Poikkeustilan vuoksi jouduimme perumaan joka keväisen odotetun Riemugaalan. Haluamme kuitenkin nostaa myös tämän kauden kirkkaimmat hetket ja henkilöt esille, vaikkakin tällä kertaa ilman suuria juhlallisuuksia.

Virtuaalisen Riemugaala 2020 erikoispalkintojen ehdokkaat on julkaistu ja äänestys on nyt auennut! Esiäänestyksen perusteella erikoispalkintojen saajiksi on valikoitunut ehdokkaat kuhunkin kategoriaan. Linkki äänestykseen löytyy ehdokkaiden alapuolelta. Nyt on sinun aikasi vaikuttaa!

Palkintokategoriat:
Vuoden Tulokas
Vuoden Valmentaja
Vuoden Fani
Vuoden Teko
Vuoden Riemuhetki
Vuoden Riemulainen

Vuoden Tulokas

Ehdolla ovat:

Gasellit
Syksyllä perustettu uusi yleisurheilujaosto on saavuttanut suuren suosion riemulaisten keskuudessa. Matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus on oiva lisä Riemuperheeseen. Gasellien takana puuhaa energiset ja aktiiviset riemulaiset, jotka ovat esittäneet esimerkillistä riemuhenkeä tarjoamalla säännöllistä toimintaa myös muiden jaostojen jäsenille.

Sopulit
Toinen uusi keväällä perustettu jaosto lupasi tuoda toimintaan ennenkaikkea sitä kuuluisaa liikunnan riemua. Elämysliikuntajaosto tarjoaa jäsenilleen retkeilyä, maastopyöräilyä tai mitä tahansa kestävyysliikuntalajeja. Sopuleiden tarkoitus
oli lähteä hyvällä fiiliksellä Jukolaan
ennätysmäärällä joukkueita Riemusta.
Tavoite toteutuikin, kunnes Jukola
jouduttiin perumaan…ensi vuonna uudestaan!

Arttu Flinck, Koirat
Liikuntapedagogiikan fuksi löi läpi tiensä yhdeksi Koirien johtavista puolustavista puolustajista. Are on ollut osa Koirien selkärankaa heti syksystä lähtien ja lisäksi hän on säväyttänyt hienolla persoonallaan. Onneksi tällä koiralla on vielä monta riemuvuotta jäljellä!

Mikael Mengüs, Manaatit
Manaattien puuhamiehenä aloittanut Mikael otti ison harppauksen Riemun toiminnassa aloittaessaan seuran talousvastaavana vuoden 2019 lopussa. Manaateissa tämä tietojärjestelmätieteilijä on vienyt toimintaa paljon eteenpäin ja myös hallituksen puolella hän on ottanut isoa roolia talouden lisäksi hyvien markkinointi-ideoiden ja -sopimusten muodossa.

Viola Asunmaa, Kissat
Tämä liikunnan yhteiskuntatieteiden fuksi on noussut Kissoissa selkeästi tekijäkisuksi ja tärkeäksi jäseneksi ensimmäisestä viikosta lähtien. Aktiivinen ja innokas uusi luistelija on ottanut roolia myös jaostovastaavaksi ryhtymällä. Viola on omatoiminen ja aina valmiina kaikkeen uuteen!

Joonas Madetoja, Futsal
Tämä futsalista tuli vahvasti joukkueeseen sisään osoittamalla olevansa kovanluokan pelimies. Maden suoritukset ja maalit vakuuttivat niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Huhujen mukaan kiisseli maistuu, mutta tehot ovat kentän puolella siitä huolimatta erittäin vaikuttavat.

Vuoden Valmentaja

Ehdolla ovat:

Markus Riikilä, Futsal
Kovaan paikkaan uudistuneen joukkueen kanssa joutunut valmentaja pystyi rajallisella materiaalilla rakentamaan kilpailukykyisen joukkueen Futsal-Liigaan monen kokeneen pelaajan lähdön jälkeen. Harmillinen pohjevamma kauden alussa mahdollisti Markuksen täyden keskittymisen valmentamiseen, joka näkyi harjoittelun laadussa. Tehtävä futsalin peräsimessä ei ollut helppo, mutta Riikilä otti homman haltuun ja kantoi vastuuta hienosti läpi kauden.

