koulun kanssa
 • Mahdollisten erikoiskertojen (esim. uinti) järjestäminen
 • Kerhon markkinointi
 • Lajiohjaajinen rekrytointi ja yleisissä käytännöissä ohjeistaminen
 • Kerholaisten huoltajien tiedottaminen
 • Talouden seuranta ja maksuliikenteen hoitaminen
 • Esimiehenä toimiminen kerhon ohjaajille
 • Hankeselvityksen tekeminen
 • Seuraavan kerhokoordinaattorin rekrytointiin osallistuminen

Odotamme sinulta:

 • Suoritettuja tai käynnissä olevia liikunta-alan tai muun soveltuvan alan korkeakouluopintoja
 • Hyviä organisointi- ja viestintätaitoja
 • Itseohjautuvuutta
 • Positiivista Riemu-henkeä

Eduksesi lasketaan:

 • Aiempi kokemus hanke-, kerho- tai tapahtumaprojekteista
 • Aiempi kokemus seuratyöstä
 • AIempi kokemus taloushallinnon tehtävistä
 • Liikunnan Riemu -nimisen seuran tuntemus

Tarjoamme sinulle työympäristön urheiluseurassa, joka tekee työtä edullisen ja monipuolisen liikkumisen puolesta sekä lasten että opiskelijoiden hyväksi. Hankekoordinaattorina saat laajat valtuudet vaikuttaa siihen, miltä Riemun lasten liikuntakerho näyttää, ja pääset kehittämään erityisesti organisointi-, viestintä- ja esimiestaitojasi. Tukenasi ovat kokeneet vakio-ohjaajat ja perehdytyksestä vastaa edellinen hankekoordinaattori.

Työ alkaa kesäkuussa 2020 ja päättyy kesäkuussa 2021. Kerhon toimintakausi kestää syyskuusta toukokuuhun, jolloin koordinaattorin olisi toivottavaa olla viikoittain ainakin parina päivänä Jyväskylässä. Muuten työtehtävät voi suorittaa etänä. Tämän hetkisen poikkeustilanteen takia työt voivat päättyä aikaisemmin.

Työ tehdään tuntityönä ja kokonaistyöaika on 50-150 tuntia. Työaika riippuu siitä, kuinka paljon ilmoittautumisia kerhoon tulee ja montako kerhoryhmää saadaan käynnistettyä. Työstä maksettava korvaus on 15€/tunti. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan viimeistään sunnuntaina 24.5.2020 Riemun puheenjohtaja Heli Perkiölle (heanperk@student.jyu.fi). Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 22 videohaastattelun muodossa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen hankekoordinaattori Elisa Pursiainen (elisa.pursiainen@gmail.com / 0400 126 971 klo 17 jälkeen).