Nyt on Lepardienkin kausi 2019-2020 avattu ja peräti kolmen pelin viikkotahdilla. Raportti tulee vasta näin viikkoa myöhemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Lepardit aloittivat viidennen sarjakautensa Keski-Suomen naisten kilpasarjassa. Samassa lohkossa mukana ovat Huki Jyväskylä (Huki), Jyväskylän Täräys (JyTä), Järvi-Suomen Pallo (JSP), Leppäveden Leppä (Leppä), Lievestuoreen Kisa (LievKi), Palokan Pyry (Pyry) ja Äänekosken Urheilijat (ÄU). 

Tiistaina 22.10. Lepardit suuntasivat kohti Lievestuoretta, jossa vastassa oli LievKi. Peli oli ensimmäinen uudistuneelle joukkueelle, eivätkä suurin osa mukana olleista pelaajista olleet pelanneet yhdessä yhtään peliä. Tästä huolimatta yhteispeli oli heti hyvissä uomissa ja pelaamisen laatu mainiota. Lepardit veivätkin ensimmäisen erän, mutta vastustajalle kirjattiin kaksi jälkimmäistä erää. Jokainen erä meni jatkopalloille, joten voimmekin todeta että kamppailu oli äärimmäisen tiukka. Häviöstä huolimatta Lepardit saivat yhden sarjapisteen ja olivat tyytyväisiä pelisuoritukseen!

Sunnuntaina 27.10. Lepardeilla oli edessään kaksi peliä Keltinmäen koululla. Vastaan asettuivat Leppä sekä JyTä. Kummatkin pelit päättyivät Lepardien voittoon 3-0! Kaikki mukana olleet pelaajat (12 kpl) pääsivät pelaamaan ja peli sujui koko ajan hyvin, oli kentällä sitten millainen lepardikoostumus tahansa. Kehitettävää tietysti kuitenkin voitoista huolimatta löytyi ja näitä pikkuasioita joukkue pääsee hiomaan vielä parin viikon ajan treeneissä ennen seuraavaa turnausta, joka onkin Lepardien kotiturnaus! 

Eli lauantaina 16.11. kaikki sankoin joukoin kannustamaan Lepardit voittoon Kortepohjan koululle! Lepardien pelit alkavat klo 15 (vastassa ÄU) ja klo 18 (vastassa Huki).