Ja ei, Lepardit eivät olleet sunnuntain ratoksi helmikuun 9. päivänä Linnanmäellä saatika Särkänniemessä, vaan ihan vain Äänekoskellakin kauden viidennessä turnauksessa pääsi vuoristoradan kyytiin! Tai ainakin sellainen fiilis jäi pelaajistolle turnauksen jälkeen: peli oli välillä kuin vuoristoradan kyydissä olisi ollut, oli ylämäkiä ja sitten oli myös alamäkiä, jotka olivat valitettavasti välillä vähän pidemmänlaisia ja jyrkkiä. Olosuhteissakin oli totuttelemista: iso liikuntasali suhteessa harjoitussaleihin, uusi pelipallo sekä matala verkko. Maakuntamatkailu tuottaa siis monenlaisia kokemuksia ja elämyksiä!

Lepardeilla oli vastassaan Äänekosken Urheilijat ja Huki Jyväskylä. Ensimmäinen ottelu oli kotijoukkue ÄU:ta vastaan. Liekö missä vika, mutta Lepardien peli ei oikein missään vaiheessa päässyt uomiinsa. Ensimmäinen erä oli kuitenkin tiukka ja päättyi Lepardien voittoon 25-23. Kaksi seuraavaa erää eivät sitten menneetkään ihan putkeen: kun maltettiin pelata sitä omaa peliä, pisteitä satoi Lepardien laariin, mutta jostain kumman syystä huolimattomuuksia ja notkahduksia alkoi tulla liikaa. Ja kun notkahdus tuli, siitä ei sitten oikein päästy enää vuoristoradassa ylöspäin vaan jämähdettiin sinne mäen pohjalle täysin. Tämä johdattikin ÄU:n toisen ja kolmannen erän voittoihin eli lopputulos kirjattiin ÄU:n voitoksi lukemin 2-1. Tästäkin kamppailusta olisi ollut voitto otettavissa, mutta aina ei voi voittaa, eikä edes joka kerta.

Toinen ottelu oli heti perään Huki Jyväskylää vastaan. Viime kamppailu Hukin kanssa marraskuussa poiki Lepardeille 2-1 voiton, ja sama lopputulema oli myös tällä kertaa. Ensimmäisessä erässä Lepardit takoivatkin palloa kenttään joka paikasta ja erä meni näin Lepardien laariin tylyin numeroin 25-5! Seuraavat kaksi erää olivatkin sitten paljon tasaisempia, toinen erä päättyi Lepardien voittoon 25-20 ja kolmas erä päättyi samoin numeroin mutta tällä kertaa Hukille. Saumat olisi olleet myös puhtaaseen 3-0 voittoon, sillä Hukin peli ei oikein lähtenyt alkuun mitenkään käyntiin, mutta Lepardit eivät saaneet hyödynnettyä alun hyvää virettä aivan loppuun asti. Peräkkäiset ottelut myös söivät Lepardien voimia ottelun loppuvaiheilla, jalka alkoi painaa eikä pallot enää nousseet peliin yhtä helposti. Mutta tällä kertaa näin ja saaliina siis tappio ja voitto. Näillä tuloksilla sarjan kakkostila säilyy edelleen Lepardien hallussa!

Lepardien kausi jatkuu seuraavanlaisesti: yksittäisottelu JyTää vastaan pelataan joku kaunis päivä, mutta seuraavan turnauksen ajankohta on jo varma ja se mitellään sunnuntaina 22.3. Mankolan koululla Palokan Pyryn emännöidessä turnausta. Jos matka ei muodostu ongelmaksi eivätkä otteluiden alkamisajat klo 11:30 sekä 13:00 tuota haasteita, Lepardit toivottavat kannatusjoukot lämpimästi tervetulleiksi pitämään ääntä kentän laidalle kauden viimeiseen runkosarjan turnaukseen!