Hunajata hunajataaaa!! Mambojen toinen voitto, kuvitelkaa! Nyt on voitettu jo kaksi peliä enemmän kuin viime kaudella. Homma etenee siis.

Syyskauden viimeisestä matsista haluttiin tietenkin jättää pisteet Monnarille. Ennen peliä koutsi Tatu Niemi kuulemma yritti tulkita mambojen olemusta ja mietiskeli, että ollaanko tässä nyt keskittyneitä vai fleguja. No se jääköön arvoitukseksi!

Peli oli mambojen hallintaa, muutamia mustia hetkiä lukuun ottamatta. Tästä huolimatta maalinteon aloitti vastustaja ajassa 2:49, mutta Savolainen-Välimaa kaksikko hoiti kavennuksen vain vajaa minuutti myöhemmin. Savolainen tarjoili ja Välimaa heilutti häkkiä. Ensimmäisellä jaksolla ei enempää maaleja nähty, ja tauolle mentiin tasatilanteessa 1-1.

Toisella jaksolla Ilves siirtyi johtoon, kun Riemu teki maalin vahingossa omaan päähän. No joskus sitä erehtyy. Ajassa 28:08 vihulaisen maalille iski yhtäkkiä Taija “Taifuuni” Savolainen, ja tilanne tasoittui 2-2. Syötön tarjoili Neea Salo. Kun kello näytti 30:20 Välimaa tarjoili maalauspaikan Kati “Purjehtija” Nummelinille ja hän ei jättänyt sitä käyttämättä. Pallo komeasti verkkoon ja mambat johtoon! Jälleen kului pari minuuttia, ja tällä kertaa oli Ilveksen vuoro kaventaa lukemat 3-3. Tämä jäikin vieraiden viimeiseksi osumaksi, mutta mamboille ei vielä riittänyt. Ensin oli jälleen Massikeisari Välimaan vuoro ajassa 37:17. Reilun minuutin jälkeen Nummelin purjehti taas avovesille ja täräytti taululle 5-3. Eikä tässä vielä(kään) kaikki, sillä viimeisellä minuutilla Ella “En osaa tehä maalia muutakun tyhjiin” Haunia tuikkasi pallon maaliin. Niin siis tyhjään, tietenkin. Erityismaininta mambavahti Henna “What a save” Tynjälälle, joka otti kentällä isoimman roolin ja piti huolen, että tehtiin enemmän kuin päästettiin. Ja sehän yleensä riittää voittoon.

Lopuksi vielä suuri kiitos ja syvä kumarrus Taija Savolaiselle, joka jätti Monnarin parketin taakseen, ja laittoi Riemu -paidan naulaan. Jäämme kaipaamaan sekä kentällä, että sen ulkopuolella! Toivottavasti kalja on hyvää myös kehä kolmosen sisäpuolella.

Nyt joulutauolle, ja peleille palataan 5.1. Silloin Monnarilla vastassa MU klo 15 reikä reikä, tervetuloa seuraamaan mambojen kinkun sulatusta!

Joulurauhaa ja onnellista uutta vuotta toivottaa Riemun mambaklaani!