Raportin tarjoaa Outokummun metalli!

12.10.2019 Hunters – Riemu 7-5

Suuren, aurinkoisen ja kerrassaan säkenöivän Liikunnan Riemun upeat ja ylivertaiset pelaajat ovat kunniakkaan ja loisteliaan historian saatossa johtaneet kahdesti (2) kivikovan ja Siperiaakin ankaramman Suomi-sarjan hohdokasta ja kadehdittua maalipörssiä. Edellisestä kerrasta olikin jo vierähtänyt pieni tovi, kun mahtavien Koirien ensimmäisellä hyvin muistellulla ja kunnioitetulla Suomi-sarjakaudella 2016-17 Jyväskylän pehmeäkätisin stadilainen ja hyvin onnituneesti liikuntalaiseksi naamioitunut dumppari, oivallinen ja sädehtivä toveri Kaarlo “Kurwa” Kurvinen suorastaan leikitellen dominoi maali- ja pistepörssiä miten tahtoi. Nyt tälle hohdokkaalle ja himoutulle kunnioitettujen merkkitekojen ja -pelaajien komealle listalle on saatu mitä mallikkain ja loistokkain lisä, kun erinomainen toveri Waltteri “Vitali” Viitanen on kerrassaan mahdikkaan alkukauden aikana onnistunut uskomattomasti maalinteossa jokaisessa ottelussa vähintään kerran. Davai!

Toveri Viitasen hurja ja raju maaliputki, joka on selvästi neuvostoinsinöörien suunnittelema, koska se on niin hyvä ja katkeamaton, jatkui lauantaina Porvoossa. Paikkakuntahan muistetaan siitä, että kun ällistyttävä Riemu on käynyt siellä menestyksekkäästi pelaamassa, on joka kerta onnistuttu kairaamaan Magnitogorskin teräsruukin pettämättömällä kairalla kunniakas voitto! Paitsi erään kerran, kun tuli takkiin, mutta ainakin saatiin pitää se takki, joka oli arvokas ja nahkainen. Ei siis ollut mitään syytä olettaa, etteikö tälläkin kertaa vierasjoukkue kaukaa idästä osuisi Kalashnikovin tarkkuudella ja luotettavuudella pistepottiin, vaikka luottobussikuski toveri Sampo olikin päivittynyt Danskeksi.

Wade oli viikonloppuna omaa luokkaansa.

Viime kaudella saatu oppitunti ensimmäisen 20 sekunnin merkityksestä oli hyvin muistissa ja kotijoukkue tekikin avausmaalinsa vasta 26 sekunnin kohdalla. Edistyksellisyyttä! Ennenkuulumattomalla tavalla kotijoukkue Hunters onnistui kuitenkin livahtamaan kolmen maalin johtoon nopeammin kuin Omskin metro ja Riemulla oli melkoinen työleiri edessään ensimmäisen erän jälkeen. Koirien paras paikka tehdä maalisuoritus oli kovalla työnteolla täysin ansaittu rangaistuslaukaus, joka valitettavasti ja harmillisesti jäi onnistumatta.

Toiseen erään Reimun älykäs ja taktinen valmentajavelho toveri Eero “Kempelenov” Kauppi antoi ohjeeksi tehdä maali heti ensi minuutilla, ja siinä onnistuttinkin täydellisesti. Toveri Viitanen osoitti erinomaisuutensa tuttuun tapaan ja aloitti mustaturkoosiarmeijan marssin kohti vääjäämätöntä voittoa! Ylivoimaisen ja mahdottoman toveri Viitasen maaliin ei tarvittu edes syöttäjää. Itsevarmoina voitosta virheettömän turkin omaavat Koirat antoivat Huntersin iskeä kaksi seuraavaa osumaa, ennen kuin suuri ja mahtava toveri Viitanen naulata napautti kaksi seuraavaa loistavaa maalia. Näihin upeat ja kauniit esityöt sirpillä sekä vasaralla taituroivat ja taikoivat toveri Mikko “Gagarin” Hyvönen, toveri Markus “Sputnik” Rämä ja toveri Juuso “Laika” Laukkanen. Kehuessaan ja kiitellessään toisiaan hyvästä työstä Hunters onnistui KGB:n kavaluudella tekemään vielä kaksi maalia, joten kymmentuhatpäisen yleisön iloksi maaleilla leikittiin kuin ilotulituksilla konsanaan! Erätaukopaussille mentiin siis juomaan herkullista ja maistuvaa mehua koripallolukemissa 7-3.

Wade teki viikonloppuna 5 maalia.

