Huomenna sunnuntaina 3.11. kello 18:00 Riemu kohtaa kotipesässään Monnarilla Tampereen Ilveksen. Näiden kahden sarjataulukon häntäpäähän jääneen joukkueen kohtaamisesta on odotettavissa todella kutkuttava juuri sarjatilanteen takia. Molemmilla joukkueilla kausi on startannut hieman mollivoittoisesti, kun Riemulla on kasassa kolme pistettä viidestä ottelusta ja Ilveksellä vain yksi piste niin ikään viidestä ottelusta. Riemu on päässyt siis tällä kaudella jo voittokantaan, kun taas Ilves on saanut raavittua vain yhden jatkoaikapisteen plakkariinsa. Ilves on kuitenkin historian saatossa ollut Riemulle paha joukkue, sillä Riemu ei ole pystynyt kaatamaan Ilvestä vielä kertaakaan aiemmissa kohtaamisissa. Näistä lähtökohdista ottelusta on odotettavissa varmasti kiihkeä, sillä Riemu näkee nyt mahdollisuutensa iskeä, sekä molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä toden teolla.

Riemun urokset ovat prosessoineet aiemman tappiopelin JoSePaa vastaan läpi, ja tästä matsista opit ovat menneet perille. Markus ”Reikilä” Riikilä on tehnyt pyyteetöntä työtä videoklippien kanssa, joiden avulla Riemu on hionut pakkansa kuntoon. Treeneissä on ollut hyvä intensiivinen asenne ja möyhintä, joka varmasti siirtyy myös sunnuntain peliin. Riemulle pientä etua otteluun voi myös antaa se, että Ilvekselle ottelu on toinen kahden päivän sisään, kun lauantaina tamperelaiset kävivät GF(“armi”)T:n kuritettavana 7-0 -lukemin Espoossa. Luvassa on siis menoa ja mäiskettä, kun nälkäinen Riemu astelee kentälle ja pyrkii kääntämään kurssinsa kohti voittojen tietä!

Riemulla on kasassa ehjä nippu, ja myös Leevi ”Kemmu” Kemppainen pääsee takaisin parketille pelikieltonsa jälkeen. Toivotaan, että tämä Kajjjaanin Tarzan saa lettinsä minttiin ja tällä kertaa ohjailee palloja vastustajan maaliin ja jättää torjunnat Riemun loistaville veskareille. Lisäksi Ville ”Dad-jokes” Vanttaja on tehnyt tutkimustyötä tässä marraskuun alussa ja on löytänyt jonkin uudenlaisen konstin pelikunnon parantamiseen. Aika näyttää, tuoko Futsal-Vanttajan uudet vinkit lisää virtaa pelikentille vai räjähtääkö homma käsiin.

All in all, tätä ottelua et halua missata, sillä Riemu on toden teolla teroittanut kyntensä ja taistelutahtonsa, joiden avulla kolmen kuuluisi kaiken järjen mukaan jäädä Jyväskylään!

Riemu – Ilves FS, 3.11.2019 klo 18:00, Monnari & https://futsal-liiga.tv/index.php/miehet/riemu