Muikut kohtasivat Iittalassa kolmanneksi viimeisessä turnauksessa WFT:n ja Rientolan. Päivän teemoina oli nauttia pelaamisesta sekä treenata hyökkäyspään pyörittämistä. 

WFT – Riemu 1-6

Muikut ottivat pelistä pisteet kotiin omaa peruspeliä pelaamalla. Ensimmäisessä erässä vauhtiin pääsi Hannele “päällikkö” Mäki-Äijö, joka pääsi tässä turnauksessa esittelemään taitojaan centterin pelipaikalla. Hansu iski kaksi hienoa maalia vieden Muikut johtoasemaan. 

Toisessa erässä Muikut heittivät lisää vettä ja maaleja myllyyn, kun ensin Milla “kisuttelija” Malinen löi pallon vastustajan verkkoon tehden samalla upean mittarimadon Lotta “intti” Salmen syötöstä! Erän lopussa Riikka “töitä on tehtävä” Varjus teki Muikkujen neljännen maalin Kea “syöttökone” Kallioisen syötöstä. 

Kolmannessa erässä nähtiin vielä kaksi maalia Muikuilta sekä yksi WFT:ltä. Muikkujen maaleista vastasivat Ruut “vihdoin maali” Kilkki Kean syötöstä sekä Siiri “maltti on valttia” Sirviö Piia “valmentajilta terveisiä” Salon syötöstä. Oman pään merkkausvirhe kostautui ja WFT pääsi kaventamaan. Loppulukemiksi jäi 1-6 ja Muikut suvereenisti hallitsivat peliä ja ottivat voiton kotiin. Mainittakoon vielä, että toimitsijoiden tsempparipalkinnon sai Kea!

Supermuikku: Hannele “kaikki pelipaikat käy” Mäki-Äijö
Sykähdyttävin urheiluhetki: Pauliina “fyysinen” Muraja kulmaväännössä töytäisi vastustajan pakin laidan yli.

Tehomuikut:
Hannele Mäki-Äijö 2+0
Kea Kallioinen 0+2
Siiri Sirviö 1+0
Milla Malinen 1+0
Ruut Kilkki 1+0 
Riikka Varjus 1+0 
Krista Fomin 0+1
Lotta Salmi 0+1
Piia Salo 0+1

Rientola – Riemu 0-3

Tähän peliin lähdettiin myös nauttimaan ja pelaamaan omaa peliä. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty, sillä Rientola puolusti mukavan tiiviisti eikä Muikkujenkaan päässä kovin pahoja tilanteita nähty, vaikka keskialueella pallo kaverille joitakin kertoja lahjoitettiinkin (hupsista). Torjunnat ensimmäisessä erässä Rientolalle 4 ja Ellalle 3. 

Toiseen erään lähdettiin vähän huolellisemmin. Rientola alkoi tulla vähän kovempaa päälle. Erän ja ottelun sykähdyttävin urheiluhetki tapahtui, kun Rientolan hyökkääjät puskivat innokaasti päälle kaikki kolme Muikkujen päätylankussa kiinni. Tässä vaiheessa Sonja “selostaja” Kenkkilä toteaa penkillä: “Jos nyt saataisiin käännettyä peli, niin se olisi varma maali”. Samalla hetkellä Muikut tosiaankin käänsivät pelin pois omasta päädystä ja tutkapari Riikka Varjus ja Krista Fomin veivät Muikut johtoon. 

Kolmanteen erään Muikkujen pakit lähtivät odotellen Rientolan kukkupalloja yhden hyökkääjän aina kärkkyessä Ellan kaverina. Saatiinkin hyviä katkoja vastustajan avauksista ja päästiin jatkamaan hyökkäyspään pyörittämisen harjoittelua. Erän maaleista vastasivat Siiri ”maltti” Sirviö ja Pauliina “eväät kunnossa” Muraja, kun ensin Siiri pääsi Paukun syötöstä laittamaan pallon maaliin ja erän lopussa Paukku kanttaamaan pallon maaliin Siirin syötöstä. Heti Siirin maalin jälkeen vastustaja otti aikalisän, mutta tämäpä ei Muikkujen peliin vaikuttanut. Aivan erän lopussa saatiin vielä jännitystä, kun Rientola otti maalivahdin pois ja Muikut pääsivät useamman kerran yrittämään tyhjään maaliin tekemistä, mutta valitettavasti se on joskus vaikeampaa mitä luulisi. Rientolalle ei tästä pelistä maaleja irronnut ja loppulukemiksi jäi 0-3. Ella saikin toimitsijoiden tsempparipalkinnon!

Supermuikku: Veera “kaksinkamppailujen kuningas” Nieminen
Sykähdyttävin urheiluhetki: Sonja “selostaja” Kenkkilän selostus penkillä Riikan ja Kristan maalista. 

Tehomuikut:
Siiri Sirviö 1+1
Pauliina Muraja 1+1
Riikka Varjus 1+0 
Krista Fomin 0+1

Seuraavan kerran Muikkujen peliä pääsee ihailemaan 29.2.2020 Buugilla, kun vastassa ovat Valo ja YPA.