Koronaepidemian myötä Muikkujen kausi päättyi suunniteltua aiemmin. Viimeinen turnaus jäi pelaamatta, kun salibandyliitto keskeytti sarjatoiminnan. Muikkujen onneksi sarjan kärkipaikka oli varmistettu jo aikaa sitten ja maaliskuussa saimme varmistuksen noususta! Muikkujen lisäksi kakkosdivariin Sisä-Suomen lohkosta nousivat myös YPA, O2-Jyväskylä III ja Rientola.  

Kaiken kaikkiaan Muikkujen kausi sujui suunnitelmien mukaisesti. Motivoitunut joukkue kehittyi kauden aikana hurjasti sekä yksilöinä että joukkueena. Monet pääsivät kauden aikana kokeilemaan uusia pelipaikkoja ja myös Ellaa tuuraamaan maaliin uskaltautui useampi muikkunen. Kokoonpanojen muutoksista huolimatta joukkue lähti jokaiseen peliin voitto mielessään ja suvereenisti Muikut voittivat lähes kaikki pelinsä, sillä vain YPA onnistui viimeisessä kohtaamisessa nipistämään yhden pisteen Muikuilta tasapelin seurauksena. Kovin paljon paremmin kausi ei kuitenkaan olisi enää voinut mennä: tavoitteet saavutettiin, joukkueena kehityttiin ja liikunnan riemu näkyi Muikkujen kaikessa toiminnassa. Menneeseen kauteen saavat siis olla tyytyväisiä Muikut, valmentajat ja fanit! 

Muikut kiittävät menneestä kaudesta vastustajia, tuomareita ja uskollisia katsojia 💙🖤 Nähdään taas syksyllä!