Futsal-puput palaavat loppiaisena Monnarin askiin hyvin syöneinä ja juoneina. Ennen joululomia saavutettu pirteä peli-ilme oli lauantain harjoituksissa tipotiessään, kun joukkue kävi Juhtasuon urheiluhallilla polttelemassa joulukarstojaan. Huikean yhteishengen (Unity) syksyn mittaan saavuttanut joukkue uhkuu kuitenkin taisteluhenkeä tärkeän pelin alla. Aleksi ”Harry Potter” Autin sanoin ”En päässy mukaan treeneihin kun kyyti kusi, mut oon katsonu kaikki Harry Potterit kolme kertaa loman aikana, joten oon kyllä gunnossa maanantaina.” 

Joukkueen pelaajatilanne ottelun alla on hyvä, joskin poissa ovat kapteeni-joukkueenjohtaja Olli ”KuPS” Pöyliö ja pohkeensa kanssa edelleen kamppaileva pelaajavalmentaja Markus ”MR” Riikilä. Mustaturkoosia pukee kuitenkin ylleen pitkästä aikaa Fuengirolan treenileiriltä palannut Tuure ”Arsenal” Fagerström. Kaikkien ennakko-odotusten vastaisesti Tuure oli Espanjan lämmössä karistellut kilojaan ja vaikutti lauantaina olevan pirteällä pelipäällä harjoituksissa. Harjoitusten parhaan pelaajan hikinauhan (Bilar) voittanut Tuure kommentoi treenien jälkeen: ”Arsenal on ottanut Artetan johdolla kolmesta pelistä neljä pinnaa, nyt alko nousu! Ja sori äijät tää Bilar tulee olee teille nyt vähän löysä…”

Sarjataulukon puolivälissä majaileva Mad Max kaatoi viikonloppuna kotonaan Valkeakoskella tiukassa väännössä Sievin lukemin 6-5. Maxien voidaankin olettaa olevan jo hyvin heränneitä futsalhommiin ja tulevan Monnarille voitto mielessään. Sarjan toisiksi viimeiseksi valahtanut joukkueemme tarvitseekin maanantaina ja koko kevään ajan riemuperheen tukea katsomosta kamppailleissaan kovatasoisessa Futsal-Liigassa. Herättelynä myös mainittakoon, että Suomen isoin futsalottelu #derbyjkl pelataan jo 15.1. Monnarilla. Mad-Max -ottelu käykin hyvin lämmittelynä myös katsomon ulkopuolella tätä puolentoista viikon päästä pelattavaa spektaakkelia varten, tulkaapa lehtereille!

Riemu – Mad Max, 06.01.2020 klo 15:00, Monnari & futsal-liiga.tv