Elina Meklin & Pauliina Asikainen, CaKo
Tämä timanttinen duo on CaKon menestyksen ja mitalien takana. Elina ja Pauliina ovat kuunnelleet tanssijoiden toiveita ja onnistuneet toteuttamaan ne mielettömillä koreografioilla. Molemmat valmentajat ovat ammattitaitoisia ja motivoituneita, joiden sujuvan yhteistyön ansiosta CaKon toiminta on saanut aivan uuden buustin. Valmentamisen lisäksi nämä naiset taitavat tanssimisen itsekin. He ovat pistäneet itsensä likoon myös poikkeusoloissa suunnittelemalla kattavia kotitreeniohjelmia,
kun yhdessä treenaaminen ei ole onnistunut. Huippua sparraushenkeä!

Joni Kela & Joel Wenning, Muikut
Järjettömän hyvää ja ammattitaitoista valmennusta tarjoava duo on sitoutunut ja haluaa aidosti edistää pelaajien kehitystä. Pojat ottavat pelaajat huomioon pitäen myös huumorin mukana toiminnassa. Kahden vuoden arvokas duuni palkittiin menestyksekkäänä kautena,
kun Muikut nousivat 2. divariin huikean kauden jälkeen!

Matti Koskimaa, Sählypojat
Todella kovalla motivaatiolla Sählypoikien valmennukseen jo viime kaudella tarttunut Matti jatkoi tällä kaudella siitä, mihin viime kaudella jäi. Laadukkaat harjoitukset ja mainio pelivalmennus johtivat Sählypojat nousun kynnykselle ennen kauden päättänyttä koronakriisiä.

Eero Kauppi, Koirat
Aiemmin pelaajana tunnettu Eepi hyppäsi täksi kaudeksi Koirien ruoriin johtaen joukkueen playoffien kynnykselle. Eepin vahva riemutausta näkyi valmennuksessa suurena voitontahtona ja haluna tuottaa Riemulle menestystä Suomi-Sarjassa.

Vuoden Fani

Ehdolla ovat:

Otto Raja-aho
Otto on tuttu kasvo niin Vuoden Fani ehdokaslistalla (ollut ehdolla jokaisena opiskeluvuotenaan!) kuin Riemun katsomoissakin. Otolla sykkii vahva riemusydän ja hän antaa itsestään kaiken kannustaessaan joukkuetta kuin joukkuetta. Otto ei todellakaan jää pelkäksi kasvoksi katsomossa, sillä jos joku kuuluu läpi Riemukatsomosta, se on tämä mies.

Juho Lavonen
Tuore Sporticuksen puheenjohtaja on ottanut haltuun myös Riemun fanikatsomot. Juhon voi bongata monenkin jaoston katsomosta ja jopa kentältä, jossa hän salaa kannustaa Minkkejä viheltämällä virheitä vastustajalle.

Maija Piiparinen
Maija on viettänyt jo pitkän uran riemukatsomoissa eri lajien ja joukkueiden fanittajana. Lisäksi hän hyppää aika ajoin katsomosta estradin puolelle ja viihdyttää myös muita faneja luistimilla tai ilman. Todellinen riemufani!

Laura Nurmi & Eeva Koskinen
Viimeisiä jo miltei Liikunnalta poistuneen Riemun fanikulttuurin edustajia. Lauran ja Eevan voi bongata etenkin Koirien katsomosta, sillä näillä tosifaneilla on omat Koirien pelipaidatkin.

Vuoden Teko

Ehdolla ovat:

Faniryhmän matka Nokialle Koirien peliin
Uskomattoman sympaattinen fanilauma siivitti Koirat historialliseen 4-8 voittoon Pyrystä Nokialla, josta Koirilla oli aina aikaisemmin jäänyt vain luu käteen.

