Otteluraportin tarjoaa Kespet Oy!

26.10.2019 Titaanit – Riemu 8-4

Kaikkien rakastamat karvaiset koirakamut suuntasivat pörröisen bussinsa Dansken johdolla kohti uusia sikailuja taas viikonloppuna. Lauantaina navigaattori johdatti riemukkan rytmiryhmän Kotkaan, jossa isopaha Titaanit pitää päätään, majaansa ja päämajaansa.

Ottelusta muodostui melkoinen maali-iloittelu. Osviittaa tästä saatiin heti alkusoinnuilla, kun Titskujen nuottivihkosta lävähti kentälle läpiajo. Tämän kuitenkin maalinsuulla torjunut Juuso “Tsingis Khan” Laukkanen nappasi roudarin rutiinilla. Hetkeä myöhemmin Titaanit onnistui kuitenkin tökkimään kiekon Riemun maaliin maalinedustalta ja avasi illan maalitilin. Viisi minuuttia myöhemmin kauden ensimmäisen ottelunsa hienosti pelannut Niklas “Huovila ” Sheeran onnistui hienosti tuomaan Koirat tasoihin hienosta riistosta seuranneen hienon 3vs1-hyökkäyksen hienoksi päätteeksi. Syöttäjinä toimivat Waltteri “Sun kingis oon!!!” Viitanen ja Petteri “Sheikki ali Hassan” Ikonen. Valitettavasti seuraava sävel oli musta, sillä Titskut onnistui menemään erätauolle 2-1 johtoasemassa tökittyään toisen maalin jälleen maalinedustalta.

Kespetin kummipelaaja Petteri “Peppe” Ikonen ansaitsi tehopisteitä viikonloppuna!

Riemu onnistui jälleen tasoittamaan pelin toisen säkeistön intron aikana. Hermanni “Pelimies” Salomaa vei veskarin kahville ja nakkikioskille jatkoille, sieltä taksiin ja saatille! Syöttäjinä toimivat jälleen Ikonen ja Viitanen. Kissa-hiiri-leikki jatkui erän loppupuolille asti, kun Titaanit onnistui jälleen menemään johtoasemaan vain nähdäkseen sen haihtuvan tuuleksi taivaanrantaan. Universumin historian komein laulaja-maalintekijä N. Huovila ampui ovelan laukauksen, joka porautui vastustajan veskamolkkerin lävitse ja tippui tämän taakse. Nickellä oli tämän jälkeen helppo työ tökkiä kiekkolimpun maalipömpeliin, ja W. Viitanen saalisti jo kolmannen syöttöpisteensä. Herkku-Salomaa sai myös syöttöpinnan. Erän lopulla Titaanit meni taas johtopiuhaan ja lähti erätauolle 4-3 johtoasemassa.

Tällä kertaa Koirakaverit eivät valitettavasti onnistuneet iskemään kiekkoa bönthöön. Sen sijaan Titskut onnistui peräti neljästi, joista yksi tyhjään häkkirysään. Erän lopussa vielä yhden lohdutusmaalin naulasi kauhealla laserilla Paavo “Rasputin” Kilponen, Harri “Volga” Lankisen ja Jesse “Ladyboy” Kuuselan syötöistä. Näin ollen tämä kappale merkittiin historiankirjoihin kotijoukkueen 8-4 voitoksi.

Luu: Hermanni “Airistolla” Salomaa ansaitsi luun komean maalin ja hyvän pelin seurauksena!

Samu in Space: Aina niin muodikas pukine meni tällä kertaa koko ykköskentälle Huovila – Ikonen – Viitanen hienosta tsemppikamoonista!

Hermanni “Herkku” Salomaa pääsi maalin ja luun makuu lauantaina.

27.10.2019 Riemu – JHT 4-5 ja.

Viikonlopun tuplapelien hienous on se, että lauantaisiin tappioihin pääsee hakemaan uutta posia sunnuntaina ja edellinen peli unohdetaan nopeasti! Sunnuntaina karvaturrit saivat vieraakseen Cheekin nimikirjaimien sponssaaman JHT:n Kalajoelta. AA!

JHT:n mentyä 0-1 johtoon Riemun Saku “Piha ilman sadettajaa” Piha tasoitti ottelun ohjattuaan Petteri “Chekkonen” Ikosen laukauksen maaliin vastustajan puolustajan kautta. Toisen syötön sai Niklas “Jippikayjei” Huovila. Ikäväharmitukseksi JHT pääsi erätauolle 1-2 johdossa. Vierasjoukkueen molemmat maalit syntyivät maalinedustalta onetimereistä, eikä maalia vahtinut mokkemolari Riku-Petteri “R’n’P” Luoma mahtanut epismaaleille mitään.

2. erässä Riemu laittoi urut solmuun ja tasoitti pelin ylivoimalla hyvän mylläkän päätteeksi. Suomen Turussa juniorivuotensa kiekkoa silloin tällöin pelaillut Aleksi “Lambert” Lampi naulasi Arttu “Viskari” Flinckin syötöstä jäätävän lyöntilaukauslämärin, joka porasi tiensä läpi JHT:n puolustajan ja maalivahdin. Seuraavat maalit sävelsi JHT, kun Koirat tuttuun tapaan halusi antaa vastustajalle mahdollisimman pahat lähtökohdat kolmanteen erään. Huilipaussille lähdettiinkin JHT:lle tukalassa 2-4 johdossa.

Niklas “Nicke” Huovila palasi peleille viikonloppuna ja preesens näkyi heti 3 maalin muodossa!

Ja kuten olikin tarkoitettu, Riemun viheliäinen taktiikka tepsi ja peli saatiin kairattua jälleen tasoihin! Erän alkupuolilla Niklas “Iso H” Huovila nosti limpun tyylikkäästi rystyltä maaliin röyhkeän (mutta tyylikkään) maalillenousun jälkeen. Syöttäjänä toimi Waltteri “Liekeissä” Viitanen, joka on alkukauden maalitykityksen jälkeen päättänyt tasapainottaa tilastojaan ja saalisti viikonloppuna läpällä 4 syöttöpistettä. Näin koko kauden tehopisteet 130+0, joiden vauhdissa hän oli, eivät näyttäisi niin hupsuilta. Pelin tasoihin löi Harri “Styles” Lankinen yhdeksän (9) minuuttia ennen erän loppua. Syöttäjinä toimivat A:t Lampi ja Flinck. Vain minuuttia myöhemmin yleisölle tarjottiin jännittäviä hetkiä, kun JHT:lle annettiin rangaistuslaukaus. Luoma kuitenkin pysäytti tämän ja varsinainen peliaika päättyikin lukemiim 4-4.

Harmi kyllä jatkoajalla JHT onnistui maalinteossa hyvällä luistelulla suoritetun nousun päätteeksi. Tästä sillasta Riemu ei enää noussut ja loppulukemanumeroiksi kirjattiin 4-5.

Koirat pelaa seuraavan kerran kotona 17.11. Tuolloin vastaan tulee FPS Vorssasta. Ottelu alkaa kello 17:30, tervetuloa paikalle!

Luu: Riku-Petteri “Nopsajalka” Luoma ansaitsi sunnuntaina puruluun 46 torjunnallaan!

Samu in Space: Pohjoisen pallonpuoliskon komeimman hupparin sai tällä kertaa Miska “Hevisaurus” Autio!

Raportin tarjosi Kespet!

😀