Tänään 13.03. Palloliitolta tulleen tiedon mukaan myös Futsal-Liigan viikonlopun ottelut on päätetty peruuttaa kokonaan. Riemu ei siis lähde huomenna Tampereelle pelaamaan PP-70:ä vastaan. Kauden jatkumiseen liittyvistä asioista tiedotetaan myöhemmin, kunhan selviää.

Eletään mielenkiintoisia aikoja. Riemu matkaa huomenna lauantaina runkosarjan päättävään otteluun Tampereelle, jossa vastaan asettuu PP-70. Tämän jälkeen Futsal-Liigakin asettuu tauolle, kun Palloliiton liittohallitus päätti eilen torstaina asettaa kilpailutoiminnan väliaikaiselle tauolle. Viimeinen kierros pelataan tyhjille katsomoille. Jos Riemu onnistuu kampeamaan itsensä viimeiseltä sijalta yhden pykälä ylemmäs liigakarsijan paikalle, jäädään odottelemaan, miten ja milloin mahdolliset karsintapelit tullaan pelaamaan. Eletään päivä kerrallaan ja tehdään itse se, mitä pystytään.

Mennäänpäs siis niihin asioihin, mitä tiedetään. Mikäs onkaan joukkueen iskukyky noin niin kuin muuten huomista varten kyselee anonyymi vässykkä_96? Vastaus on lyhyesti ja ytimekkäästi ITSEVARMA, YLPEÄ & KUNNIANHIMOINEN. Varmuudella taitaa olla sivussa (vain) Aleksi “Toripolliisi” Autti, joka on valitettavasti joutunut missaamaan pitkälti koko kauden loukkaantumisten myötä poislukien muutamaa peliä syyskierroksella, jotka antoivat osviittaa positiivisella tavalla tulevista kausista mustaturkoosissa väreissä!

Futsal-Liigan sarjataulukko ennen viimeistä kierrosta

Tilanne on tosiaan siis myös parketilla kohtuu jännittävä. Vaikka ottelu pelataankin ilman katsojia, niin sosiaalinen media tarjoaa livelähetystä, kuten aina ennenkin. Olemme vatsa seinää vasten, koska pisteitä pitäisi ropista. Joko 2 tai 3 pistettä ja samalla (mikäli peli pelataan) pitäisi Ässä-Areenalla KaDyn kaataa Ilves, jotta teoreettiset/käytännölliset mahdollisuudet karsintapeleihin säilyisivät. Viimeksi Riemu kaatoi PP-70:n hienosti kotona jatkoajalla, ja vähintäänkin samanlaista peli-ilmettä lähdemme hakemaan myös huomenna! Muutama kysymys vielä loppuun ennen litteroituja haastatteluja:

Jatkuuko kausi vai alkaako kesäpallo? Löytyykö joukkueesta sotureita vässyköiden sijaan? Pirkanmaa vai Keski-Suomi? Kuka käyttää option?

Vielä (jostain ihme syystä) liite litteroiduista haastatteluista, jotka ovat koottuja poimintoja menneeltä kaudelta:

“Tunneäly on kykyä tunnistaa tunteiden merkitystä ja käyttää näitä tietoja hyväksi ongelmanratkaisussa. Katri Saarikiven mukaan tunneäly ja empatia ovat ratkaisevia muun muassa päätöksenteossa.” – Pelaaja 1.

“Pekoni on suolattua siansivua, joka tavallisesti on leikattu ohuiksi viipaleiksi tai kuutioiksi. Ravintola Niska Helsinki paistaa rapeita, ohutpohjaisia ahvenanmaalaisia peltileipiä.” – Pelaaja 7

“Prosentti (merkki %) on mitta, jota käytetään ilmaisemaan suhteellista osuutta tai määrällistä suhdetta. Prosentin nimitys tulee latinasta per centum tai pro centum.” – Taustat

“Sosiaalisesti älykäs ihminen toimii taitavasti erilaisissa sosiaalisissa rooleissa. Yleensä hän hallitsee mainiosti sekä muodolliset että epämuodolliset tilanteet ja ymmärtää nopeasti, kuinka missäkin tilanteessa käyttäytyä. Heillä onkin yleensä helppo ja itsevarma olo hyvin erilaisten ihmisten kanssa.” – Pelaaja 5

“Tämä joukkueen pelaajan numero 13 kirjoittama ennakko oli ehdottomasti kauden omituisin.” – Tiedotusvastaava

PP-70 – Riemu, 14.03.2020 klo 16:00, Tampere & futsal-liiga.tv