Siperianhuskyt tulivat kolmannen erän alkuun hampaat teroitettuna ja suu täynnä vaahtoa muristen. Nälkäisin piski, toveri Viitanen, heilutti kapelimestarin tahtipuikkoa jälleen kerran kuin Moskovan suuren sirkuksen taikuri ja lisäsi Riemun maalisaldon jo neljään (4). Syötöille pääsivät tällä kertaa videopelirallissa ja jääkiekossa ylivertaisen loistavat ja komeat toveri Aleksi “Alexandr” Lampi ja toveri Mishka “Miska” Autio. Seuraavan maalin teki uransa tehokkainta kautta pelaava toveri Miska “Na Zdorovie” Knuuttila, kun vastustajan maalivahdin runsaan vastaantulon sisältänyt syöksy epäonnistui kuin kapitalismi ja avasi toveri Knuuttilalle maalin, joka oli otettavissa yhtä helposti kuin puolet Euroopasta. Valitettavasti ja kansan suureksi harmiksi loppukiri ei riittänyt, vaikka Riemulle tarjoiltiin vielä ottelun toinenkin rangaistuslaukaus ja viiden minuutin alivoima. Näin ollen pisteet jäivät Porvooseen.

Luu & Samu In Space: menivät molemmat luonnollisesti toveri Viitaselle luonnottoman suorituksen ansiosta!

Wade ansaitsi Luun ja hupparin lauantaina.

13.10.2019 Riemu – Kiekko-Espoo 2-5

Sunnuntaina rautateitä pitkin lokomotiivilla Punaiselle torille saapui Kiekko-Espoo Espoon suurkaupungista, joka on niin suuri, että se on niellyt Kauniaisen sisäänsä. Ahnaat eteläläiset riistäjät saapuivat upouuden Electroluxin pesutornin kanssa Jyväskylään suorittamaan tehopesua, sillä joskus myös Koiria tulee kylvettää; muutenhan ne alkaisivat haista ihan pahalta. Ensimmäisessä erässä Reimukeikko olikin semmoisessa pesukoneessa, jossa kierroksia oli 1600 ja asteita yli 60. K-Espoo onnistui maalinteossa kolmesti ja ikävästi aiheutti maalia vahtinelle maalivahdille toveri Riku-Petteri “Mjissä onj minjun kjalsarit” Luomalle ns. ylävartalovamman.

Toiseen erään maalille vaihdettiinkin toveri Laukkanen. Espoolaiset aloittivat erän siitä, mihin jäivätkin, ja jatkoivat tehopesua linkouksella, kunnes ohjelma oli valmis erän puolivälissä. Maaleja ei syntynyt, mutta puhdasta tuli! Ja itseasiassa kävi niinkin siisti juttu, että kesän draftin ykköskierroksen varaus toveri Paavo “Pavel” Kilponen oletetusti teki kosarin ja snaippasi kiekon yläpeltiin (kansainvälinen tv-lähetys pätki, joten maali jäi näkemättä, mutta 95% todennäköisyydellä näin kävi). Syöttäjiksi merkittiin toveri Arttu “Artjuhin” Flinck ja toveri Janne “Kettushka” Kettunen. Mainio toveri Laukkanen torjui erässä peräti 20 laukausta ja Kespoo pysähtyi kuin Puna-armeija itärajalle konsanaan!

Wade teki sunnuntainakin maalin.

Kolmoserässä ylivertaisuudessaan maksimaalisen upea toveri Viitanen näytti jälleen, mistä kana virnuilee ja teki täydellisen sekä virheettömän maalin riistettyään vastustajan kiekosta ja aseista ja sijoittaen kiekon shaibuun. Näin hän loistokkaana veikkona lisäsi kauden maalisaldonsa jo 11:een! Harmiteltavasti enempää osumia ei nähty Riemun toimesta, vaan Kespoo tökki vielä kaksi maalia, jotka lähtivät Kremliin inspektoitavaksi. Ensimmäinen saattoi näet olla pitkä kiekko ja toinen meni selvästi sivuraudan alta maaliin tilanteessa, jonka näki koko halli, paitsi päätöksen tehnyt henkilö. Näin siis loppunumeroiksi jäi kivalta näyttävä mutta parantamisen varaa jättävä 2-5.

Luu: toveri Juuso “Tretjak” Laukkanen nosti uitetut Koirat pesukoneesta ja laittoi heidät kuivumaan, pyykkipoikia apuna käyttäen!

Samu in Space: toveri Paavo “Traktor” Kilponen ansaitsi arvokkaan ja kunnioitetun hupparin tehtyään avaustaistelun ja maalattuaan hienosti!

Nähdäänkö Wade ensi vuonna KHL:ssä?

-Tikhonov-

😀