Sählypojat lähtivät lauantaina Killerille jahtaamaan unelmaansa 3-divaripaikasta. Ensimmäisenä vastaan asettui normaalia korkeammasta Sykkeestä tunnettu KonnU. Vastustajien suut vaahtosivatkin totuttuun tapaan koko pelin ajan, mutta he saivat sillä hyvin sählypojatkin riemastumaan henkisestä taistelusta. Tämä olikin tällä kertaa liikaa Riemulle, sillä KonnU voitti tasaisen taiston numeroin 4-5.

Aleksi Tarmo on tämän raportin hahmo.

Riemun tehomiehet:
Aleksi Tarmo 1+1
Elias Muraja 1+0
Joonas Nurmela 1+0
Henri Pelkonen 1+0
Roope Aalto 0+1

Ensimmäisestä ottelusta koettu pettymys jokseenkin nieltiin kohti seuraavaa peliä Happeen kolmosjoukkuetta vastaan. Pelikellossa oli 1:30 kun Tarmo petasi Nurmelalle avoimen paikan, josta Semman opiskelijalounaan hinnalla Riemuun hankittu Nurmela ei epäröinyt.

Tasan 15 minuuttia myöhemmin ihmeteltiin, kun taululla komeili 3-1 johto Happeelle. Aleksi Tarmo kuitenkin kavensi hyvällä haastollaan lukemiksi 3-2. Kolmannen erän alussa Happeen edustuksessakin tuhannen peliä pelannut Pietilä vei Happeen jo 4-2 johtoon.

Samuli “Rockstar” Jurvelin kavensi ajassa 43:23 ottelun maalin peliksi, 4-3. Happee teki vielä yhden tyhjiin, 5-3 ja pettymysten lauantai sai pahasti jatkoa.

Riemun tehopojat:
Aleksi Tarmo 1+1
Joonas Nurmela 1+0
Samuli Jurvelin 1+0
Niklas Lindeman 0+1

Nyt Sählypojilla on tilillään neljästä ottelusta kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Ainoa suunta: ⬆️, ulos ja Lozziin syömään kampelafileetä.

Ja se jaoston nimi tosiaan ei vaihdu. Saunaillassa äänestettiin nimenvaihdosta, mutta kokonaiset 3 ääntä eivät riittäneet ja Sählypojat jatkaa eläinnimellään, joka on luonnolle vielä sangen tuntematon.

Rapsavastaava: Aleksi Tarmo