Tällä kertaa Minkit suuntasivat sunnuntaina aamuvarhain pelireissulle länteen vastukseksi Lapuan Korikobrille ja Vaasan Salamalle. Ensimmäinen peli kotijoukkue Korikobria vastaan alkoi tasaisissa merkeissä Minkkien vielä heräillessä aamukohmeesta. Minkkien herääminen kesti neljänteen erään asti, jolloin koko joukkueen onnistumisten kautta muutaman korin ero kasvatettiin kahteenkymmeneen pisteeseen. Ensimmäisen pelin ehdoton MVP oli Liisa ”Lisbetti” Vänttinen, joka yhtä aikaa heitti, oli levyssä ja riisti palloa jättäen vastustajankin ihmettelemään, että mikä heihin osui. Peli päättyi 75-55 Minkkien hyväksi.

Riemun naisten koripallojoukkue Minkit poseeraavat Lapualla kahden voitetun pelin jälkeen
Tuplahaukat tuplavoitoille

Edellisen pelin alun kohmeisuus palasi Minkkeihin, kun vastaan asettui Vaasan Salama. Joukkue joutui luovimaan pelitaktiikat uusiksi vaasalaisten paikkapuolustusta vastaan. Vaikka ensimmäinen puoliaika meni Salaman hallitessa peliä, niin Minkkien positiivinen ja tsemppaava ilmapiiri johti parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Johtoasema siirtyi Minkeille Erika ”Erkku” Mattilan ja Sini ”Sini” Sydänmaanlakan johdolla heidän pussitellessa vuorotellen kolmosia vastustajan päätyyn sekä koko joukkueen tiukentaessa hienosti puolustusotettaan. Minkeillä riitti virtaa kokoonpanon 7,5 pelaajasta huolimatta taistella peli loppuun asti vieden voiton kotiin lukemin 75-66. Maininnan arvoista on myös, että kaikki Minkit pääsivät pisteiden makuun tällä reissulla!

Ansaittujen lehtipihvien jälkeen voittamattomat ja sarjakärkiasemansa säilyttäneet Minkit käänsivät tyytyväisinä autojen nokat takaisin kohti Jyväskylää valmistautumaan ensi lauantain otteluun Oulua vastaan. 

”Ei tällästa tunnetta saa mistään muualta ku joukkueurheilusta” – Sini Sydänmaanlakka