Winsti kotiin vieraspelistä kotisalissa

Minkit aloittivat kautensa tuttua paikallisvastustaja Honsua vastaan keskiviikkoillan myöhäisottelussa. Alkukauden jännityksestä huolimatta peli alkoi hyvällä sykkeellä ja aggressiivinen puolustus puri vastustajaan. Joukkueen kapteeni Erika “Erkku” Mattila oli ilmiliekeissä alusta saakka ja sytytti joukkueen uskomattomilla kolkeillaan sekä rohkeilla ajoillaan.

Alkukauden kankeus näkyi kuitenkin huolimattomuusvirheissä ja kommunikaatiokatkoksissa, eivätkä Minkit päässeet missään vaiheessa turvallisen selkeään johtoon. Honsun yritykset päästä pelin johtoasemaan estettiin kuitenkin hyvällä koko kentän puolustuksella ja hyökkäyspäässä Sini “Sini” Sydänmaanlakka piti joukkuetta pystyssä tärkeillä kolmosillaan pelin loppupuolella.

Maininnan arvoisena suorituksena oli myös (muuten niin varman) Laura “Lalli” Löytömäen vaparihela ja sitä kautta joukkueen sakkokassan avaus. Vaikeasta ja vaiherikkaasta ottelusta taisteltiin kuitenkin tärkeä voitto lukemin 59-67. Tästä on hyvä jatkaa kautta ja hioa kuviot kuntoon ennen seuraavia otteluita!