Hyvää ja päivää! Tänä kauniina, kirpsakkana ja karaisevana pakkasaamuna muikut parveilivat jälleen buugin lämpimissä vesissä kauden toiseksi viimeisen turnauksen muodossa. Nais!

Riemu – Valo

Päivän ensimmäisessä ottelussa muikut kohtasivat paikallisvastustaja Valon. Ottelu sai varsin räväkän alun, kun vastustajat heiluttelivat muikkujen verkkoja neljän minuutin kohdalla. Viimeistään tässä kohtaa karisteltiin viimeisetkin unihiekat jokaisen muikun silmistä ja pian Siiri “toastmaster” Sirviö pamauttaakin muikut upeasti tasoihin Pauliina “aamujäille” Murajan syötöstä. Erän loppupuolella myös Anna “kesäkunnossa” Pohjola pääsee vauhtiin ja lisää muikkujen johtoasemaa 2-1 Kea “hipsu” Kallioisen syötöstä.

Toista erää ei keritä pelata kuin jokunen hetki, kun pallo suorastaan lipuu Veera ” vain yksi sana mielessä” Niemisen toimesta jälleen vastustajan verkon perimmäiseen nurkkaan. Erän loppupuolella tulikuuma pelaaja Anna “nuu-nuun kaveri laa-laa” Pohjola lisää vielä muikkujen etumatkaa 4-1 Sonja “magic mike” Kenkkilän syötöstä.

Kolmannessa erässä Valo pääsee kirimään 4-2- tilanteeseen, mutta tämä ei muikkujen itseluottamusta horjuta. Karkauspäivän kunniaksi muikut onnistuvatkin livahtamaan vastustajan hyppysistä. Aluksi Pauliina “hiihtäjä” Muraja laukoo nätin maalin Ruut “mulan” Kilkin syötöstä ja 6-2 numerot viimeistelee Krista “sylvesteri” Fomin Jade “oranssipaita” Fräntilän syötöstä.

Sykähdyttävin hetki: Muikku kävi giljotiinissa, kun Paukku putosi laidan päälle vastustajan kanssa kamppaillessaan.
Supermuikku: Anna

Tehomuikut:
Anna Pohjola 2+0
Pauliina Muraja 1+1
Krista Fomin 1+0
Veera Nieminen 1+0
Siiri Sirviö 1+0
Jade Fräntilä 0+1
Kea Kallioinen 0+1
Sonja Kenkkilä 0+1
Ruut Kilkki 0+1

YPA – Riemu

Päivän toinen matsi on suorastaan kutkuttavan jännittävä. Ottelun ensimmäinen maali syntyy Piia “smurffiina” Salon toimesta Siiri “tutkapari” Sirviön syötöstä. Vastustaja pääsee kuitenkin pian tasoittamaan tilanteeksi 1-1. Muikkujen maltillinen pelaaminen tuottaa kuitenkin tulosta vielä erän lopussa, kun Piia “pelipäällä” Salo heittää börsän Reetta “synttäri ja sankari” Rintalan syötöstä.

Toisen erän alussa Piia “hattu” Salo on jälleen vauhdissa ja iskee erän avausmaalin Murajan syötöstä. Toisen erän loppupuolella vastustaja pääsee kuitenkin uiskentelemaan vaarallisesti muikkujen maalin lähettyville ja he onnistuvat kairaamaan lopulta kaksi maalia.

Viimeiseen erään lähdettiin siis tasalukemista. Erän alussa Ypa pääsee soluttautumaan läpi muikkuparven vedenpitävän puolustuksen ja tuloksena on 4-3 johtomaali. Tämä sai muikut sisuuntumaan entisestään ja Pauliina “ei oo pakko syöttää jossei halua” Muraja iskee häikäisevän tasoitusmaalin upean läpiajon päätteeksi. Erän lopusta ei kuitenkaan puutu dramatiikkaa – muikkujen viimeiseen saakka hiottu kulmavaparikuvio johtaa maaliin, mutta jostain syystä tuomarilta jäi yksi syöttö näkemättä ja maali päätetään hylätä. Muikut saivat tämänkin jälkeen luotua vielä hienoja maalipaikkoja ja pelin loppu oli niin jännittävä, ettei Anna uskaltanut sitä enää edes katsoa. Tällä kertaa hyvä yritys ja raskaan työn raataminen ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja loppulukemiksi kirjattiin kauden ensimmäinen tasapeli 4-4.

Sykähdyttävin hetki: Hylätty voittomaali
Supermuikku: Piia

Tehomuikut:
Piia Salo 3+0
Pauliina Muraja 1+1
Siiri Sirviö 0+1
Reetta Rintala 0+1

Karkauspäivän turnauksesta otetuilla kolmella (3) pisteellä Muikut varmistivat mestaruuden, sillä taulukossa toisena oleva YPA ei ehdi enää saamaan Muikkuja kiinni! Kauden viimeinen turnaus pelataan 22.3. Lempäälässä, Ideapark Sportissa. Vastassa on Kalvke ja O2 JKL III – tervetuloa kannustamaan Muikut voittoihin!