Miesten Futsal säilytti (todennäköisesti) sarjapaikan Liigassa
Joukkue lähti kauteen uudistuneella kokoonpanolla, mikä itsessään on suuri haaste. Liiga on tasoltaan todella kova ja sen myös Riemulaiset näkivät. Hankalien vaiheiden ja huonon tuurin jälkeen joukkue onnistui kuitenkin säilyttämään paikkansa liigassa. #koronakevät

Muikkujen sarjanousu
Lyhyellä aikataululla muikut ovat kehittyneet älyttömästi ja kovan työn tuloksena muikut nousivat jälleen ylemmälle sarjatasolle, 2. divariin, tappiottoman kauden päätteeksi.

Arttu Seikkulan nousu FC Liikunnan kaikkien aikojen maalipörssin kärkeen
Ennätys Riemun yhdessä pitkäikäisimmässä jaostossa kansainvälisillä kentillä.

Koirien derbyvoitot
Riemun Koirat veivät kauden kohtaamiset puhtaasti 2-0 paikallisvastustajaa D-kiekkoa vastaan. Tuhatpäiselle yleisölle tarjottiin viihdettä tasaisten otteluiden parissa, joista Koirat taistelivat väkisin voitot, viimeistään rangaistuslaukauksilla.

Vuoden Riemuhetki

Ehdolla ovat:

CaKo – esiintyminen tanssiaisissa
Koreografiat saivat ennenkuulumattoman vastaanoton yleisöltä, kun ensimmäisen esityksen (Dancing Queen) jälkeen aplodit olivat Cakon historian suurimmat! Myös kilpailuohjelma (Still) sai isot aplodit salista. Tanssijat tulivat tästä äärimmäisen hyvälle fiilikselle ja tunnelma ei laskenut, kun esityksiä kehuttiin pitkin iltaa. Erityisesti esityksistä kehuttiin niiden luomaa tunnelmaa ja tanssijoiden heittäytymistä ohjelmiin.

Harrit – pöytätennisleirin huipennus
Harrit järjestivät historian ensimmäisen pöytätennisleirinsä Oulussa etäjäsen Lauri Hyvärin tiluksilla. Leiri huipentui turnaukseen, jonka ylivoimainen ennakkosuosikki oli Toni “Kaikki” Ruokanen. Turnauksen ehdoton huippukohta oli välierä Ruokasen ja Henrik “Wennis” Wennmanin välillä. Elämänsä peliä esittänyt Wennis onnistui viemään ottelun ylivoimaista vastustajaa vastaan ratkaisevaan viidenteen erään. Viides erä eteni tasaisissa merkeissä tilanteeseen 10-10 asti, jota seuranneet tapahtumat jäävät pöytätennishistoriaan. Aluksi Vaasan Wennis onnistui höpläyttämään Tonia syötöllään ja siirtyi 11-10-johtoon. Seurasi ottelupallo. Useita uskomattomia lyöntejä sisältänyt palloralli päättyi, kun Pingis-Wennis naulasi välierävoittonsa pitkin linjaa uponneella kämmenellä. Voittotuuletus kruunasi yhden urheiluhistorian suurimmista yllätyksistä.

Koirat – Markus Rämän 300. piste Suomi-Sarjassa
Tämä suuren sydämen omaava kiekkomies suoritti huiman merkkipaalun urallaan saavutettuaan 300 pisteen rajan Suomi-Sarjassa. Marre kukitettiin Riemun isännöimässä derbyssä D-kiekkoa vastaan, ja tuhatpäinen yleisö osoitti tälle soturille suosiota ansaitusti seisaaltaan.

Minkit – vieraspelin voitto Oulussa viidellä pelaajalla
Minkkien pelaava kokoonpano koki kovia ennen kauden pisintä pelireissua Ouluun, jonne lopulta oli lähdettävä vain yhdellä autollisella pelaajia. Minkit kuitenkin saivat herätettyä matkalla huikean tsemppi- ja riemuhengen, joka siivitti koripalloilijat selvään voittoon kotijoukkueesta. Ilman vaihtopelaajia pelannut joukkue sai hämmästyneitä onniteluita jopa vastustajilta pelin jälkeen.

