Riemu-MU 2-4

Hyvää uutta vuotta Riemu- kansalle! Vihulaiset Mäntsälästä saapuivat sunnuntaina Monnarille, ja haastoivat mambat joulutauon jälkeiseen taistoon. Pallo pyöri, mutta peli ei. Syytetään vaikka treenitaukoa!

Ottelussa mambat olivat useaan otteeseen niskan päällä, mutta alkukauden ongelmat toistuivat; pallo ei vaan mennyt maaliin. Välillä häikäisi aurinko ja välillä oli liian kova tuuli… selityksiä? Ehkä.

Ajassa 2:58 vastustaja iski 0-1 johtomaalin. Oma häkki heilahti uudestaan ajassa 9:49. Eikä kahta ilman kolmatta; kellon näyttäessä 10:21, vihulaiset olivat jo 0-3 johdossa. Synkkä alku mambajoukolle, mutta siihen oli jo totuttu. Vihdoin ajassa 14:14 oli Riemun vuoro maalata, kun Ella “mulla oli ainakin 100 paikkaa” Haunia ampui kohti maalia, ja Lehtisen Veera sai vielä jalkansa väliin tuikaten pallon varmasti verkkoon. 1-3, jahuuu! Vajaa minuutti ennen vihellystä MU onnistui vielä kerran, ja tauolle mentiin tilanteessa 1-4.

Toinen puoliaika oli mamboilta parempaa esitystä, mutta koska maaleja ei vieläkään syntynyt paikoista huolimatta, oli aika ottaa hyväksi todettu reikäpaita käyttöön. Noh, yritys oli kova, mutta tulos tällä kertaa heikko. Ajassa 31:06 valo kuitenkin syttyi tunnelin päässä, kun Hansu Pietilä pisti pallon maaliin E.Haunian tarjoilusta. Tilanne kaventui 2-4, mutta se jäikin ottelun viimeiseksi osumaksi.

Nyt on jälleen edessä pieni tauko, sillä seuraava ottelu on vasta 25.1. Huittisissa Llujaa vastaan. Pallo pyörähtää parketilla klo 13.00. Josko silloin mambojen maalihanat aukeaisivat?