Eilen lauantaina 16.11. oli vuoden harmain päivä, mutta Lepardeille se ei ollut harmaa, nimittäin kotiturnauksesta napsahti joukkueen tilille kaksi voittoa! Voittavassa taktiikassa hyödynnettiin muun muassa toisen aloittavan yleispelaajan valintaa kivi-paperi-sakset -pelillä, keskipelaajien ja yleispelaajien aloitusjärjestyksen sekoittamista sekä pallojen armotonta kaivuuta lattian rajasta. Myös paikalle saapunutta yleisöä oli muistettu lähestyvän joulunajan merkeissä tarjoamalla Leparditassuin tehtyjä herkullisia joulutorttuja. Tällä turnauksella oli siis kaikille paikallaolleille jotain annettavaa!

Päivän ensimmäinen ottelu oli Äänekosken Urheilijoita vastaan. Ensimmäinen erä oli Lepardeilta, noh, melko alavireistä suorittamista. Omia virheitä tuli paljon eikä oma peli oikein missään välissä lähtenyt käyntiin. Erä meni ansaitusti vastustajalle pistein 25-12. Mutta mitä sitten tapahtuikaan! Lepardit kaivoivat taisteluvireensä ja oman pelin jostain mukaan, ja johan alkoi lyyti kirjoittaa! Pallo toisensa jälkeen peli alkoi sujua paremmin ja pisteitä kilahteli Lepardien pussiin. Kaksi viimeistä erää kirjattiin Lepardeille lukemin 25-16 ja 25-15. Riemun suuri kannattajajoukko piti ääntä koko ottelun ajan ja siitä suuri kiitos! Vaikka ensimmäinen erä ei yleisölle riemunkiljahduksia tuonutkaan, pääsivät he kuitenkin loppupelin ajan taputtamaan ja hurraamaan hienoille suorituksille.

Toinen ottelu oli Huki Jyväskylää vastaan. Ottelu oli äärimmäisen tasainen. Omaa peliä oli välillä vaikea saada käyntiin, mutta taisteluilmettä ei silti Lepardeilta puuttunut. Tähän otteluun vaihtopenkin puolelle saapui myös valmentaja Marco, joka aikalisillä antoi hyviä vinkkejä. Koko Lepardijoukko sai näyttää osaamistaan ja tästäkin mittelöstä saatiin Lepardien tilille lopulta kaksi pistettä. Lepardien voittoerät kirjattiin lukemin 25-19 ja 28-26.

Tänä viikonloppuna pelattujen sarjaotteluiden jälkeen Lepardit siirtyivät sarjakärkeen! Tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta, joka pelataan kahden viikon päästä sunnuntaina 1.12. Saarijärven Monitoimitalolla.