Piru vieköön, taas! Jos edellisissä peleissä on pisteet olleet lähellä, niin nyt oli LÄHELLÄ. Mutta kun ei niin ei.

Nokia kekkuloi sarjakärjessä ja näin ollen saapui sunnuntaina Huhtasuolle ennakkosuosikin asemassa. Mambat ottivat haasteen vastaan ja päättivät, että nyt jumankekka voitetaan. Noh, ensi kerralla sitten…

Kuten tähänkin asti, peli lähti käyntiin melko tasaisissa merkeissä ja paikkoja tuli vuorotellen kummallekin joukkueelle. Ajassa 5:48 vastustaja siirtyi johtoon nokialaisen jyrän Senni Virenin viuhuvalla vedolla. Neljä minuuttia eteenpäin ja Viren maalasi taas. Tilanne 0-2. Mambojen päät eivät painuneet pusikkoon, vaan kiri alkoi. Tosin melko verkkaisesti, koska pallo ei mitenkään mennyt maaliin. Välillä oli tolpat tiellä ja välillä maali oli muutaman sentin väärässä kohdassa. Tai sitten tarkkuus ja viimeistely ontui, ken tietää… Tauolle mentiin siis tilanteessa 0-2.

Toinen jakso olikin mambojen hallintaa. Tilanteita tuli ja meni, ja vihulaiset olivat välillä melko syvällä riemun keittämässä liemessä. Kun ottelua oli jäljellä noin kahdeksan minuuttia, kaljamamba Savolainen heitti reikäpaidan ylleen ja riemu lähti hanakasti kirimään nokialaisia. Oma häkki heilahti ajassa 33:12, ja tilanne alkoi näyttää huonolta. Futsal on kuitenkin kumma laji ja lyhyessäkin ajassa voi tapahtua ihmeitä. Mambat pyörittivät reikäpaitaa, mikä oli astetta vaikeampaa nokialaisten kovan prässin takia. Ajassa 34:08 oli viimein mambojen vuoro nostaa kädet kattoon, kun Maija “ihan vaan Maija” Välimaa täräytti osuman Taija “Taifuuni” Savolaisen esityöstä. Kului pari minuuttia ja kellon näyttäessä 38:27 Tatjana “pyllykkä“ Niemi syötti, ja Välimaa laittoi pallon alakulmaan. Kukapa muukaan!

Ottelu päättyi 2-3 FC Nokian voittoon. Mambat saivat kehiteltyä loppuun vielä kelvollisen maalintekotilanteen, mutta summeri pärähti hitusen liian aikaisin. Kellossa muutama sekunti aikaa, Savolaisella pallo kädessä ja muut neljä mambaa maalilla kärkkymässä. Mitä tekee Savolainen? Huutaa “PITKÄ!! MAALILLE!” ja vasta sen jälkeen miettii, että hitto mites tätä heitetään. No hyvin se pallo lensi eikä olkapää mennyt mukana, vaikka sitä vähän peljättiin. Pallo saatiin vihulaisen maalille ja kavennus oli vain senteistä kiinni. Toisin kuin Massikeisari Välimaalla yleensä…

Seuraavaksi kaunis mambajoukko matkustaa sunnuntaina 1.12. (heti kun joulukalenterit on avattu) Espooseen EBK:n vieraaksi. Ottelu alkaa kello 13. Kuulumisiin!