Leevi on hyvä salibandyn pelaaja.

Riemu – O2 Jyväskylä II

Itsenäisyyspäivän jälkkäriksi tarjottiin Riemukansalle lähes Semma-lounaan veroista herkkua, kun Sählypojat kohtasivat kahdessa pelissään lohkokärjessä olevan O2-Jyväskylän kakkosjoukkueen ja sarjanousijan OLO:n nelosdivarin turnauksessa Killerillä. Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet olivat kohtalokkaasti harventaneet Sählypoikien rivejä, mutta paikalle olleet pelaajat eivät suostuneet poistumaan hallilta taistelutta.

Ensimmäisessä, kukonlaulun aikaan alkaneessa pelissä Sählypoikien mahdollisuudet näyttivät alusta asti ohuilta kaikki pelinsä alkukaudella voittanutta O2-Jyväskylä II:ta vastaan. Reilun kolmen minuutin jälkeen O2 siirtyikin 0-1 johtoon. Hetkeä myöhemmin O2:n pelaaja sortui kuitenkin rikkomaan ja joutui siitä hyvästä kärsimään jäähyä, jonka Justus ”Miten päin meni tuomari?” Törmälehto hyödynsi tekemällä maalin Elias ”sniper” Murajan syötöstä ajassa 05:10. Hieman myöhemmin O2 kuitenkin näytti iskukykynsä kahdella maalilla, jolloin erätauolle siirryttiin vastustajan 1-3 johtoasemassa.

Toisen erän alussa Hans ”uppoavan laivan kapteeni” Mäenalanen antoi namupassin Leevi ”maailman heikoin mies” Lindille, joka sutaisi pallon maaliin ajassa 16:48 nostaen Sählypojat maalin päähän vastustajasta. Vain vähän myöhemmin tätä seurasi O2:n jäähy, josta Sählypojat jälleen armotta rankaisivat nousten tasoihin, maestroina Niklas Lindeman ja Justus Törmälehto. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin tilanne kuitenkin oli 3-5 O2:n hyväksi vastustajan nostettua pelinsä aktiivisuutta ja Sählypoikien opetellessa sählynpelaamisen alkeita. Niklas ”tuplashotti” Lindeman oli kuitenkin päättänyt, että peliähän ei hävitä ja tykitti Joonas ”Nakkilan lahja säbämaailmalle” Nurmelan esityöstä pelin toisen maalinsa ja lukemat 4-5. Hyvä taistelu ei kuitenkaan tällä kertaa tuottanut haluttua tulosta, ja vastustaja karkasikin lopulta neljän maalin päähän loppulukemien ollessa 4-8 O2:lle.

Tehot:

Niklas Lindeman 2+0
Justus Törmälehto 1+1
Leevi Lindi 1+0
Elias Muraja 0+1
Hans Mäenalanen 0+1
Joonas Nurmela 0+1

Olo – Riemu

Päivän toinen ottelu eteni maalittomana seitsemän minuutin kohdalle asti, kunnes edellisessä pelissä vain yhteen syöttöpisteeseen jäänyt Hans “Vihainen” Mäenalanen viimeisteli Riemun ensimmäisen maalin elämänsä pörssipäivää viettäneen Leevi Lindin syötöstä.

Olo tasoitti pelin vajaat pari minuuttia myöhemmin, mutta Riemu meni erän lopulla johtoon Elias Murajan hienosta riistomaalista.

Toisessa erässä Riemu teki kolme maalia, mikä tarkoittikin sitä että hyvänolontunne ui salakavalasti puseroon.

Kolmannessa erässä vastustaja tuli maalin päähän ja pääsi vielä kokeilemaan rangaistuslaukausta puolitoista minuuttia ennen ottelun loppua, mutta yhteensä 26 torjuntaa pelissä ottanut Riemun Ville Paukku kesti ja ottelu päättyi mukavasti voittoon. Vastustajan maalivahdille torjuntoja kertyi 15.


Hans Mäenalanen 2+1
Elias Muraja 2+0
Leevi Lindi 0+2
Justus Törmälehto 1+0
Joonas Nurmela 0+1

Ville Paukku 26 torj.

Sählypoikien ottelut jatkuvat 5. tammikuuta. Joukkue toivottaa kaikile hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!