Kissat – esiintyminen marraskuun derbyssä
Esiintymisessä näkyi yhteisen tekemisen jälki ja luistelun ilo! Oli hienoa olla osana Riemun järjestämää tapahtumaa paitsi luistelemalla myös nostattamalla yhteishenkeä. Maalasimme Riemun värejä katsojien poskiin sekä kannustimme Koiria heiluttamalla lippuja heidän tullessaan jäälle.

Futsal/2 miehet – kaikkien aikojen piste-ennätys
Kaikkien aikojen piste-ennätys, joka melkein uhkasi johtaa nousuun ylemmälle sarjaportaalle.

Vuoden Riemulainen

Ehdolla ovat:

Jani Laaksonen
Päätti historiallisen pitkän Riemun puheenjohtajakautensa tähän kevääseen. Puheenjohtajuutensa aikana Jani toi suuren määrän asiantuntijuutta Riemuun ja edusti seuraa tyylikkäästi. Hän toi aktiivisesti seuraa esille eri tilaisuuksissa ja hänet on voinut bongata lähes jokaisen jaoston toiminnasta.

Aleksi Lampi
Lamppu on Riemun oma puuhamies. Hän on ottanut isoa vastuuta sekä Koirissa että seuran hallituksessa. Tämän miehen hymy häikäisee useasti myös Liikunnalla, vaikka hänen pääasiallinen opiskeluympäristönsä sijaitseekin Rajakadulla. Bambin riemuhenkisyys on kasvanut samaan tahtiin kuin hänen blondi takatukkansa – eli vauhdikkaasti.

Krista Kyyrönen
Krista on suurella riemusydämellä varustettu ja hän jaksaa aina nähdä vaivaa sekä luoda Riemun näköistä toimintaa. Lisäksi hän tekee pyyteetöntä ja kekseliästä työtä Riemun eteen. Hän auttaa aktiivisesti kaikkia hallituksen sektoreita tarvittaessa nostamatta itseään millään tavalla esille. Krista toi seuralle ison ja uudenlaisen talkoon, kun viime syksynä järjestetty #BeActive Night oli hänen käsialaansa.

Mika Halonen
Legenda, ikoni, kaikkea. Mika ”Powerhouse” Halonen on edustanut Riemua seuran perustamisvuodesta 2011 lähtien ja kerännyt tililleen reilusti yli 100 ottelua mustaturkoosissa paidassa. Koronakriisin myötä ”Haltsin” liki vuosikymmenen kestänyt Riemu-ura tuli ennen aikaiseen päätökseensä ja jäähyväisseremoniat jäivät yleisön edessä järjestämättä. Mikä siis olisikaan hienompi tapa kunnioittaa tätä futsalkenttien voimapesää kuin Vuoden Riemulaisen palkinto 2020!

Kati Nummelin
Kati teki ison työn seuran talousvastaavana uudistaen ja parantaen talouteen liittyviä käytäntöjä ja toi omaa osaamistaan esille myös muussa hallituksen toiminnassa. Katin talousvastaavan pesti tuli päätökseensä 2019 lopussa, mutta Kati voidaan edelleen nähdä Riemun paidassa taiteilemassa futsalkentillä.

Janne Rissanen
Rissanen on vuodattanut niin verta, hikeä kuin kyyneleitä Riemin puolesta jo vuosien ajan. Hän on toiminut niin pelaajana, futsalin taustoissa, hallituksen jäsenenä, nettisivuvastaavana, striimieksperttinä… Janne ei ole enää niin aktiivisesti mukana Riemun toiminnassa, mutta tekee edelleen tärkeätä työtä seuralle toimien kirjanpitäjänä.

Äänestykseen tästä

Jokaisella riemulaisella on käytössään vain yksi ääni. Ylimääräiset äänet poistetaan.

Äänestysaikaa 1.5.2020 23:59 asti!