EBK – Riemu 4-1

Kaunis, aurinkoinen joulukuun ensimmäinen päivä. Mikään ei voisi mennä pieleen. Paitsi kaikki.

Mambat matkasivat siis sunnuntaina Espooseen EBK:n vieraaksi. Mennään suoraan asiaan; pallo kaivettiin omasta maalista jo ajassa 0:30. Tästä kului noin seitsemän minuuttia, ja tilanne oli 0-2. Noh sama kaava on toistunut aikaisemmissakin peleissä, joten mambat eivät lannistuneet. Ensimmäisellä jaksolla ei kuitenkaan enempää maaleja nähty, joten tauolle mentiin kaksi häkkiä jäljessä. Mainittakoon, että kokonaisuudessaan ottelu oli suoraan sanottuna täysi mahalasku viime sunnuntain kotiottelusta Nokiaa vastaan. Jalat ja ajatus jäivät Jyväskylään.

Toista puoliaikaa oltiin pelattu reilu neljä minuuttia, kun sekalaisten tapahtumien jälkeen vihulaiset iskivät taululle lukemat 3-0. No ei muuta kun reikäpaita kehiin ja kavennusta hakemaan. Mambojen ylivoimapelaaminen on aiemmin tuottanut tulosta, ja tällä kertaa sitä olikin helppo pyörittää vastustajan vetäytyessä syvälle omalle puoliskolle. Ajassa 34:06 oli Venla “Tykki” Kaislon vuoro näyttää, että kyllä lähtee. Pallo suoraan alanurkkaan (treeni on mennyt perille) ja tilanne 3-1. Syötön tarjoili koutsi Tatjana Niemi. Kotijoukkue teki vielä yhden tyhjiin kellon näyttäessä 36:54, ja näin ollen peli päättyi EBK:n 4-1 voittoon.

Takaisin tullessa Savolaisen Taija näytti, miten tiukassa paikassa käännytään kätevästi käkkäriä käyttäen. Vapise James Bond.

Seuraava ottelu on sunnuntaina 8.12. kello 18.00 Monnarilla, vastassa Mad Max. Tuu paikalle kannustaan!