Kauden toisessa pelissä päästiin valloittamaan Itä-Suomea, kun vastaan asettui uusi vastustaja Kuopion Linkki. Matka alkoi kerrankin aikataulussa, kun molemmat autot starttasivat historiallisesti ongelmitta aamutuimassa kohti koillista. 

Peli alkoi vahvasti Minkkien rynnittyä jo alussa 0-15 johtoasemaan kovan puolustuksen ja nopeiden hyökkäyksien ansiosta. Alun hurmos siivitti kaikki Minkit rohkeisiin ja ennakkoluulottomiin suorituksiin, mikä näkyikin koko pelin läpi aina loppuun asti tulostaululla. Myös uusi Minkki Ronja ”Ropedemus” Haaja sekä paluumuuttaja Janina ”Jansu” Järvi pääsivät nopeasti perille kuvioista ja esittivät vakuuttavia otteita kauden avauspelissään.

Alun nopea tempo lamautti kuopiolaiset ja Minkit saivat pikkuhiljaa kasvatettua eroa yhä suuremmaksi. Turvallisessa johtoasemassa Minkit pääsivät myös harjoittelemaan uusia kuvioita, jotka onnistuivat odotettua paremmin. Hämmästyttävän korkea tempo pysyikin läpi ottelun, mikä yllätti itse kunkin, sillä alkusyksyllä oli keskitytty pelikuvioita enemmän muun muassa tanssimuuvien hiomiseen ja bilekunnon ylläpitämiseen. 

Tanssilattioilta Minkkeihin oli kuitenkin tarttunut hyvä fiilis ja joukkueen ilme olikin iloinen niin kentällä kuin vaihtopenkilläkin. Välillä kaveria innostuttiin kannustamaan jopa niin paljon, että vastustajakin sai vahingossa kehuja minkkipelaajalta. 

Kokonaisuudessaan koillisen reissu oli erittäin menestyksekäs ja ottelu päättyikin melko murskaaviin lukemiin 40-90 Minkkien hyväksi. Ensi viikonloppuna autot suuntaavat länteen, kun vastaan asettuvat Lapuan Korikobrat sekä Vaasan Salama. 

Riemun naisten koripallojoukkue Minkit tuulettavat voiton jälkeen
Iloisia naamoja Kuopion ryöstöreissulta