Riemu – FC Nestehukka

Aina niin iloinen Uuraisten kunta vastaanotti sählypojat sunnuntaiaamuna kuin Semman lounaspöytä: suurella lämmöllä. Päivän ensimmäinen vastus oli jo Suomen Cupista tuttu FC Nestehukka. Aiemmin oli tiedossa, että vastassa oli hyvin puolustava vastahyökkäysjoukkue, kuten monet  Sisä-Suomen nelosdivisioonassa.

Riemu aloittikin ottelun jo perinteisellä tavalla: yhden maalin siima vastustajalle, jotta peli alkaa kulkea. Tähän päälle vielä Riemun Juho “Ylejuho” Tuomisto osoitti ylimääräistä innokkuutta hypppäsi kentälle väärästä miehestä kuudenneksi kenttäpelaajaksi, vaikka ylivoimasta ei ollut tietoakaan. Tämä tiesi Riemulle mahdollisuutta jo tutuksi tulleeseen av-dominointiin.

Shokkialun hurjistamat Sählypojat taisteli hetken kuluttua vastustajalle jäähyn ja peliä jatkettiin tasavajaalla, jolloin Riemun Justus “Jutsus” Törmälehto pääsi tasavajaalla tasoittamaan ottelun lukemiin 1-1 Teemu “Sisuuntunut Kitaristi” Korhosen syötöstä.

Into jatkui läpi ottelun ja ykköskenttä teki lahjakkaan oulunsalolaisen Elias “Lopputyö paketissa” Murajan johdolla kaksi maalia. Syöttäjinä näihin toimivat aiemmin aamupäivällä historian isoimmat pelipäivän sakot tililleen kuitannut Joonas “Ei pelata myöhään, nukutaan” Nurmela sekä ykköskentän laidassa kauden pelannut Samuli “Olen oikeasti pakki” Jurvelin.

Elias Muraja oli hyvä pelaaja.

Vastustaja Nestehukka alkoi olla nimensä veroinen joukkue viimeistään kun Aleksi “Semssi” Tarmo pääsi yrittämään rangaistuslaukausta ja onnistui. Kolmoskenttä pääsi kaunistelemaan numeroita kun Olli “Voin soittaa rumpujakin” Haapalainen taisteli pallon Tuomistolle joka pääsi kanttaamaan sen hyvältä paikalta alanurkkaan ja lukemat 5-2:een.

Perinteiseen tapaan mukavuus iski hetkeksi ja tuota pikaa vastustaja kavensi tilannetta parilla maalilla, mutta Tarmo viimeisteli 6-4 -loppulukemat ottelun parhaan pelaajan palkinnon saaneen Justuksen syötöstä.

Puolustuspäässä varmasti Samuli “Dynamo” Laaksonen tiivisti pelin jälkeen joukkueen nykytilan näin:
– Aina päästetään vähintään neljä maalia, mutta onneksi tehtiin nyt itse enemmän!

Tehot:
#28 Elias Muraja 2+0
#71 Aleksi Tarmo 2+0
#17 Justus Törmälehto 1+1
#27 Juho Tuomisto 1+0
#8 Teemu Korhonen 0+1
#20 Olli Haapalainen 0+1
#70 Joonas Nurmela 0+1
#84 Samuli Jurvelin 0+1

Kokoelma – Riemu

Sählypoikien päivän toinen peli alkoi synkällä erällä, kun tähän mennessä kaikki pelinsä hävinnyt Koko teki kolme maalia. Toisessa erässä Leevi “Voimamies” Lindi kirjasi Riemu-uransa ensimmäisen maalin ja löi pallon häkkiin nollakulmasta maalivahdin selän kautta.

Pian pallo olikin repussa uudestaan, kun jo päivän ensimmäisessä pelissä kunnostautunut Törmälehto löi epäonnistuneen vetonsa jälkeen pomppivan pallon rystyläissyllä sokkona maaliin ja peli kaventui 3-2.

Kolmannen erän alussa Elias Muraja tasoitti pelin kolmeen kolmeen ylivoimalla. Erään mahtui pian vastustajan rangaistuslaukaus ja pari pomppivaa palloa oman maalin luona, minkä jälkeen Sählypojat olivat taas kolmen maalin takaa-ajoasemassa. Tapio “TPS” Mäkinen kävi kaventamassa pelin lukemiin 5-6 kahdella nopealla osumalla. Pelin Loppuun saatiin vielä ylivoima, mutta pisteet jäivät Kokolle ja peli päättyi 6-5 häviöön.

Tehot
#67 Tapio Mäkinen 2+0
#28 Elias Muraja 1+1
#70 Joonas Nurmela 0+2
#17 Justus Törmälehto 1+0
#7 Leevi Lindi 1+0
#20 Olli Haapalainen 0+1
#84 Samuli Jurvelin 0+1