Futsal-Liiga jatkuu Riemun osalta sunnuntaina 10.11. kello 16.00 Kemissä, kun vastaan asettuu hyvässä vireessä oleva FC Kemi. Ottelusta on odotettavista tasainen vääntö, sillä Riemukin löysi vireensä voittaessaan Ilveksen viime ottelussaan numeroin 6-1. Kemin vireestä kertoo heidän onnistunut vierailunsa Joutsassa, kun kemiläiset kävivät kaatamassa JoSePan numeroin 3-6.

Riemu on viikon harjoituksissa keskittynyt täysin Kemin kaatamiseen ja valmentaja Markus ”MR” Riikilä onkin tarkkaillut Kemin pelaamista suurennuslasin alla, jottei yksikään osa-alue pelistä jäisi näkemättä. Viikon harjoituksiin on saatu hyvä fiilis päälle viime sunnuntain Ilves-voitosta, ja yksi viikon vahvimmista onnistujista onkin viime pelissä edukseen esiintynyt Juuso ”Jugi” Eteläpää. Muita viimeaikojen onnistujia Riemusta on Ville ”Rannari” Vanttaja, joka on kahdessa viime pelissä onnistunut laittamaan pallon vastustajan maalivahdin selän taakse huikeat kolme kertaa. Pohjoisen reissulla ei tietenkään sovi unohtaa Olli ”Pölö” Pöyliötä, joka pääsee pelaamaan tutuille leveyspiireille, joten tältä mieheltä on lupa odottaa melkoisia sirkustemppuja kentällä.

FC Kemi on naarannut täksi kaudeksi joukkueeseen runsaasti ulkomaisia nimimiehiä. Punaiseen nuttuun ovat merien takaa liittyneet Kolumbian pääsarjassa mainetta niittäneet Ederson Suarez ja Ricardo Arcos sekä serbian maajoukkuerinkiinkin kuuluneet Boris Cizmar ja maalivahti Tomic Slobodan. Toki joukkueesta löytyy myös kourallinen pelillistä roolia ottavia Oman Kylän Poikia esimerkiksi Keijo Huuskon ja Vesa Liljan muodossa, ja tätä tiivistä rosteria pyörittävää joukkuetta vastaan Riemu lähteekin ryminällä haastaamaan. Avaimet sarjataulukon viidettä sijaa miehittävän joukkueen kaatamiseen Riemulla on, jos omasta potentiaalista saadaan kaikki onnistuneesti irti.

Ryöstöretkelle startataan jo aikaisin aamulla, joten Riemun veijareilla on koko päivä aikaa veljeillä ja etsiä hyvää fiilistä peliin. Ottelusta lähdetään ehdottomasti hakemaan kolmea pistettä, sillä se nostaisi Riemun paremmille paikoille ajatellen kevään playoff-paikkojen jakoa ja kasvattaisi eroa Riemun ja putoamisviivan välillä.

FC Kemi – Riemu, 10.11.2019 klo 16:00, Tervahalli, Kemi & https://futsal-liiga.tv/index.php/miehet/fc-kemi