Muikut suuntasivat 7.12.2019 lähes suoraan itsenäisyyspäivän juhlista (onnea 102-vuotias Suomi!) Tampereen AutoCenter Areenalle jatkamaan pisteiden metsästystä.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Tikkakosken TiPa. Nopeasti ensimmäisen erän alkuun Muikut saivat johtoaseman, kun Milla “Saarijärven neito” Malinen riistää pallon TiPan puolustukselta ja iskee 1-0 lukemat taululle. Muikkujen epäonnistuneista avauksista TiPa pääsi hyviltä paikoilta yrittämään maalintekoa, mutta Muikkujen onneksi Ella “muuri” Lehtinen piti joukkueen voitossa kiinni hienoilla torjunnoillaan.

Pelin loppu oli tasaisen tiukkaa vääntöä ja Muikullakin oli hyvin paikkoja laittaa palloa verkkoon, kuten viimeisen erän lopun ylivoima, mutta maalinteossa ei enää onnistuttu. Ottelun lopputulokseksi jäi siis Riemu – Tipa 1-0 ja onneksi tällä kertaa yksi maali riitti voittoon ja 2 pisteeseen.

Sykähdyttävin urheiluhetki: Kun kapteeni Sonja Kenkkilä veti pallon viimeisillä sekunneilla useamman kerran ohi tyhjästä maalista.

Supermuikku:
Veera Nieminen

Tehomuikut:
Milla Malinen 1+0
Hansu Mäki-Äijö 0+1

Toiseen peliin Muikut kokosivat rivejään ja keskittymistään. Vastassa oli MIG II. Muikkujen peli oli alusta asti hallitumpaa ja fiksumpaa kuin ensimmäisessä pelissä. Suurimmaksi osaksi peli olikin Muikkujen hallinnassa, vaikka selkeästi MIG oli myös hyvin valmistautunut kohtaamaan Muikut.

Ensimmäisessä erässä ei nähty maaleja eikä Ellan torjuntoja, sillä niitä kirjattiin ensimmäisestä erästä pyöreät nolla kappaletta. Toisessa erässä Muikut avasivat maalihanat hienolla vaparikuviolla, josta Noora “koulujuttuja” Kurkinen kanttasi pallon maaliin. Hieman myöhemmin myös Piia “lahjattomat harjoittelee” Salo viimeisteli taululle lukemat 0-2 Muikuille Jade “kaikki kovat äijät pelaa pitkähihasella” Fräntilän upeasta syötöstä.

Kaikki kentälliset esittivät hyviä otteita ja pallonhallintaa, vaikka maaleja ei lopulta tuon enempää Muikuilta nähtykään. Kolmannessa erässä MIG lähti takaa-ajoon ja saikin aivan pelin lopussa kavennettua loppulukemiksi 1-2 ja heikennettyä Ellan torjuntaprosenttia. Kaiken kaikkiaan peli oli molemmilta joukkueilta puhdasta ja järkevää. “Kivaa oli pelata”, sanoi muikku pelin jälkeen pukukopissa.

Sykähdyttävin urheiluhetki: Kapteeni-Sonja otti vastustajan kukkupallon kiinni pelin lopussa silmällään.

Supermuikku: Tintti Kukko

Tehomuikut:
Noora Kurkinen 1+0
Piia Salo 1+0
Linnea Kirstinä 0+1
Jade Fräntilä 0+1


Syyskauden pelit on nyt Muikkujen osalta pelattu ja voidaankin hyvillä mielin sarjan kärjessä siirtyä joulun odotukseen! Muikkuparven voi seuraavan kerran bongata peleillä 4.1.2020 Jyväskylässä, Buugin Liikuntakeskuksessa. Tuolloin kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, kun jännittävissä derbyissä kamppaillaan Jyväskylän 3. divarin kovimman jengin tittelistä.
🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