Hei kaikki riemunmieliset! Mambojen tuplaviikonloppu tuotti onnistumisia ja kipeitä jalkoja, mutta ei pisteitä. Piru vieköön.

FC Halikko – Riemu 4-3

Lauantaiaamuna mambat matkasivat kohti Halikon liikuntahallia. Perille päästiin, mutta sisälle ei. Oltiinko oikeassa paikassa? Tai edes oikeassa kaupungissa? Kyllä, mutta kerrankin hyvissä ajoin! Lopulta ovet saatiin auki, kamat koppiin ja ulos reippailulle.

Kuten arvata saattaa, mambat lähtivät saalistamaan voittoa. Viime kerrasta onkin jo aikaa… Ottelu oli tasaista vääntöä (sekä fyysistä, että verbaalista) alusta loppuun. Alkujännitys hieman hälveni, kun Karoliina “Osaatko uida?” Huida yllätti muut sekä itsensä melko heppoisella vedolla suoraan Maija “Maija” Välimaan antamasta sivurajasta. Riemun onneksi pallo lipesi maalivahdin hyppysistä maaliin. No, maali se on rumakin maali. Mambat saivat nauttia johtoasemasta muutaman minuutin, kunnes vihulaiset iskivät kavennuksen. Ajassa 11:07 riemun verkko heilahti toistamiseen, tilanne 2-1. Tästä sisuuntuneena Hans(u) Pietilä täräytti taululle 2-2 kavennuksen Kati “The Bull” Nummelinin syötöstä. Taas kului muutama pitkä minuutti, ja Halikko siirtyi johtoon. Mambat vetäytyivät koppiin punomaan uusia juonia tilanteessa 3-2.

Toista puoliaikaa ehti kulua reilu neljä minuuttia, kun Härkä Nummelin oli tällä kertaa itse maalinteossa ja tasoitti lukemat 3-3. Ajassa 32:48 pallo kimposi epäonnisesti mambapelaajan kautta omaan maaliin, ja ottelu päättyi Halikon 4-3 voittoon. Pisteitä olisi ansaittu, mutta kotiin lähdettiin tyhjin käsin. Onneksi (matkan)johtaja Taija “Kalja” Savolainen oli soitellut pari puhelua ja hoitanut ruuat nälkäisille mamboille. Kiitos ABC Piihovi loistavasta palvelusta!

Riemu – Lluja 2-4

Sunnuntaina oli jälleen pelipäivä, tällä kertaa kauden ensimmäinen kotiottelu Monnarin parketilla, vieraana Lauttakylän luja Huittisista.

Ensimmäisen puoliajan alussa pallonhallinta oli mamboilla. Pikkuhiljaa myös Lluja alkoi saamaan pelistä kiinni ja tasainen vääntö jatkui loppuvihellykseen asti. Mambat villitsivät runsasta kotiyleisöä (28 hlö) ja siirtyivät johtoon ajassa 6:40, maali tosin merkattiin Lujan tekemäksi, mutta kaikki lasketaan. Neljän minuutin sisällä johto valitettavasti kutistui tilanteeseen 1-3 vihulaisten kahdella maalilla. Näille vedoille ei edes Henna “CAMAAAN!!” Tynjälä voinut mitään. Tauolle tappiotilanteessa, mutta ei suinkaan luovuttaneina.

Toisella puoliajalla mambat yrittivät kaikkensa kiriäkseen Llujaa kiinni, paikkoja oli paljonkin, mutta viimeistely ei toiminut. Vihdoin reikäpaita tuotti tulosta ajassa 37:56, kun maailman lyhyin mamba Karkki Huida puski pallon vastustajan maalin eteen, josta Maija “massikeisari” Välimaa siirsi sen verkkoon. Tilanne 2-3, pallo keskelle ja katseet kohti kavennusta. No niin ei käynyt, vaan Lluja teki erän päätteeksi yhden tyhjiin, ja näin ollen ottelu päättyi vastustajan 2-4 voittoon.

Nyt harjoittelemaan maalintekoa, ja sunnuntaina 24.11. Mambat ovat jälleen kauden avausvoiton perässä Huhtasuolla klo 12.30, kun vastassa on FC Nokia. Tule paikalle, kiitos!