Muikut varmistivat ensikaudeksi paikan 2-divisioonasta kahdella voitolla kotiturnauksessa. 12 pelattua ottelua ja täydet 24 pistettä varmistavat sarjanousun jo tässä vaiheessa kautta. Sarjataulukkoa katsoessa kannattaa kiinnittää huomiota myös päästettyjen maalien kohtaan, sillä muikuilla niitä on vain 12. Lisäksi tilastoista huomataan muikkujen dominointia maalivahtipörssissä, kun viiden parhaan joukossa on neljä muikkumuuria.

Kotiturnaus aloitettiin aamulla O2-Jyväskylä III:sta vastaan. Peli oli selkeästi muikkujen hallintaa alusta loppuun, mutta pallo saatiin maalin ensimmäisen kerran vasta toisen erän lopussa. Pitkän odotuksen jälkeen Jade ”pks” Fräntilä avasi maalihanat Krista ”ei mielikuvitusta” Fominin hienosta pohjustuksesta. Muikut innostuivat maalista ja viimeisessä erässä maalien makuun päästiinkin useamman kerran. Ensin verkkoa heilutti Hannele ”viivasta yläkulmaan” Mäki-Äijö Noora ”en kuitenkaa muista” Kurkisen syötöstä. Sitten sykähdyttävän hetken tarjosi Piia ”Pihi” Salo, joka laukaisi niin kovaa, että päätyi tuulettamaan selälleen kentän pinnalle. Tämän suorituksen pohjusti Siiri ”aikataulu” Sirviö. Loppulukemat 4-0 pääsi naulaamaan jälleen kaksikko Fomin ja Fräntilä. Tällä kertaa maalintekijänä Fomin. Muikkumaalin puhtaana pitänyt, yleensä hyökkäyspäässä edustava Linnea ”nelosveska” Kirstinä pääsi torjuntahommiin vain neljä kertaa ja näin selvitti tiensä maalivahtipörssin kärkeen.

Tehomuikut:
Jade Fräntilä 1+1
Krista Fomin 1+1
Hannele Mäki-Äijö 1+0
Piia Salo 1+0
Siiri Sirviö 0+1
Noora Kurkinen 0+1

Supermuikku:
Koko muikkuparvi

Päivän toisessa ottelussa muikut kohtasivat sarjajumbo KalvKen. Jälleen mentiin muikkujen tahtiin ja ensimmäinen maali syntyikin jo neljän minuutin jälkeen Siiri ”harkinta-asteella” Sirviön toimesta Reetta ”tuomari” Rintalan syötöstä. Hetken päästä KalvKe pääsi kuitenkin tasoittamaan rankkarista. Toiseen erään lähdettiin tasatilanteessa, mutta erän kolmeen ensimmäiseen minuuttiin mahtui kolme maalia. Kaksi niistä Sonja ”mailaa lapaan” Kenkkilän tekemiä ja Milla ”malistelua” Malisen syöttämiä ja yksi Jade ”maalivahtivalmentaja” Fräntilän tekemänä Krista ”toimitsijapro” Fominin syötöstä. Myös viimeisessä erässä nähtiin muikkumaali. Nyt vuorostaan Malinen tekee ja Kenkkilä syöttää. Loppulukemat siis 5-1. Tällä kertaa maalivahdiksi valikoitunut Hannele ”vitosveska” Mäki-Äijö sai torjua 10 kertaa ja päätyi myös tilastojen kärkipäähän. Voitto varmisti muikkujen päätavoitteen eli sarjanousun, mutta kausi jatkuu vielä kuuden pelin verran ja näihin lähdetään edelleen täydellä taistelutahdolla.

Tehomuikut:
Sonja Kenkkilä 2+1
Milla Malinen 1+2
Jade Fräntilä 1+0
Siiri Sirviö 1+0
Reetta Rintala 0+1
Krista Fomin 0+1

Supermuikut:
Tutkapari Milla Malinen ja Sonja Kenkkilä