Muikkujen etelänmatka Iittalaan kasvatti voittoputken jo neljän ottelun mittaiseksi. Kahdeksalla pisteellä muikut siirtyvät sarjataulukon toisellepaikalle tasapisteisiin YPA:n kanssa.

Ensimmäinen ottelu WFT:tä vastaan oli muikkujen hallintaa kolmen erän ajan. Pallo pysyi muikuilla ja pitkiä hyökkäyksiä nähtiin useita. “Puolustuksesta ei voi sanoa mitään, kun ei sitä oikeen ollut.” Valmentaja Joel “pränkki” Wenning kommentoi peliä ottelun jälkeen.

Susanna “annan sakkoa kaikesta” Kuusisto pysäyttää kellon ensimmäisen kerran kahden minuutin kohdalla. Syöttöpisteen itselleen nappaa ensimmäistä muikkupeliään pelaava Linnea “syöttöpörssi” Kirstinä. Sama kaksikko jatkaa tehoilua jo seuraavassa vaihdossaan, kun Kuusisto iskee taululle 2-0. Hetken kuluttua muikut pääsevät virittelemään ylivoimaansa, mutta tuloksetta. Myös vastustaja kokeilee ylivoimaa, mutta muikut pitävät palloa alivoimanki ajan. Erän loppuun muikkuylivoima pääsee irti toistamiseen ja nyt maistuu Noora “juokse vaa” Kurkiselle Kirstinän tarjoillessa jälleen.

Toisen erän alkupuolella nähdään ottelun sykähdyttävin urheiluhetki, kun Fanny “jotain töhöilyä” Harjula syöttää kulmasta maalin eteen Anna Pohjolalle, joka astuu vastustajan lavan päälle, liukastuu selälleen ja samaan aikaan tekee maalin. Näin muikut siirtyvät 4-0 johtoon. Seuraavana maalia juhliikin vastustaja kaventaessaan tilanteeksi 4-1. Ottelun loppulukemat viimeistelee Siiri “onneks tää on joukkuelaji” Sirviö Tiia-Reeta “Tintti on irti” Kukon näyttävästä syötöstä. Kolmas erä vierähtää maaleitta ja lopputulos 5-1 antaa muikuille päivän ensimmäiset pisteet. Maalivahti Ella “muumio” Lehtiselle kirjataan 9 torjuntaa.

Supermuikku:
Susanna Kuusisto

Tehomuikut:
Linnea Kirstinä 0+3
Susanna Kuusisto 2+0
Siiri Sirviö 1+0
Noora Kurkinen 1+0
Anna Pohjola 1+0
Tiia-Reeta Kukko 0+1
Fanny Harjula 0+1

Päivän toinen vastustaja Rientola on selvästi edellistä kovatasoisempi ja pääseekin heti ottelun alussa yllättämään. Muikut joutuvat ottamaan uuden startin 0-1 tappioasemasta. Vastustajan johto ei kuitenkaan kestä kauaa, kun Pauliina “apina harteilla” Muraja avaa maalihanansa ja syöttöpiste jaetaan Kirstinälle. Pari minuutia myöhemmin Muraja jatkaa tehoilua ja syöttää Kuusistolle, joka viimeistelee jälleen.

Toisen erän ainoan maalin alakulmaan taituroi Milla “sinnehän mä yritin” Malinen Fanny Harjulan syötöstä. Peli on selkeästi ensimmäistä tasaisempi, mutta muikut pystyvät silti hallitsemaan ja avaukset onnistuvat hyvin.

Päivän viimeinen erä alkaa vastustajan kavennuksella tilanteeseen 3-2. Kaksikko Kuusisto ja Kirstinä pääsee kuitenkin vauhtiin ja taululle käännetään 4-2. Loppu ottelu onkin Kirstinän maalijuhlaa, kun hän takoo viimeiset kaksi maalia. Syötöt merkauttaa Krista “fyysinen” Fomin ja Pauliina Muraja. Loppulukemiksi jää siis 6-2. Maalilla tasaisen vahvaa suorittamista koko ottelun ajan jatkaneen Lehtisen saldona 7 torjuntaa ja kipeät sormet.

Sykähdyttävin urheiluhetki:
Muikut & reeneissä harjoiteltu pesukone sekä kaksi puolikasta pesukonetta!

Supermuikku:
Noora Kurkinen

Tehomuikut:
Linnea Kirstinä 2+2
Pauliina Muraja 1+2
Susanna Kuusisto 2+0
Milla Malinen 1+0
Krista Fomin 0+1
Fanny Harjula 0+1