Riemu matkaa seuraavaan reissupeliinsä huomenna lauantaina, kun kokka käännetään kohti pääkaupunkiseutua, tarkemmin Espoota ja Opinmäkeä. Siellä alkaa klo 16:00 kiinnostavaakin kiinnostavampi mittelö, kun GFT toivottaa Riemun hellään huomaansa vääntämään futsal-liigapisteistä.

Joukkueet lähtevät ottelun varsin erilaisista asemista – GFT paremmista, Riemu heikommista. GFT majailee sarjataulukossa tällä hetkellä viidennellä sijalla 15 pisteellä, kun Riemulla pisteitä sen sijaan on kasassa kuusi, joka oikeuttaa Futsal-Liigassa vasta yhdenteentoista sijaan. Riemu lähtee haastamaan espoolaisia viime viikonlopun kirvelevä SoVo-tappio niskassaan, GFT:llä viime tuplaviikonlopun saldo oli yksi maalin tappio ja yksi maalin voitto

Oman mausteen otteluun lisää suuri määrä ex-riemulaisia GFT:n riveissä. Vastustajajoukkueen vaarallisimmiksikin pelimiehiksi ennakoidut veijarit ovat Kasperi “Stallion” Halme, Tom “Korolaina” Korolainen ja Lasse “Balo” Saari. Riemun Jonne “Kortti” Forsströmin sanoin ” Ei heitä tarvitse kuitenkaan pelätä, kun ne ei oo Eurasta :D”. No näinhän se on.

Riemu lähtee otteluun kohtalaisen vahvalla miehityksellä, ja vaikka muutama ikävä poissaolo Jonne “Keksi” Forsströmin pelikiellon ja Aleksi “Maju”” Leppäsen loukkaantumisen muodossa onkin, ei tähän otteluun fiilistä tarvitse erikseen etsiä. Ville “Lämy” Vanttaja on mm. etukäteen suunnitellut superkompensaatiotreenaamisen huipun lauantaille. Tämän lisäksi kovaa pöhinää on nähty treeneissä, kun muutamia vanhoja tuttuja on palannut toden teolla sairastuvalta reeneihin mukaan. Näistä yksi on jopa koutsi Markus “MR” Riikilää hirvittävällä sähinällä parketille palannut Aleksi “Ompelukone” Autti, joka neuvoikin heti treeneissä nuorempaa kanssaopiskelijaa Joonas “Iniesta” Madetojaa: “Toimita palloa maalille, niin hyviä asioita tapahtuu”.

Kuinka monta palloa Joonas toimittaa maalille? Löytääkö Jonne katsomoon? Selvitäänkö tunnepitoisesta ottelusta ilman ylilyöntejä? Montako veljeilysakkoa napsahtaa ennen ja jälkeen pelin – tai jopa pelin aikana?

GFT – Riemu, 23.11.2019 klo 16:00, Opinmäki, Espoo & futsal-liiga.tv -> https://www.youtube.com/watch?v=ipiLVpJDaAk&feature=emb_title